CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 5-7-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 5-7-2022 10:34 AM
Dh mcm ibarat jtuh d timpa tngga, kna pkul lpas tu ada heart attack plak.

org yg pkul tu dah kena hkuman da sblum ni sbb kes pkul tu...cuma tak sngka la uncle tu meninggal...so fmly mendiang bukak blik kes & charge 302...tp berat i ckp yg pkul tu akan lepas...sbb mendiang meninggal sbb jngkitan kuman..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-7-2022 09:25 AM | Show all posts
BelovedTaeyeon replied at 3-7-2022 03:28 PM
lama dah guna
tak ingat download kat mana

First time iol nmpk, sbb tu iol tnya haha, mungkin uol jrg online kat sini & sbb tu iol x nmpk uol.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:29 AM | Show all posts
Fazzbulous replied at 5-7-2022 11:40 AM
org yg pkul tu dah kena hkuman da sblum ni sbb kes pkul tu...cuma tak sngka la uncle tu meninggal. ...

Hidup sng bbas lah c pmukul tu nnti, x guna.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:30 AM | Show all posts
marchikobonzo replied at 27-6-2022 05:00 PM
OMG..cannot be unseen lepas ni!!

Aiol bru msuk E9 ST time ni haha.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2022 10:23 AM
x silap aku dlu...
mamu perli2 abdol....
pasai terbit buku ka apa tah...

Pelik betul geng2 sskjp kutuk2 Bamtah dulu. Padahal Bamtah nampak sangat jenis tak kacau orang. Punya lah diorang tag team kutuk2 hina dia. Agaknya jeles sebab diorang katek2 kot?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 02:59 AM GMT+8 , Processed in 0.068104 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list