CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[SBS/viu] Why Her? (Seo Hyun Jin, Hwang In Yeop)

  [Copy link]
Post time 22-7-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghhhh. Soo Jae. Nice.
Mcm mana dia leh dpt bukti gmbr chairman choi n park so young... Daebak.
Baru terdiam semua org.

Park so young ni ngan chairman han pun dia sapu jgk.
X sbr nak tgk final epi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa rahsia chairman choi, lee in soo, chairman han, juwan tu semua dlm genggaman Soo Jae. Cuma Soo Jae tunggu masa yg sesuai je utk reveal. Takut dia yg terkena pula klu reveal terlalu awal. Kena jgk cari bukti2 kukuh utk menguatkan bukti yg sedia ada.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk preview ep 16.
Mcm byk benda ter reveal.
Tp tu la, xtau apa jdi kat Soo Jae.
Xde lak nmpk scene happy2 bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 22-7-2022 10:33 PM
Tgk preview ep 16.
Mcm byk benda ter reveal.
Tp tu la, xtau apa jdi kat Soo Jae.

hepi2 Sila tunggu next life katanya...#penthouse#eve
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
rukia2 replied at 22-7-2022 10:38 PM
hepi2 Sila tunggu next life katanya...#penthouse#eve

# tu paling menang.
Tolong la why her jgn ikut jejak langkah 2 drama tu. Sbb why her bkn la drama Makjang kan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 sec ha finally ada tlg soo jae.
Manatau la Soo Jae atau yoon sang guna reverse psychology.

Wpun dia ckp kat chairman choi dia akan tanggung semuanya apa yg jadi kat seokpil, park so young, noh byung chul n eun soo. Masa dia ckp ni, nmpk serabut betul muka dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Song mirim = little Soo Jae. Ada dah vibe tu sket2 lgi masa dia jumpa chairman choi.
Jgn main2 dgn Soo Jae n song mirim.
Siap chairmain choi offer pen yg ada finger print. Ni la peluang mirim. Rasanya finger print chairman choi je yg dia lum dpt. Takkan disia sia kan.
Sbb finger print yg lain2 mcm tak match pula.


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 23-7-2022 01:18 AM

Awal2 scene kat ep 15 ni kesian jgk la kat Soo Jae.
Nasib baik la gong chan tiba tepat masa. Klu tak, dah bubye dah Soo Jae tu.

Yg penting legal team clinic n kwn dia di sisi dia. Itu yg salah 1 sbb dia bleh bangkit akhirnya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Napa aku tgk mcm seo hyun jin makin kurus kat epi ujung2 ni berbanding epi awal2.
Mungkin demi tuntutan watak jdi Soo Jae. Ye la, byk dugaan n benda Soo Jae kena fikir n hadap. Tu yg makin kurus jdinya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 12:21 PM | Show all posts
Ep 15

eh nyampah pulakI dengan choi Ju wan ni, melebih lebih pulak nak marah So Jae lah itu inilah pulak dari depan mendiang  anakdia kat rumah mayat tu sampai tak cukup tanah...

boleh pulak suruh ayah dia musnahkan so jae tu ..alahai , dia ingat  So Jae tu sebudus dia ke.

i kesianlah kat so Jae ni ...kesian kan dia terjelapk and tidoq dengan mayat anak dia kat bilik tu
kesiannnn kan, so  effective scene tu ...sian dia...

director Baek ni pun  satu , kau nak lawan Choi kot yg paling licik slick and smart takkan satu back up pun tak ade?

i hope itu hanyalah helah , i think helah So Jae..

sebab nampak trailers  so Jae will get back at him, hitting him hard .



Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sj tgk balik artikel psl why her.
Lupa lak yg awal2 dlu kim young dae yg kena offer bw watak gong chan. Syukur la dia x ambik.
Bkn apa, dia tu mmg hensem dr inyeop. Tp bagi aku lakonan dia agak kaku n mmg dia xleh bw watak gong chan sprt inyeop.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Penulis skrip cerita ni penulis lie after lie pula.
Cerita tu pun female lead byk tul dugaan bagai. Tp happy ending jgk.

So, aku mengharapkan why her pun happy ending jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 08:55 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 23-7-2022 08:56 PM
hijau88 replied at 23-7-2022 07:02 PM
Penulis skrip cerita ni penulis lie after lie pula.
Cerita tu pun female lead byk tul dugaan bagai.  ...

u know part yg mengesankan pada jiwa and qalb i ...part dia memangku anak dia, kat lantai, part dia peluk anak dia kat lantai masa tu dia terjelapak..i x sanggpp tengok balik ..nasib baik smlm i tengok dekat nak pukul 2 : 30 lebih am dah...ngantuk2...walaupun sejam dua dia tahu tu anak dia, mcm nak giler dah...dah nak benam kepale dlm air dah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
SPOILER EP 16 aka final epi.











Yoon sang yg tlg Soo Jae utk dptkan maklumat sulit ntah apa dr blk kebal chairman choi.

Sec ha dtg jgk utk bgi statement. Itu la tlampau setia tp bila dah tak diperlukan tak kena peduli pun.
Nasib baik bijak sket. Sec ha ada rakam la masa park so young jumpa chairman choi kat rooftop.

Kemain chairman choi pujuk2 park so young. Tp lepas tolakkkkkk.

Mmg xleh tlepas la chairman choi. Ada bukti yg jelas n nyata ok. Klu lepas jgk xtau la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm min bae n wife dia yg profesor tu side ke Soo Jae sbb dorg buat PC rasanya psl lee in soo n chairman han.

Yg heran, chairman choi n juwan still bebas pula.
Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 23-7-2022 08:55 PM
u know part yg mengesankan pada jiwa and qalb i ...part dia memangku anak dia, kat lantai, part dia ...

Lakonan SHJ mmg terbaik la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kureng tul...
Chairman choi suicide pulek.

Napa la pihak bkuasa lmbt menangkap chairman choi. Yg part ni aku heran.

Senangnya nak menamatkan nasib chairman choi. Dah byk buat jahat, camtu je penamat utk watak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg grup 8 dah duduk depan la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 23-7-2022 10:05 PM

Happy ending.
Mekap Soo Jae pun dah berubah.
Nmpk lebih manis.
Mekap x nmpk garang mcm bfore ni.
Ye la, hidup pun dah tenang n happy2 kan.

Nasib baik la ending x join mcm eve / penthouse. Hihik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnti tgk balik yg dah bersubtitle lak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 11:15 PM GMT+8 , Processed in 0.189721 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list