CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12547|Reply: 121

Jadi 'biawak hidup' dalam perkahwinan lama, lelaki Sweeden lari ke Malaysia, kini menikah dengan wanita 'perampas'

[Copy link]
Post time 29-5-2022 09:01 AM | Show all posts |Read mode
Edited by FOTHER-MUCKER at 28-5-2022 05:03 PM

Jadi ‘biawak hidup’ dalam perkahwinan lama, lelaki Sweeden lari ke Malaysia, kini menikah dengan wanita ‘perampas’May 28, 2022 by admin



Kredit foto: Erica Chew
Malang nasib seorang isteri, ditipu, dicurangi malah terpaksa menyara hidup seorang suami, yang selama ini disangka mampu melindunginya.
Itulah kisah menyayat hati Erica Chew, yang dicurangi suaminya meskipun segalanya telah diserahkan buat lelaki bernama  Johan Andreas, yang berasal dari Sweeden.
Gambar kahwin Johan dengan isteri baru.
Gambar kahwin Erica.
"Ingatkan biawak hidup dalam kalangan orang kita je..."
Erica Chew menceritakan kisah dukanya apabila dia yang selama ini menyara hidup Johan termasuk perbelanjaan kolej, insurans dan perbelanjaan rumah, sedangkan lelaki itu hanya duduk goyang kaki saja di rumah.
Malahan, Erica turut sedih apabila Johan yang kini merupakan bekas suaminya menyebarkan fitnah ke atas dirinya sedangkan dia yang sebenarnya syaitan bertopengkan manusia.
Erica turut jadi mangsa pukul
Bukan setakat itu, Erica juga menjadi mangsa dera bekas suaminya yang difahamkan panas baran. Johan yang kini telah bernikah di dengan wanita dari Malaysia, sebenarnya lari dari negara asalnya, Sweeden.

Sweeden.
"Happy for the next wife, biawak has a new owner..."
"Depa bercinta masa lelaki ni suami orang, lepastu perempuan tu mintak pampasan..."
"Trash di mana-mana..."
Kifarah never missed a door..."


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2022 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebanyakan yang kawin lelaki omputih ni memang banyak biawak. Sebab mereka suka perempuan Malaysia kuat bekerja.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke negara2 Scandinavia negara bahagia di dunia? Boleh pulak bewak ni lari.


Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bambimo at 29-5-2022 09:37 AM

Tung arrr kawen omputeh... Pasti dinaikkn derejat...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 09:41 AM | Show all posts
awalnya glamour lah..kawin orang putih...lama- lama.. untung sabut timbul....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 09:45 AM | Show all posts
xdak ig ke bini baru dia ni
boleh skodeng
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-5-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak xfaham ceta ex wife..diaorg duduk kat Sweden ke before this?

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 10:26 AM | Show all posts
Scandinavian countries ni, negara dorang yang kaya, tapi sebagai individu, rakyat tak kaya pun.  Negara kaya dan boleh sediakan broader scope of public services.  Namun sebagai rakyat/individu, cukai yang dibayar adalah tinggi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Erica kata ashikin tu stay togeder dgn biawak before diorg nikah and kejadah betina ashikin mintak pampasan RM 1500/sebulan dr erica...hoi shikin sial..nak duit pegi la keje bangsat
X malu ke jd biawak betina depan pompuan chinese eh
Bagus erica..spill lagi more tea
Akak sedia mendengarnya
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Euro trash
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 10:33 AM | Show all posts
Adakah bini baru akan alami nasib yang sama, atau mamat tu sudah insaf..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti ashikin bajet2 nak baby mixed kokesen walau bapaknya biawak hidup
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
bangga satu kampung dpt berlakikan kokesen bewok
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 10:53 AM | Show all posts
knp si sikin yg merampas tp die yg mtk pampasan?
tak paham kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaaaa ada one friend kawen omputih gk. Dikhuatiri biawak juga xpun b40 kt negara dia..
Kawen kt mlysia xde lgsg family omputih mai.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 10:58 AM | Show all posts
BEWAK ALBINO

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2022 11:12 AM | Show all posts

Hahaha...betul...betul....bewak albino....tp di mata kebanyakan org malaysia, tetap kebanggaan...walopon tetaplah bewak!

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa heran nya. Yang mat london tu pun sejak dok Malaysia ni baru jadi orang juga kesahnya. Seperti yang parents nya sendiri sah kan. Yang pasti mana2 bangsa pun ada biawak ye. Tak kira muda atau kertu. Janganlah tertipu dek wajah ganteng/mata biru.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah lama trend asal kan ber laki caucasian walaupun usless...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya lelaki ni convert islam,  so outomatically perkahwinan terdahulu non-muslim terbatal. Yg si syikin ni pun,  kan dah malu satu kampung tahu kawin bewak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Siti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat anak’ melalui kaedah persenyawaan in-vitro (IVF).
YgBenarSiti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat a
Views : 15903 Replies : 35
Guru tidak berpuas hati apabila dikenakan tindakan tatatertib kerana tidak mengambil dos penggalak. NUTP Kata Tindakan tatatertib wajar dikenakan.Wajar atau tidak zaman sekarang?
YgBenarGuru tidak berpuas hati apabila dikenaka
Views : 40498 Replies : 21
Banyak Billboard kosong dari tol KLIA menuju Airport .Apa yang berlaku?
YgBenarBanyak Billboard kosong dari tol KLIA me
Views : 40218 Replies : 34
Jawa Tengah yang mistis
bizardJawa Tengah yang mistis
Views : 2929 Replies : 0
Suami kejar isteri dengan gunting, mengamuk sebab bayi jatuh
AbahmungSuami kejar isteri dengan gunting, menga
Views : 5693 Replies : 8
YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets
tumpanglalu74YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @
Views : 33670 Replies : 234
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 86226 Replies : 3878
Kieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ baju, tak mahu makan duit haram - ‘Refund’ baju semula kepada kami, kami tanggung rugi"
CARI-HBZKieda Crepe minta pelanggan ‘refund’ b
Views : 19227 Replies : 55
CUACA PANAS
keypochinoCUACA PANAS
Views : 20877 Replies : 2
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21952 Replies : 410

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 08:01 PM GMT+8 , Processed in 0.071667 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list