CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: Cintaerina

"Ambil Kad, Pi Lah Enjoy" – Patutlah Murah Rezeki, Johan Tak Kedekut Belanja Isteri

  [Copy link]
Post time 26-5-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 26-5-2022 08:07 PM
dah cerai kan dgn dibu tu, katanya skrg tgh mencari penganti  tak cukup ina freshies nak juga me ...

Lohhhh pasaipa becerai pulak
Bukan heshe konpiden ke kedudukan sebagai penyondol tak tegugat sbb heshe kan ada anak laki. Pewaris katanye
Pewaris apooooo bapak ko bukan ade reta rumah banglo tanah berekar ponnnnn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2022 08:43 AM | Show all posts
auntyonion replied at 26-5-2022 07:24 AM
Dasha ke  dia pn poromer kn

ehh tak tahu

kenal pun dari IG fazura je
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 09:16 AM | Show all posts
untung dpt suami mcm Johan ni.. kalau iolls, idok la nk up dkt media social, takut ada yg memerhati
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 26-5-2022 05:02 PM
Mesti la kuat aura rempit dia klu tak takkan dia boleh termengandung ank FK tu..apalah yg si FK ni ...

Masa tu fk takde sapa kenal.  Ozlyn pnye keta la dia lenjan sana sini.  Bila da pemes terus dia whoareyourskn ozlyn.  
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 09:37 AM | Show all posts
aah anak jantan dia yang 1st tu sebijik muka apaknya..patut nya si ozlyn ni humblebrag pasal lelaki sanggup kutip bekas org angkat wat jadi bini..itu kan kebaikkan terpaling baik suami nya
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 10:13 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 26-5-2022 05:52 PM
Presentable kang ade pulak babi nak sondol
Ko tgk uda taik lalat kuda tuh, bukan herlokkk p ...

haaa kan.. part acik kata shah slam tu ada btul juga, nmpk good2 ye laa dah p haji bagai, tu pun ntah msa wat show kita mna nk tau kot2 ada yg sipi2 nk mengendeng kan. susah nk kata sbrnya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-5-2022 09:26 AM
Masa tu fk takde sapa kenal.  Ozlyn pnye keta la dia lenjan sana sini.  Bila da pemes terus dia wh ...

Haah ozlyn bawak kancil masa tu
Fk dok ngaji kat itm shah alam
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 02:21 PM | Show all posts
dekmieDandy replied at 26-5-2022 12:48 PM
second pic teringat kat pondan bekas PA fazura dulu

benda tah nama dia

si dasha sultan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2022 03:12 PM | Show all posts
minah rempits
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 26-5-2022 08:26 PM
Even my daughter pun buat cc bapak dia cam dia punya..

Dia panggil cc bapak dia magic wand, letak k ...

Dia pun tak mo kalah.......uolzzzzzzz,,,

Me ..me...me...me.....

Kahkahkahkahkahjah

Zakat fitrah raya lalu dah bayar  atau tidak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 11:40 AM GMT+8 , Processed in 0.080367 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list