CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Sila tanggal tanjak anda bila tonton wayang, kesian orang belakang

  [Copy link]
Post time 26-6-2022 10:21 PM | Show all posts
dats y meols tak nengok citer mulayu kat cinema... nak tengok maverick imax lg sekali dah penuh bhaii ari ni punya show.. yihh



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 11:11 AM | Show all posts
Entah lah kenapa rasa poyo je kat mata ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:15 AM | Show all posts
amboii... sekarang ini tanjak sama level dengan tudung yach
jika tidak dipakai bermakna tidak malayu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:18 AM | Show all posts
Hidup Tanjak...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:25 AM | Show all posts
tak payah la pakai tanjak bagai nak gie tengok wayang...bodo ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:45 AM | Show all posts
Artemesiaa replied at 26-6-2022 11:37 AM
Ya ke tak nampak sekarang kedudukan kerusi depan dan belakang kan ke berbeza ketinggiannnya.  Melain ...

org belakang pendek,org depan tinggi, memang menghalang la,
tapi kalau kat one utama mmg best step kerusi dia, sangat2 tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:48 AM | Show all posts
xde masalah pun nak bertanjak bila tgk movie.. bila kau tgk citer star wars bercosplay bagai xde plak nak  viral.. ini semua poyo!
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila bond keluar movie baru, penonton berpakaian seperti bond, bond girl, villain. Best apa. Lagi best bila ada hadiah untuk best dress.

Sol, tak nak bagi hadiah utk best dress ke? Baru meriah. Janganlah kedekut. Tahulah uols tu money oriented.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni saje je kot nk viral...ko gi cinema zaman bila yg x nampak....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 01:51 PM | Show all posts
over sangat pun sibuk nak bertanjak bagai..poyo je
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam iols tengok movie ni.. mmg ada several people bertanjak uolzzzzzzzz.... mujur la tak duduk depan aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 03:31 PM GMT+8 , Processed in 0.080289 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list