CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4074|Reply: 37

"Orang Nak Kami Bersatu, Tak Akan Berlaku Sampai Bila-Bila," Shila Amzah Menyampah Orang Tanya Tentang Sharnaaz Ahmad

  [Copy link]
Post time 24-6-2022 04:45 PM | Show all posts |Read mode
Belum habis-habis dari dahulu, ada sahaja yang bertanya tentang Sharnaaz kepada Shila Amzah.


Baru-baru ini ada yang bertanya adakah Shila sudah berbaik dengan pelakon itu.


Foto: IG




“Secara jujur hanya nak tahu, dengan sharnaaz korang masih berbaik?”


Jawab Shila, “After apa yang dah berlaku lately, sejujurnya tidak."


  



Namun menurut penyanyi ini dia tiada masalah untuk bekerja dengannya jika terlibat dalam projek atau program yang sama.


“Tapi kalau ada program sama ke apa i don’t have any problem and can keep things professional.”




  



Bukan itu sahaja Shila sempat menjelaskan salah faham yang berlaku.


Baca:











Menurutnya ramai yang meminta Shila kembali ke pangkuan Sharnaaz namun perkara itu tidak mungkin berlaku sampai bila-bila. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 04:49 PM | Show all posts
eh eleeee... itu pun dia layann...
terussss nampak kepammm.....
selamanya kepammmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:03 PM | Show all posts
ni satgi ada lagi yg kena jari tengah abg tak buat taik, adik yg gila bayangggg....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:21 PM | Show all posts
Alahai statement over la pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:30 PM | Show all posts
Kes apa dia dgn sharnaaz???
Meols ketinggalan ketapi
Bukan ke baik2 aje sebelum ni...sharnaaz ucap tahniah kat dia menang AJL, Shila call sharnaaz mintak panduan nak move on lepas bercerai
Apa lagi isunya dgn both of them?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya peminat yang lebih2. Yang dok mengeship bekas bekas orang ni kenapa. Lantak pi la. Siapa nak bewak ganas…
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Shila pls stop it. Boleh je kan ignore soalan2 yg tanya pasal sharnaaz. Ni tak. Nak jugak berkicau. Hmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih baik kau diam je dari komen dik shila weh. Tak serik2 lagi ka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dah imagine mamu tunjuk jari tengah guna jari kaki pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 08:13 PM | Show all posts
diam je la shila
kejap g makan maki je dengan nanas perasan bagus tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:37 PM | Show all posts

Sbg artis, jadilah seorang wanita yg anggun/graceful  dn bijak dlm menghadapi  soalan berkaitan dgn teman. Netizen pun jgnlah selalu mengasak dgn soalan2 peribadi....... sibuk benor menanyakan the next lelaki idaman dn mengait2kan dgn ex buah hati. Kemudian perkara itu pula dijadikan bahan mengata, menyindir dn fitnah, secara tak langsung membuka gelanggang mengadu domba. Shila perlu blj untuk tidak cepat melatah bila disoal perkara2 yg terlalu peribadi. Just say that ur personal problem is not for public consumption n it should remain private.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah halah minah ni..lain kali belajar jawab no komen dek...lg nampak classsyy...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 24-6-2022 09:37 PM
Sbg artis, jadilah seorang wanita yg anggun/graceful  dn bijak dlm menghadapi  soalan berkaitan dgn ...

Tak org tak kita...macam la ko tak pernah melatah bila kena ganyah dgn aku....

Wakahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:52 PM | Show all posts
Soklan2 gini ko takyah layan sudah. Titik. Lagi banyak ulas lagi mengundang perbincangan meleret-leret. Lagi teruk bila pihak yang sekoq lagi tu respon pelik-pelik. Satu kegheja pulak nak melayan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:54 PM | Show all posts
stingerbumpy replied at 24-6-2022 09:43 PM
Tak org tak kita...macam la ko tak pernah melatah bila kena ganyah dgn aku....

Wakahkahkahkah



Perasannya............
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 24-6-2022 09:54 PM
Perasannya............

Hina sangat keww utk ngaku?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap lagi ada yg merentan
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaahaii buat derk je la dik dgn soalan2 cepu cemas mcm tu. Hari tu kt Melodi kata tak nk ulas lg dah isu ni. Baik awak diam je aman2 tak yah layan
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 11:36 PM | Show all posts
jangan menyampah sangattt dik. esok2 berjodoh dgn mamu.. mana nak sorok muka..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Chuolss pon melayan mmg le makin annoying
Buat tak tau je le nanti org tak sebut2 dh la
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 03:31 PM GMT+8 , Processed in 0.225717 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list