CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 3612|Reply: 49

"Ambil Kad, Pi Lah Enjoy" – Patutlah Murah Rezeki, Johan Tak Kedekut Belanja Isteri

  [Copy link]
Post time 26-5-2022 09:58 AM | Show all posts |Read mode
Sumber: Instagram Jozlynnhanania


Sebagai seorang suami, pasti kita mempunyai impian mahu  membahagiakan isteri dan anak-anak kita kan? Ada yang sanggup bekerja keras demi keluarga, ada yang sentiasa membantu isteri di rumah dan macam-macam lagi. Semuanya untuk melihat isteri kita tersenyum bahagia.


Namun, kata orang kalau kita selalu belanja keluarga, rezeki kita akan lebih melimpah-ruah.


Sama seperti kisah pasangan selebriti pujaan ramai ini iaitu Johan Raja Lawak dan isterinya, Ozlynn. Untuk pengetahuan semua, Johan tidak kedekut malah selalu belanja isterinya.




  



Baru-baru ini, Ozlynn memuat naik satu posting terbaru di akaun Instagram miliknya dan Johan. Menerusi posting itu, Ozlynn meluahkan rasa gembiranya kerana sering diberi 'me time' oleh Johan.


Malah, ketika Ozlynn keluar untuk 'me time' dan membeli-belah, Johan yang menjaga semua anak-anaknya tanpa rasa kekok. Nampaknya, Johan sangat bertanggungjawab bukan hanya sebagai seorang suami tapi juga sebagai seorang ayah.


Tambah Ozlynn, Johan juga tidak kedekut dan selalu memberikan kad debitnya untuk Ozlynn berbelanja ketika 'me time'. Ozlynn juga mengambil kesempatan itu untuk menyatakan rasa syukurnya kerana mempunyai suami sebaik Johan.


Meninjau ke ruangan komen, rata-rata rakan selebriti dan netizen memuji sikap Johan dan berkata bahawa rezeki keluarga mereka sentiasa mencurah-curah kerana Johan yang sentiasa ikhlas dan tidak kedekut kepada isteri dan anak-anaknya. - CARI




Sumber: Instagram Jozlynnhanania







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Gegadis be like

moga Allah bless my life with husband macam ni

which is I agree
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 10:28 AM | Show all posts
Mmg best kalau dapat lakik camni.

Tapikan... mohon la Ozlynn ni stop humblebragging. Diam2 sudehlah. Galak sangat dan skaligus ko da memberi ruangan kat si natang2 pelakor suh aim lakik ko. Bila kene baru padan muka. Time tu karangan menjela gak ke nak blame pelakorr?
Sekian kebimbangan meols... eh, bimbang kerr?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai ja ppuan tok laki layan mcm ni. Tp xbuat content. Syg laki oooiii..xmemasal kna caras
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Punyalah si johan ni nk menjaga si aib si ozlyn ni smp mengaku anak yg first tu anak dia dan dah nikah lama..laki mcm johan ni mmg jenis yg tak kuasa nak melayan tp kau tunggu ajelah nnt dia jumpa perempuan yg pandai jaga hati dia masa tu nnt bye2 ajelah ozlyn ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 11:16 AM | Show all posts
Kalau ambil kad pergilah shopping bila swipe card duit takde tak guna jugak ikut cara Johan..
Pastikan laki tu mampu fefeeling cara Johan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 12:48 PM | Show all posts
second pic teringat kat pondan bekas PA fazura dulu

benda tah nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 12:50 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 26-5-2022 12:48 PM
second pic teringat kat pondan bekas PA fazura dulu

benda tah nama dia

Si dasha yer hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2022 12:52 PM | Show all posts
dejure replied at 26-5-2022 11:15 AM
Punyalah si johan ni nk menjaga si aib si ozlyn ni smp mengaku anak yg first tu anak dia dan dah nik ...

kan. baik tahap dewata johan. maken besar si sulung tu maken ada miripan si jantan taguna tu.
tp uolss jgn la doa bebukan utk deyall.
i suka tgk family deyall even kekadang ozlyn mcm over sikit tjk terpaling humble
tp humble tp tjk tp tjk tp humble. ehhh. kuaserrrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Yelah..laki ko lah terpaling pemurah lagi penyayang lagi terkaya...anak2 ko lah terpaling verdik pandai bijak behave dan hebat..ko pulak terpaling mithali rempit
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 12:54 PM | Show all posts

yer lakot yang tu

yang chot saiful apek tu ingat lagi nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 12:57 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 26-5-2022 12:54 PM
yer lakot yang tu

yang chot saiful apek tu ingat lagi nama dia

yela si dasha sultan tu la rambut petak tu.
hahaha siot ehh chot saiful apek hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah agak dah thread ni akan ada 2 jenis Komen iaitu:

1. Pasal anak first dorang
2. Penampakan ala ala Dasha Sultan
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun: Yelah..laki ko lah terpaling p ...


Ko pulak terpaling apa?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 01:59 PM | Show all posts
Ini kapel humblebrag terpaling....

bg mat tengok rumah berserak berterabooo. Johan nampak busokkk


Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, syukur Allah bagi nikmat kat diorang.

Pernah gak scroll IG diorang ni lama dah dulu, nampak harmoni je. Tapi pastu dah tak scroll lagi (iols malas nak follow IG retis2), sebab rasa tak mampu nak buat macam diaorang asuh anak selepas solat Subuh tu. Iols rasa calang2 family tak boleh buat gitu. Makna kata, iols kagum tapi rasa intimidated, boleh gitu?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 26-5-2022 02:29 PM

Johan ni very the family man ye. Johan ni selain dr kes dia mengamuk kt director tu, yg lain bersih je rekod dia lg2 jenis bukan kaki perempuan xhadap nak berbini hot lawoo gitu. Dia pun sama2 busuk dengan Ozlynn tu. Walaupun Ozlynn perangai bingit, kira berjaya lah family diorang ni didik anak2. Suka meols tengok anak sulung deyols. Contoh didikan yg baik dari ibubapa
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lor laki aku pn ng card tp berpada je nk belanja
Ko habiskan ko missnsoru
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
deebiz14 replied at 26-5-2022 10:28 AM
Mmg best kalau dapat lakik camni.

Tapikan... mohon la Ozlynn ni stop humblebragging. Diam2 sudehla ...

Meols rasa dari dulu perangai sheols xberubah ye, suka humblebragging. Tapi sampai skrg helok je diorang laki bini hidup bahagia aman damai. Kiranya Johan la jenis xmelayan. Kalau melayan, mungkin menjadi kan. Susah nak jumpa suami mcm ni sekarang. Meols puji Johan la memang betul2 sayangkan bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:47 PM | Show all posts
memang kena ada ye benang retis2 budiman, pemurah, laki solehah

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 08:59 PM GMT+8 , Processed in 0.116981 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list