CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Lelaki Di Kelantan Tak Jadi Terjun Dari Tingkat 31 Selepas Ibu Bagi Makan Nasi Berlauk

  [Copy link]
Post time 23-6-2022 01:48 PM | Show all posts
TT tengah gelak guling2 berjaya pancing pembaca (me included) dengan tajuk cam gampang

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 01:53 PM | Show all posts
mental ke jantan sskjp ni?bodoh nau nak bunuh diri tapi lupo nak montokodarah dulu apsal??nak mati dalam kekenyangan??
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 23-6-2022 01:23 PM
ada cerita lain laa..

Agak dah.. Mesti dadah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan serambi mekah maha mulia boleh dikatakan 95% tara guna yach sister…
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 03:10 PM | Show all posts
*menahan gelak sambil membaca*
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 23-6-2022 01:53 PM
mental ke jantan sskjp ni?bodoh nau nak bunuh diri tapi lupo nak montokodarah dulu apsal??nak mati d ...

mmg mental pon pengaruh dadih mungkin, sblm nak terjun tu dah tikam dulu bini dgn mak mertua kat tumpat
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:30 PM | Show all posts

hmm, kalau macam ni layak m****s

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapar boleh menyebabkan murung iya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 04:51 PM | Show all posts
lapar + mak bawa lauk fav
tak jadi terjun
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:02 PM | Show all posts

siallaaa... dah tikam bini & mak mertua, acah nak terjun pulak, tapi tak jadi lepas diumpan nasi berlauk
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 23-6-2022 01:23 PM
ada cerita lain laa..

Both mcm mana? Masih hidup lg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh ini ceritanya..dah kena tahan reman lepastu buat apa? Lepas?? Baik biar jelah terjun. Kurang2 kurang 1 pendadih.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh rupanya ada plot twist, ada masalah mental ke dia nih.
Baru kawen 3 bulan dah tah hapa2 pangai.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 23-6-2022 01:45 PM
kalau mcm ni baik tolak je kren tu jatuh bersama2 dia...tak guna punya jantan...

cuma iols baru t ...

hasil kerja pas
tanah mahal..jd buatlaah kondo...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
herlokk manusia mcm niee mamfuss jelaaa. Lepas ko tikam binik n mak mertua ko acah3 nak bunuh dirik pulakkk.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada lauk budu tak tu? Huk aloh klate gedebe cawwat kote buah mempele serambi Moscow serambi bermukah gommo klate gommo! malu kokram, hok ni hok tu hok ni hok tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2022 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Maknya happy lah anak tak jadi mampus walaupun anak tu baru aje nak meninggal kan anak orang....

Kalau tiap kali kasi melantak bebetul sebelum isap dadah, mungkin bukan penagih hari ini..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa sempat makan
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 24-6-2022 03:13 AM
Laaa sempat makan

Sedangkan solat berjemaah pun perlu ditangguhkan kalu makanan sudah terhidang, nyum nyum nyum
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnye makcik pegi umpan nasi berlauk dekat anak syaiton ni. Anak ko sdp2 jah nk bunuh org. Ghisau Dibuatnye si syaiton ni terlepas hukuman gegara sakit mental
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 03:48 PM GMT+8 , Processed in 0.113486 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list