CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[SBS/viu] Why Her? (Seo Hyun Jin, Hwang In Yeop)

  [Copy link]
Post time 19-6-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suspennya tgk ending scene ep 6.
Ada je yg jdi kat soo jae.
Ntah2 soo jae yg kena btanggungjwb apa yg jdi kat hong tu memandangkan dia ada kat situ masa kejadian tu.
Tunggu plot twist kot2 soo jae dah prepare something jgk sbnrnya utk defend diri dia nnti.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan la yoon sang pun ada hati kat soo jae pula. Siap wish xnak soo jae ngan gong chan.

Adei.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:11 AM | Show all posts
kesiannya dengan soo jae...rupanya dia pernah mengandungkan anak Juwan...Pengerusi Choi hnatar ke Amerika nak tutup cerita...tau2 Juwan kawin dnegan orang lain....siap nak bunuh diri Soo Jae...tapi mmg dia kental la,..bole lagi balik kerja dgn Pengerusi Choi....geram plak dgn dia ni...muka dia xbanyak wat riak...tapi annoying bile tgk...hahahaha..menjadi betul...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg bleh2 pula chairman choi suruh juwan kawen ngan soo jae lps juwan divorce.

Rupa2nya bakal ex-wife juwan tu hidup sengsara jgk (dr segi emosi).
Tu yg better divorce. Lgi happy drpd hadap chairman choi n juwan.

Mmg tabik kat soo jae, mmg kental orgnya kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 12:15 AM | Show all posts
ep 5 & 6,

was really really intriguing , great, wow heavy loaded with many many plot twists!!!

plot twist dia wow  wow lah , hebat ye,

i mean wow , wow Doctor lawyer  & Why her ,  dahmenunjukkan yang plot writing and  idea K drama yg bergenre legal and lawsuits ni wow lah...

i mean ya Allah banyak development and backstrory of the characters were revealed ye?

We have
Gong chan , patutlah i pelik , rupanya  ini nama samaran Kim Du Gong rupnya , dia yg dulu yg dihantui dengan painful past , dark history, dia pun ade rahsia...touching scene bila Gong Chan masihlagi dok lawat ibu angkat dia yg dulu ...


Then wow wow what do you know about  Oh Su Jae, i see...ade secret daughter yg dikatakan meninggal , she was informed that her child was dead , a stillborn , aiyoooo haiyaaaa....tak ke bengang si Oh So Jae, when connects one to one together , Haneri - Sky is her child , that girl ...patutlah Choi Ju Wan ade spot spots kat dia
my god, now CEO Choi Tae Guk of  TK firm tu teruk betul...mamat ni jahat sangat evil..

and Choi Yoon Sang tu dah tahu , i think group 8 students pun tahu yg Gong Chan - Oh Su Jae, Choi siap cakap terus terang lagi...

wow lah..

By the way awat watak Choi Jun Woon tu asyik main watak dysfunctional man ye? dulu masa WWW, pun sama jugak hahaha dia hubby that CEO lady

best!! ep kali ni

tapi makin lama kit atahu yang Oh So Jae ni dia terikut ikut permainan dalam TK firm tu dan da tak happy pun , cuma personality dia berubah daripada yg baik kepada yg keras , aloof and cold....
wahh....i think next week menarik  kan?

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 21-6-2022 09:01 AM
mbhcsf replied at 21-6-2022 12:15 AM
ep 5 & 6,

was really really intriguing , great, wow heavy loaded with many many plot twists!!!


So, maksudnya jaeyi tu anak soo jae n juwan ke?
Bkn anak juwan dgn org lain taktau la sepa?. Ye la, bfore kawen nmpk sgt la juwan ni kaki prpn.

Yg dgn wife dia skrg ni mmg xde anak kan.

Itu yg dia tak minta pun hak pjagaan anak.
Tp chairman choi ckp kat soo jae sebaliknya pula.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Soo jae ni mmg kuat betul. Dah la chairman choi tu buat kat dia mcm2. Tp still jgk btahan nak keja kat TK tu.
Mungkin sbb motif dia nak rampas TK tu. Tu yg tetap bertahan.


Ceo SP, yoon sepil tu jumpa prof baek tu napa pula eyh. Kan prof baek tu mcm sekutu chairman choi dlm diam.
Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 09:32 AM | Show all posts
hijau88 replied at 21-6-2022 09:03 AM
Soo jae ni mmg kuat betul. Dah la chairman choi tu buat kat dia mcm2. Tp still jgk btahan nak keja k ...

prof baek ni sesuatu laaaa.....mmg nampak dia sekutu ngn pengerusi choi kan...tp soo jae dah dpt agak kan....so harap dia berhati-hati...iols risau betula laa...soo jae ni bergerak sorang2..tp harap team 8 ada belakang dia...team 8 ni pun keje pantas...kejab je mcm bole settle kes



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2022 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 21-6-2022 09:32 AM
prof baek ni sesuatu laaaa.....mmg nampak dia sekutu ngn pengerusi choi kan...tp soo jae dah dpt a ...

Kan. Hrp2 soo jae hati2 la. Kiri kanan dpn blkg ramai yg bmusuh ngan soo jae sbb soo jae ada pegang benda yg bleh menjatuhkan dorg.

Itu la nasib baik la ada grup 8 esp gong chan yg sentiasa ada d sisi soo jae. N kwn dia yg doktor tu.

Nasib baik jgk dorg bjaya buka doc dlm usb tu.
Sbb mr ko, kwn soo jae tu x dpt buka sepenuhnya kan.
Nmpk soo jae tkejut bila gong chan bgtau yg ada nama soo jae under bank d bahamas tu.

So, dpt la dia prepare apa yg patut lepas ni kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Korg perasan tak ada sorg pesakit kat spital mana ntah. Mcm sesuatu je. Yg ada prof baek dtg tu.
Yg pelakon tu member grup secret.
Agaknya sepa la tu. Mesti ada kaitan ngan TK jgk agaknya la.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 03:34 AM | Show all posts
hijau88 replied at 21-6-2022 08:58 AM
So, maksudnya jaeyi tu anak soo jae n juwan ke?
Bkn anak juwan dgn org lain taktau la sepa?. Ye la ...

i speculate yes, sebab So Jae nangis kat tepi jambatan tu...macam lian sikit emosi dia...sebab kan wife Choi Jo Wan tu kate , itu bukan anak dia pun...anak dia pun still birth dan dia diberukan anak tu ...cheh ...teruk jahat betul CEO Choi tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 02:19 PM | Show all posts
comeback sebab drama ini kat sini...lama tau x muncul....de x lagi geng sembang korea yg dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 02:19 PM | Show all posts
comeback sebab drama ini kat sini...lama tau x muncul....de x lagi geng sembang korea yg dulu....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2022 02:48 PM | Show all posts
naqibnasuha replied at 22-6-2022 02:19 PM
comeback sebab drama ini kat sini...lama tau x muncul....de x lagi geng sembang korea yg dulu....:lo ...

ni forumer otai baru masuk balik ke ni xpelah kalau forumer lama xde pun...borak2 je dgn yg baru...
kalau x sunyi sepi je nanti board ni...
ramai SR je kat sini...

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 12:40 PM | Show all posts
xyla73 replied at 22-6-2022 02:48 PM
ni forumer otai baru masuk balik ke ni xpelah kalau forumer lama xde pun...borak2 je dgn yg baru ...

hahahaha........on je...x sabar nak tunggu episode baru...ni mls layan drama tgh on going...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 06:42 PM | Show all posts
Edited by breadwood1 at 1-7-2022 07:24 PM

I am interested in SEO for my Canada visit visa from Pakistan site. Please share details about budget and require time for it.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
even awal2 dulu cte ni kne kecam gak by netz Korean sbb mcm fokus romance su jae- gong chan instead of dendam su jae, tp lama2 tgok su jae-gong chan ni mmg perlu kut..su jae nih lonely sgt..org yg dia betul2 boleh harap pun very limited
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
rukia2 replied at 25-6-2022 10:25 AM
even awal2 dulu cte ni kne kecam gak by netz Korean sbb mcm fokus romance su jae- gong chan instead  ...

Soo jae is lonely...ada keluarga tp tak support dia..lg nyusahkan n sakitkan hati ada ler...
Bukan soo jae n gong chan saje dendam dgn pokcik choi,anaknya n geng vip dia.. yoon se pil tu pun ada kenangan pahit jgk..bdk pompuan kt care centre tu mcm ada hub dgn both se pil n prof tu...bukan adik gong chan le kot...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 08:37 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 25-6-2022 08:39 PM

Ep 7

aiyooooo haiyaaa kesiannya Oh So Jae....jahat laj CEO Cho Tae Guk tu....aiyooo berapa banyak lah lagi dia kena hadapi ni...my god...sempat pulak ye Hang Seok Pal tu buat video aniaya Oh So Jae tuuu....adeh...memang dia kena buat kan atas arahan Choi la tu...

Bagus bagus lah i suke je Choi Yang Soon tu berpaling tadah terhadap familynya sebab depa memang suka aniaya org...


Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 12:48 AM | Show all posts
ep 8

wow, Choi Yoon Song - competitive ye mamat ni, macam nak jadi double agent je...isk dia ni cunning sikit  macam Choi the father ye...ataukah dia jadi macam ni sebahagian  , is he part the game plan ? the plan of which the group had discussed? ingat tak yg dia nak pi curi fabricated tape tu and buat macam satu taruhan leverage lah kire against the dad...dia curi benda t daripada Secretary bapak dia - Sec  Ha?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 11:25 PM GMT+8 , Processed in 0.094925 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list