CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: harkktuih

Belasah penghuni kondominium, pelakon popular direman 3 hari

  [Copy link]
Post time 27-6-2022 10:23 AM | Show all posts
Edited by JiEunTak at 27-6-2022 02:28 AM

x silap aku dlu...
mamu perli2 abdol....
pasai terbit buku ka apa tah...
sebut2 ayat mcm "hang perasan hang beto kah..."
something camtu la....
kononnya abdol pelakon picisan ja...

skali hari nih....
abdol tu tgh berdiri gah dengan beto, DAN PELAKON2 HEBATTT TANAH AIR...
ramaiiii orang puji2 lakonan dia sebagai awang...
xdak kayu x dak jambu dah....


look at him...and look at you mamu.
apa saja lah yg ada dalam profil kerjaya hang...
berbanding dia...
yg hang nak agung2 kan pun...
balik2 lakonan acah2 gangster taik kucing hang tu saja..
and opkos laa watak sotong liatt tu...


hat hang camdek tu hari....
mengaji dalam bidang entertainment, kat UUM, tgh wat phd dah...
dengan bisnes, dengan career, dgn anak bini segak helok...
famili dua2 pun x dak toksik harmony saja aku tengok....xdak laa nak kena camdek2 macam hang kena dlu

so moral dia...
toksah dok kata kat org....
toksah dok syokkk camdek orang sangat la mamu oiii..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 27-6-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2022 02:23 AM
x silap aku dlu...
mamu perli2 abdol....
pasai terbit buku ka apa tah...

.
Tiba² ada ura² dulu dia pun nak keluarkan buku...ramai pulangkan balik paku dulang paku serpih kat dia hahahaha...

Baru ni nenas report igs soul psl matkilau tu ucap tahniah my bro kata nenas pd soul

Dia tau x soul dgn abdol dua pupu yg rapat hubungan depa?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 05:00 PM | Show all posts
kakiporet replied at 20-6-2022 01:48 PM
Iols tgok muka si jebat ni dh mcm muka si dustin dlm crita strange things je.

OMG..cannot be unseen lepas ni!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2022 11:11 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 26-6-2022 10:28 PM
budak laki yg pkul tu, i friend dkt fb...dah ilang trus fb dia...fb bni dia pn hilang...org sskjp. ...

Adoi, so smpai skrg dh hilang dri radar lah ya?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2022 07:40 AM | Show all posts
Mamu boleh teruskan kerjaya buat video layan anak dia tu...ex bini pun puji melanton lanton kat mamu pasal mamu tak bersalah dan mamu dah matang......kesian lak kat mamu ni...tengah lapaq kot...janda pun kawen baru...hang dok la posting dgn anak aja...loser dah nampak na tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 27-6-2022 11:11 PM
Adoi, so smpai skrg dh hilang dri radar lah ya?

hilang dah..kalau sblum ni rajin naw post pasal politik...tp berat i ckp dia takkn kena 302...sbb uncle india tu mmg bed ridden lpas kena pkul ngn mamat tu..dlm 8 bln mcmtu..dia mninggal pn sbb jngkitan kuman..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 12:05 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 27-6-2022 10:50 AM
.
Tiba² ada ura² dulu dia pun nak keluarkan buku...ramai pulangkan balik paku dulang paku serpih ...

Hi-hi la dulu, mana tahu dpt job besaq.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:08 PM | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2022 10:23 AM
x silap aku dlu...
mamu perli2 abdol....
pasai terbit buku ka apa tah...

apa yang you tulis ni sama dengan pemikiran i. bila fattah sekarang dipuji-puji, sedangkan nanas tengah ada kes macam ni. hahahaha kemain tau nanas tweet buli fattah satu masa dahulu. sekarang ang mcm mana nanas???? orang makin maju ke hadapan, ang masih dengan cerita gaduh je memanjang. malu aihhhh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 1-7-2022 02:17 PM | Show all posts
prettyrara replied at 29-6-2022 01:08 PM
apa yang you tulis ni sama dengan pemikiran i. bila fattah sekarang dipuji-puji, sedangkan nanas t ...

betul.walhal fattah tak kacau dia pun dulu.mamu ni jenis suka cari pasal cari gaduh.mana ada tahi situ la dia berkumpul.macam lalat la..kes fatah dulu sebab dia masuk dlm family lopa..yela mesti siding adik ipar kan..tapi perlu keerrr?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 02:48 PM | Show all posts
JiEunTak replied at 27-6-2022 10:23 AM
x silap aku dlu...
mamu perli2 abdol....
pasai terbit buku ka apa tah...

padan muka dia

lapar perhatian mamu ni.

orang macam ni, kita ignore jer.

jenis yg suka provoke ni, dia nak kita respon.

bila kita tak respon, dia buntu.


ni fattah dah berjaya

padan muka dia

toxic nak mampos


yg dia camdek tu sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 02:51 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 26-6-2022 07:26 AM
.
Hahaha puashati aku baca komen ko..
Press conference takda tp Personal compiter ada hahaha itula ...



personel compiter
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:46 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 29-6-2022 11:14 AM
hilang dah..kalau sblum ni rajin naw post pasal politik...tp berat i ckp dia takkn kena 302...sbb  ...

Mninggal dunia sbb jangkitan kuman? Mndiang ada sakit lain jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 02:47 PM | Show all posts

Kat mna uol dpt gif Taeyeon pkai tdung tu? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 03:28 PM | Show all posts
gideoncross replied at 3-7-2022 02:47 PM
Kat mna uol dpt gif Taeyeon pkai tdung tu? Haha

lama dah guna
tak ingat download kat mana
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 3-7-2022 02:46 PM
Mninggal dunia sbb jangkitan kuman? Mndiang ada sakit lain jugak ke?

lepas kena pkul tu..mendiang bed ridden dkt hospital..dlm 6 bln mcmtu..klu ikut hospital,meninggal akibat jangkitan kuman dkt paru2...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:34 AM | Show all posts
Fazzbulous replied at 3-7-2022 06:49 PM
lepas kena pkul tu..mendiang bed ridden dkt hospital..dlm 6 bln mcmtu..klu ikut hospital,meninggal ...

Dh mcm ibarat jtuh d timpa tngga, kna pkul lpas tu ada heart attack plak.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-7-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 5-7-2022 10:34 AM
Dh mcm ibarat jtuh d timpa tngga, kna pkul lpas tu ada heart attack plak.

org yg pkul tu dah kena hkuman da sblum ni sbb kes pkul tu...cuma tak sngka la uncle tu meninggal...so fmly mendiang bukak blik kes & charge 302...tp berat i ckp yg pkul tu akan lepas...sbb mendiang meninggal sbb jngkitan kuman..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 09:25 AM | Show all posts
BelovedTaeyeon replied at 3-7-2022 03:28 PM
lama dah guna
tak ingat download kat mana

First time iol nmpk, sbb tu iol tnya haha, mungkin uol jrg online kat sini & sbb tu iol x nmpk uol.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:29 AM | Show all posts
Fazzbulous replied at 5-7-2022 11:40 AM
org yg pkul tu dah kena hkuman da sblum ni sbb kes pkul tu...cuma tak sngka la uncle tu meninggal. ...

Hidup sng bbas lah c pmukul tu nnti, x guna.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 10:30 AM | Show all posts
marchikobonzo replied at 27-6-2022 05:00 PM
OMG..cannot be unseen lepas ni!!

Aiol bru msuk E9 ST time ni haha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 10:02 AM GMT+8 , Processed in 0.458949 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list