CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN/Netflix] Alchemy of Souls - Lee Jae Wook, Jung So Min, Go Youn Jung (Pt. 2 Coming Soon 10 Dec 2022)

  [Copy link]
Post time 9-9-2022 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisbp replied at 8-9-2022 09:06 AM
Tu la..patut kasi watak jahat ni kat pelakon yg vavavoom..barulah penonton tak keruan. Ni senang s ...

Alaa.. lee da hae dlm citer talented miss ripley pun buat org tak suka sgt.. kena wat watak jahat tapi terpaksa baru penonton rasa sedey dan tak keruan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2022 12:46 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2022 10:17 AM | Show all posts
Chanelling Kim doju....running to welcome janguk in season2
  

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:09 PM | Show all posts
iols ulang blk tgk dr awal....

hahahahhhaa..paraaahhhhh

xde citer best la skang
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 04:13 PM | Show all posts
kartieka replied at 21-9-2022 04:09 PM
iols ulang blk tgk dr awal....

hahahahhhaa..paraaahhhhh

iols pun sambil2 tgk ongoing drama yg lain...repeat jgak dr mula...hehehe...slow2 tgk balik...buat2 lepas rindu nk smpi december nanti
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Rewatching it again.
Windunya uri Ukie Deokie couple ????. Tasabar nak tgu Part 2 walaupun ku akan merindui MD. Sob sob
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2022 04:05 PM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 28-10-2022 09:20 AM

----spam----edit----
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 03:10 PM | Show all posts
uols jang uk nak dtg Malaysia ni...ada yg pegi ke nanti?hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-10-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mencemar duli..  dh lama tak pulun tgok citer korea sejak ank ke3 ni.  Masa penthouse pun tgok dekat fb jer.
K-drama ni kan mcm berhantu sikit. Ni pun gara2 tertngok sikit scene AOS ni kat rumah in law. Iols memang suka genre zaman lama+fantasy. Masa tu anak buah dh bgthu ada season2 sbb ending mcm tergantung sikit ja.. terus iols beli kat shopee netflix utk 3days je semata2 nak pulun tgok aos ni..
Waaa sedih la ending. Walau pun watak utama naksu, tp boleh trima lagi naksu kena bunuh /jdi batu..
Tp mcm not fair gak dekat watak buyeon mati mcam tu jer. Tpi tu lah, kelahiran dia pun kiranya dh melawan aturan alam.
Part jang gak tu adoi . Mcm ramai yg komen..baik xyah buat kemunculan semula. Stakat nk jadi abu jer. Spatutnya lawan la jinmu tu baru nmpk berbaloi. Dia snggup bakar diri n jinmu jadi abu skali.Tp jinmu sempat pindhkan roh dia ke jasad lain . Masa tu smua ingat happy ending..tp jinmu masuk dlm jasd lain n kwal naksu..
Kira watak jang gang ni paling hampeh. Mula2 crita nmpk mcm ahli sihir yg hebat..
Iols lagi suka klau ending s1 ni uk n mudeok saling tikam (ikutkan uk memang xnk tikam cuma hala pedang jer pada mudeok tp mudeok yg tarik pedang tu ke perut dia bila dia sedar dari jampi masa uk panggil mudeok)
Baru la nmpk jiwa naksu ni sebenarnya baik suci juga
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 07:33 PM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 28-10-2022 09:21 AM

----spam----edit----

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2022 07:26 PM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 28-10-2022 09:22 AM

----spam----edit----

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2022 07:29 PM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 28-10-2022 09:21 AM

----spam----edit----

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2022 07:30 PM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 28-10-2022 09:20 AM

----spam----edit----

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-10-2022 08:22 PM | Show all posts
amendalah thread ni dah kena spam pulak..
momod @eddlisa_uyuk, mintak tolong ambik tindakan...tq..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2022 08:26 PM | Show all posts
A lot of spam, sad...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah byk bertaburan clip2 promo season 2 keluar. Takowwtttt plak nak tgk.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-11-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
New official teaser ada update kat page 1…
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2022 08:49 AM | Show all posts
makin banyak teaser makin tak zabarrr....

tapi iols tetap jeles bila jang uk nye poster pegang tangan naksu...hahahah

yelaa...belum lg kenal naksu ori kan....so still belum move on dgn mudeok...tapi takpe...kita tgk story light n shawdow ni acane dulu..kot la mudeok ada disituuu bersama naksu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 2-12-2022 08:49 AM
makin banyak teaser makin tak zabarrr....

tapi iols tetap jeles bila jang uk nye poster pegang tang ...

Haha tazabar tp seriauuuu..apa lah plot twistnya nnt. Terbayang2 dah geram jinmu asik lolos je lps buat dajal kat semorang.
Baper bulan takleh move on  ni kita viewer sedangkan jsm/mudeok dah lama buat aktiviti lain

At the same time takut nak letak high expectations huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2022 09:58 PM | Show all posts
so next  part 2  = 10 December ...okay.

menarik juga tengok poster  Naksu and Jang Hyuk , pick up the plots where they have left us that day...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 12:30 AM GMT+8 , Processed in 0.278384 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list