CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tatod

Berlakon Dengan Aktres Lain, Aiman Hakim Ridza Puji Isteri Matang

  [Copy link]
Post time 25-6-2022 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat nak duk terus kat australia sana. Si zabirah ni kan sanjung sangat australia dia tu. Balik gak sini ye. Manalah tahu nak berlakon kat sana ke.
Nama dah orang puteh dah. Ambik gambar pun suka feling2 ala megan fox kan. Ha duk jelah sana kot2 dpt berlakon filem orang puteh sanjungan dia tu
Aiman perasan bagus nak pulak berlakon lagi dlm drama melayu ye.

Haaa lepas berlakon dgn yusri utk Viu, kejap lagi mesti aimanPB nak berlakon dgn syamsul bisol pulak. Kikikiki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha dengan DD mmg la bini hang ok. Cer dgn amelia henderson ke ana jobling kee..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweet couple nih...Mohon beranak byk byk
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau zahirah pulak berlakon dengan bamtah, aiman ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu iols mengata aiman-jairah ni mekjurah-pattah wannabe. But lama2 iols ghaser aiman-jairah ni lebih elok. Tak over promote kebahagiaan, takdok over2 puji laki sendiri dan so far tadok guna fame untuk jual produk timbang kilo dan paling keji guna anak jual produk timbang kilo. Isaac pun so far dari baby till now nampak normal pertumbuhan otak dan character dia. Tak pernah nampak Isaac macam gadget addicted.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 23-6-2022 01:49 PM
da kata DD tu kan bini orang..konfem la si ZM no hal je..cer scha ellina mau ZM terbang dari Perth n ...

scha ellina muka kampong ulu banat muka busuk.
taste aiman ni muka2 mix blood mcm ZM, tekya
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-6-2022 12:11 PM
Dulu iols mengata aiman-jairah ni mekjurah-pattah wannabe. But lama2 iols ghaser aiman-jairah ni leb ...

ya...akak dr dulu prefer AH dan ZM
dua2 ada cara tersendiri dan lebih private
takde hadap fans validation bagai
gedik jah acik2 gundu nak tuduh depa nk jd fattzura..oh plis lah
baik AH dan ZM spend masa dgn family depa kt perth dan KL ni.lg meaningful drpd ngadap validation dr fans
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-6-2022 02:33 PM
ya...akak dr dulu prefer AH dan ZM
dua2 ada cara tersendiri dan lebih private
takde hadap fans val ...

Mekjurah and lopak sama je cuma lopak belum lagi guna anak as content atau jadi duta produk timbang kilo. Buat masa ni dalam porem ni karatz mekjurah mendunia bab mengutuk dan memfitnah lopak. Katanya zaman dulu the opposite. Apapun baguslah jairah-aiman tadokz semua ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca interview dgn AHR hari ni, dia bagi pujian melangit ya pada production team SWPMy.
Guna pakai sistem yang lengkap daripada semua segi. First time berlakon dgn team yg lengkap mcm ni katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 23-6-2022 06:33 AM
Try anna jobling lawo oo

Lawanya sheols tu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-6-2022 03:31 PM
scha ellina muka kampong ulu banat muka busuk.
taste aiman ni muka2 mix blood mcm ZM, tekya

Banat x banat kalau disua kerang mau tergoda gak AHR cam si HH tu..yihhhh sangat
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:13 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-6-2022 12:11 PM
Dulu iols mengata aiman-jairah ni mekjurah-pattah wannabe. But lama2 iols ghaser aiman-jairah ni leb ...

aku yg fans fattzura pun nyampah dgr org compare Ahr- zmw dgn fattzura. Padahal dua dua tu ada life sendiri, tak kacau pun orang lain
mcm lah semua kapel dlm dunia artis fattzura wannabe...yg aku tau ada satu jer kapel pentiru

ahr- zmw jenis fun, liberal, enjoy life...... fattzura matang, more fmly oriented. Dua dua sedap mata memandang





Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:18 PM | Show all posts
mamajawie replied at 26-6-2022 04:54 PM
Banat x banat kalau disua kerang mau tergoda gak AHR cam si HH tu..yihhhh sangat

Ahr masa single berlakun dgn emma maembong dan hannah delisha...lagi hot dari scha banat. Tak berskandal pun
HH tu dah lama kawin , LDR lagi......tu kot tgk ikan kembong mcm ikan salmon




Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib petik nama DD oklah sbb xde gosip liar kan tp dah dedua retis faham.la.each other..kalau tak faham nak sara keluarga camne..takkan nak apply bantuan keluarga malaysia n flat pprt pulak
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 26-6-2022 03:57 PM
Mekjurah and lopak sama je cuma lopak belum lagi guna anak as content atau jadi duta produk timban ...

La produk kakafaz timbang kilo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-6-2022 05:26 PM
La produk kakafaz timbang kilo ke?

Mekjurah dgn Putpitpot tu mampu ke nak buat formulation r&d segala? Laaaa patutlah ponder2 meleis senang jadik jutawan esp retismetis berjualan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-6-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 26-6-2022 04:13 PM
aku yg fans fattzura pun nyampah dgr org compare Ahr- zmw dgn fattzura. Padahal dua dua tu ada lif ...

Sama je la lopak and mek pon karatz and benaks je cant move on.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 26-6-2022 04:53 PM
Nasib petik nama DD oklah sbb xde gosip liar kan  tp dah dedua retis faham.la.each other..kalau ...

DD bukan ke attack ND dulu sbb pegang tangan masa pomot citer mamatdadihkepam ganding dgn ND
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols senyum je bila ada forumer mgata aiman n zahirah tk over promote kbhagian.lupa ke dulu msa mula2 bcinta btunang msa mula2 kwin smpai skrg pun ada ja tunjuk cuma reporter tk cover story tu yg you tk nampak lain lh artis lain bru puji suami sikit dh buat thread smua media cover tu yg komen pun panas sambil buat tekaan gadget add brpa minit je jatuh hukum.selain tunjuk kbhgian zahirah slalu ja up tk puas hati letih jaga anak.tk guna fame sb psangan ni belum buat busines tungu lh esok mcmana dn kalau ada ofer pun misti mereka pun guna anak mcm amaramyra.rezeki masing2 kn.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul_007 replied at 26-6-2022 07:40 PM
Meols senyum je bila ada forumer mgata aiman n zahirah tk over promote kbhagian.lupa ke dulu msa mul ...

Sis, u tgk ID dia pun u tau kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 07:47 PM GMT+8 , Processed in 0.232888 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list