CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 18-6-2022 09:42 PM
Nanas dgn fmly kak nab hilang konek terus

Somi ko tentu bangga dapat isteri nuraka macam ko…urban dlm berforum….

Kahkahkahkahkahkah



Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-6-2022 03:53 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 18-6-2022 09:25 PM
Sapa lg tntu2 si busuk nanas tu

siapa agaknya nenas ni
penat la nak menggoogle
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:30 AM | Show all posts
Aku memang tak pernah suka pun si nanaz tu.
mulut puaka.
mentang-mentang angkat besi, nak memukul jer kejenya
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 19-6-2022 03:53 AM
siapa agaknya nenas ni
penat la nak menggoogle

nanas tu lan todak
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:43 AM | Show all posts
CurangLagi replied at 19-6-2022 01:29 AM
Hahaa.. BTW bukan nenas yg beli minyak masak ya. Hahaha. baca2 komen mcm ramai blurr.. Mangsa (yg di ...

Twist dia lain macam

Paper tulis belasah pak guard
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 04:58 AM | Show all posts
susukambingbest replied at 18-6-2022 11:46 PM
Sbb tu klau jantan brgaduh, jantan lain xpyh msuk campur. Pggil polis je sudah. Xpsal2 kena angkut.  ...

poyo kan?




Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mangsa Pak Gad
Adakah Pak Gad 1 gaduh dgn Pak Gad 2
Pelakon popular dtg kasi hantam Pak Gad 1?
Smpai ugut2 bunuh
Samseng nauu perangai
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Hezryiani replied at 19-6-2022 01:42 AM
Sskjp tu apa?????

Sek sek kito jange pecoh

Maknanyaa.. orang kelantan kena selalu bersatu

Ni mcm tagline ore kelate la.. sbb tu klau org kelantan ni kt mana mana pun dia mesti cari geng dia saja
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-6-2022 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerana minyak masak sebotol/sepeket xpasal hang masuk penjara. Sok kawan sepenjara tanya, ko kenapa masuk sini? Jawab, sebab minyak masak je
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 06:58 AM | Show all posts

adeh.. nnt nak google lan todak ni saper
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:02 AM | Show all posts

aaaa dah google
ok dah tahu nama
tapi kerana belum di-legally released namanya oleh prosecutors office, sy tak boleh type lah namanya
kot nanti kena sedition ke apa
terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 19-6-2022 03:46 AM
Somi ko tentu bangga dapat isteri nuraka macam ko…urban dlm berforum….

Kahkahkahkahkahkah

Mesti lah bangga dahla cantik kecik molek smlm gi kenduri macit2 ckp sama lawa sama cantik tak makan dek usia korang ni ..bini ko rupa artis
Nak minum kopi pn tersekat sekat tauuu
Baru lps main nak gi mandi lah astu nk g sarap
Lapar roti prahtha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap yg di belasah tu bukan kah gad neelopa

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa guard x bagi masuk?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
.
Masa kes dulu yg dia bantai guard bangla kat club golf tu dia minta kurangkankan denda kan alasan xde fulus kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:52 AM | Show all posts
poyo la nenas ni.

org yg sah2 ada isi dalam martial art pon sejenis humble.
koserrrr nak tunjuk pailang bagai.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-6-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 19-6-2022 01:47 AM
Meski pun mungkin niat Jebat jadi hero tulun pak gad yang tengah beefing dengan mangsa, tapi apakehe ...

Org baran yg asai penang mmg itu zikiran dia

- aku bunuh/terajang/penyepak hang
-sieii
-melingkup
- jahanam
- kalau x aku, hang tak kuar kawasan ni
- barua


Aku kenal makhluk jenis nanas ni... sebijik.. sian bini n anak2
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 19-6-2022 07:21 AM
Mesti lah bangga dahla cantik kecik molek smlm gi kenduri macit2 ckp sama lawa sama cantik tak mak ...

Kahkahkahkahkah..penangan wap.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:51 AM | Show all posts
SENYAP jah IG nanas busok
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadei..macam2 cerita retis mesia skrg nie..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 02:45 PM GMT+8 , Processed in 0.242600 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list