CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tatod

Berlakon Dengan Aktres Lain, Aiman Hakim Ridza Puji Isteri Matang

  [Copy link]
Post time 23-6-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dd ni sesuai ngan fattah Dan aiman kalau berlakon bersama..iyalah muka helok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dua dua pun pelakon. Mesti lah faham dan dah biasa dgn hal2 mcm ni. Lainlah kalau bini aiman ni bukan retis.
Tapi artikel penuh ckp pasal bini je

Tapi okaylah dua orang ni. Relaks2 happy je setakat ni. Enjoy life dgn famili kecil diorang. Takde pungpang sana sini, takde nak menunggang agama ke ape. Walau meols kurang suka sikit dekat aiman ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
.
Hari tu kutuk skrip cerita melayu sampah...tp berlakon jgk citer melayu...pigi lah ikot bini ko blk ostolia nun...lakibini perasan urban...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-6-2022 02:07 PM
aku rasa aiman ni pun jenis snob , takde nak layan artis bbnu no spik inggeris

I pon rasa dia x layan ppn so-so ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-6-2022 01:59 PM
Dari cara dia cerita mesti bini jenis kuat jeles namati  lepas ni cuba try dgn scha tu atau mana2  ...

kan even blakon dgn pelakon lelaki lain pun elok je bini diorg x de hal sbb dd xde la gatal gesel ke apa..at least dia tahu batas sbb dia pun bini org..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiman dgn Zahirah ni nmpak lebih natural dari pasangan Fattah-Fazura dan Neelofa-PuRiz
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
subah Allah.. heloknya laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tak pelakon versi Elly muda, yang jenis cium kaki jantan & biorkan kepala jantan berlaga boobies. Kalau ada, cer try test tengok. Mau antu gigi marah. Sori, aku tengok dia dari mula berlakon, tak lawo langsung
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 23-6-2022 07:26 PM
Ada tak pelakon versi Elly muda, yang jenis cium kaki jantan & biorkan kepala jantan berlaga boobies ...

Aku nengok si ZM memang tak lawo....kalau bergambar acah2 megan fox...ujung2 berlakon drama kat astro jah...hahaha..fefeeling urban
...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba berlakon dgn barakbah gebu tu.. tgk dihalang ke idak.. teringat DD marah ND pasal menggedik dgn FK..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 23-6-2022 02:48 PM
Aiman ni dulu si Zahirah pun dia bolayan kann...hahaha...

Yeke? Sebab tengah dengan ex heols tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereka berdua ni mmg sepadan sgt

Tp zahirah kat tv tak secantik dlm ig

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Zahirah ni lawa tp leher berketak buat nampak slack sikit..nampak aging..nnt bila dah 40s lg ketara nampak kendur area leher tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 23-6-2022 08:39 PM
Yeke? Sebab tengah dengan ex heols tu ke?

Lama dah berpisah....rasa Zahirah try Aiman masa diaorg berlakon citer apa tah...
Tapi aku tgk sesuai je deme ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Couple yg sepadan aiman dan zahirah ni. Anak derang walau bkn category comel tp jenis muka berpotensi good looking besar nanti.

Anyway, laku betul diana danielle ni walaupun i tk de feel tgk dia berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 11:08 PM | Show all posts
gx5448 replied at 23-6-2022 09:39 PM
Zahirah ni lawa tp leher berketak buat nampak slack sikit..nampak aging..nnt bila dah 40s lg ketara  ...

leher dia mcm mak dia

berlipat wpun badan tak gemuk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 11:13 PM | Show all posts
boudinniA replied at 23-6-2022 05:55 PM
Dah dua dua pun pelakon. Mesti lah faham dan dah biasa dgn hal2 mcm ni. Lainlah kalau bini aiman ni  ...

kannn...lain lah kalau laki baru start berlakun lepas kawin. Atau bini dulu suri rumah

aku pun suka tgk family ni...esp masa derang bercuti kat Perth. Rasa macam best tgk isaac boleh lari sana sini, tempat cantik dan selamat

wpun aku sendiri boring bangat pi Perth
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepadan mrk ni...aiman hsome..zm cantik...sssuai sgt..nk jeles apaa nya...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 02:35 AM | Show all posts
Suka tgk aiman and patiyah dulu
Sekarang pun ok juga
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 23-6-2022 03:32 PM
Dd ni sesuai ngan fattah Dan aiman kalau berlakon bersama..iyalah muka helok

meols suka giller citer GANJIL DD & bamtah… harap2 ada sequel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:39 PM GMT+8 , Processed in 0.109766 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list