CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Cari-Saiful

"Orang Nak Kami Bersatu, Tak Akan Berlaku Sampai Bila-Bila," Shila Amzah Menyampah Orang Tanya Tentang Sharnaaz Ahmad

  [Copy link]
Post time 25-6-2022 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Setuju dgn porumer lain. Haritu dah jawab sekali kan? Ckup la. Klau ada yg tanya lg, xpayah la layan. Sbb tu xila tu susah nk no 1 dlm malaysia. Perangai sentap xhabis2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 12:43 PM | Show all posts
ko takpayah laa jwb soalan tu kan boleh pilih...
wpun sharnaz tu nmpk kepam dia tak selera gemok shila amzah..dulu yelah shila hot.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols dah mula dah buat perangai melayan soalan yg tak perlu dilayan
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik2 perangai silalat ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape yang beria tanya shilalat gundu ngan mamu parpu ni?? Ke saje je nak up nama suruh orang kenang balik kisah cinta tak jadi ampa 2 ekoq ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 03:14 PM | Show all posts
pendapat jujur aku...dua2 ekor low class......
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 03:16 PM | Show all posts
nenas kepam nih dah macam kembar dengan mamat busok nih



Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Flip tudung je la weh kalau setakat komen nurtizen adoiiiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 03:50 PM | Show all posts
Cukup, shila. Jgn komen apa² lagi pasal org sana tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko layan kenape...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dia macam ni
ada dua golongan yang layak digelakkan dalam situasi ini:

- orang sibuk mengeship sana mengeship sini. masih ingat dulu sibuk masing2 mengeship dayang dengan hael. hapooooooo
- orang yang rasa chilla boleh classy. tengok twitter pun tau.

agituuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Shila sejenis x classy langsung. Lps naik balik ni, banyak betul kesinambungan cerita dia..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau diam je la kalau org tanya psl kau dgn janda jenab tue. Yg kau jawab kenapa. Pok pek pok pek.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 24-6-2022 05:36 PM
Rasanya peminat yang lebih2. Yang dok mengeship bekas bekas orang ni kenapa. Lantak pi la. Siapa nak ...

Delusional fans mmg gitu, mcm dlm Kpop ent, x habis2 ngeship idols fav dorg.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 24-6-2022 09:41 PM
Halah halah minah ni..lain kali belajar jawab no komen dek...lg nampak classsyy...

Ataupun disable kan je comment section tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamlah shilalat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2022 01:58 AM | Show all posts
ntah geli la ulang2. baik dia kahwin pucuk muda.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 10:55 AM | Show all posts
can u just act classy for once?
if ppl asked, flip your hair (or in this case your shawl) je lah..
what for nak bagi statement meleret2...
si mamu tu mudah sentap, lagi2 statement ala2 merejek gini..
tak pasal2 nanti meleret2 lagi citer korang nih..bosan la.
so predictable.. so cliche'..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 11:38 AM GMT+8 , Processed in 0.207719 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list