CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cintaerina

"Ambil Kad, Pi Lah Enjoy" – Patutlah Murah Rezeki, Johan Tak Kedekut Belanja Isteri

  [Copy link]
Post time 26-5-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 26-5-2022 11:12 AM
Ramai ja ppuan tok laki layan mcm ni. Tp xbuat content. Syg laki oooiii..xmemasal kna caras

Tula
Laki iols pn alhamdullilah klo kuar die tgu dlm kete ( sbb  covid ngn bby) bg beg duit je

Beli la ape pn
Tp iols xde la nk buat post kt ig or sebagai nye
Tkut ain hahaha
Xde lah sbb xde motif nk tunjuk kt sape
Cukup la kite je thu
Tkut kene caras pn ye
Sejarah membuktikn rmai kene caras
Sini xpelah anonymous hehehehe

Si ozlyn ni pn  xtkut di caraas ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 26-5-2022 02:28 PM
Johan ni very the family man ye. Johan ni selain dr kes dia mengamuk kt director tu, yg lain bersih  ...

Si ozlyn ni mmg perangai die cmtu dr dulu kn

Tertgok die jadi host rancangan thun dulu2 sblom ngn johan
Mmg gitu lah die
I igtkn sejak ngn johan jadi gitu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
murah rezeki tak kedekut dengan isteri
tapi tak suka si ozlynn ni walaupun sheols takda buat salah apa2 kat iols
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 26-5-2022 12:54 PM
Yelah..laki ko lah terpaling pemurah lagi penyayang lagi terkaya...anak2 ko lah terpaling verdik pan ...

Aura vibe rempit ozlyn ni kuat sangat
Xleh cuci dah, terserlah rempit busuknya
Bila dia suka bragging kt ig buat cerpen lagilah nampak rempitttz
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 03:09 PM | Show all posts
aku unfollow sebab aku rasa down bila dia up/cerita pasal anak2 dia ... hahhaha boley gitu???

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 26-5-2022 12:48 PM
second pic teringat kat pondan bekas PA fazura dulu

benda tah nama dia

Dasha ke dia pn poromer kn
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelah eli azri kepam..johan ni pn blh tahan kepams duit byk xleh ke presentable sikit
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Johan ni slain dj ade job lain ke? Lama ye johara era tu. Aku smpi x bukak pn era pagi sebab bosan kot 3 orang tu. Ray suka buat2 bodoh. Johan lawak hambar. Hanif tu bijak sbnrnya tp tpaksa buat2 bodoh jgk sbb nk sama level dgn 2 org tu. Ptt dia gi masuk fly fm ke, hitz ke sbb english dia best. Aku pn dh unfollow femli ni sbb terpaling pandai jaga anak. Wpun tak se annoying keknis. Haha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2022 03:58 PM | Show all posts
SisLena replied at 26-5-2022 03:45 PM
Johan ni slain dj ade job lain ke? Lama ye johara era tu. Aku smpi x bukak pn era pagi sebab bosan k ...

hahhahahha sama kita. apa u buat tu kita pun buat. dah lama x dgr JOhara sbb bosan amattt. dulu masa top blh la ni dah lama2 ish x blh go. yess hanif punya english bagus dia pun educated person kan, tapi tula rugi. unfollow gak sbb terpaling perfect sgt tau nyampah plak bab2 agama bab2 pagi2 solat ngaji. ye bagus tapi sorok la sikit kbaikan tu bukan riak tunjuk semua
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 04:11 PM | Show all posts
Thunderclouds replied at 26-5-2022 11:12 AM
Ramai ja ppuan tok laki layan mcm ni. Tp xbuat content. Syg laki oooiii..xmemasal kna caras

yesss....
seram oiii.. mata2 penyondol ade je di mana-mana....
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 26-5-2022 03:06 PM
Aura vibe rempit ozlyn ni kuat sangat
Xleh cuci dah, terserlah rempit busuknya
Bila dia suka bragg ...

Mesti la kuat aura rempit dia klu tak takkan dia boleh termengandung ank FK tu..apalah yg si FK ni pandang dkt ozlyn dulu ye,FK ni kira kategori handsome lh juga.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 26-5-2022 03:28 PM
Sebelah eli azri kepam..johan ni pn blh tahan kepams  duit byk xleh ke presentable s ...

Presentable kang ade pulak babi nak sondol
Ko tgk uda taik lalat kuda tuh, bukan herlokkk pun ada retis tegile2 sondol
Shah slam sekor lagi, sememeh je irl, harapkan keta Audi rumah utk ina&kids pun menyewa jewww tapi berayaq pulak minah dibu2 tuh kejar
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dendiam je tak boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
petpot replied at 26-5-2022 12:52 PM
kan. baik tahap dewata johan. maken besar si sulung tu maken ada miripan si jantan taguna tu.
tp u ...

cara senyum tu nk sama kan,bila senyum mata terkatup
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia suruh swipe debit card. Lain la kalau credit card. Kalau debit card kita nak shopping beria pun tak berani sebab kot2 dalam bank tu ada 500 ringgit aje ke. Haha. Credit card ko swipe je la sampai mampus pun, asal belum limit.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah dpt suami bagus.. Mestilah bagi me time.. Dah beranak byk kot... Duit pun ada, dpt lah shopping. If sejenis x berduit, sure content dia lain hihi.

Btw, nampak patuh betul suami tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 26-5-2022 02:35 PM
Meols rasa dari dulu perangai sheols xberubah ye, suka humblebragging. Tapi sampai skrg helok je d ...

Kan meols Rasa pyh perempuan lain nk masuk jarum.sebab Johan jenis family man
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Loh_83 replied at 26-5-2022 03:09 PM
aku unfollow sebab aku rasa down bila dia up/cerita pasal anak2 dia ... hahhaha boley gitu???

:lol ...

boleh je u tapi kan, kadang apa yg ditayang tak seindah realiti
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-5-2022 05:52 PM
Presentable kang ade pulak babi nak sondol
Ko tgk uda taik lalat kuda tuh, bukan herlokkk p ...

dah cerai kan dgn dibu tu, katanya skrg tgh mencari penganti tak cukup ina freshies nak juga menambah
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2022 08:26 PM | Show all posts
Even my daughter pun buat cc bapak dia cam dia punya..

Dia panggil cc bapak dia magic wand, letak kat mesin aje terus bayar...

Tiap nak keluar rumah aje, papa donne moi le....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:28 PM GMT+8 , Processed in 0.096516 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list