CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: xyla73

[SBS/viu] Why Her? (Seo Hyun Jin, Hwang In Yeop)

  [Copy link]
Post time 11-7-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 11-7-2022 10:15 PM
i rase ju wan ni mmg teruk, dia tahu semue bende tapi dia terlalu bodoh untuk bertindak.

Watak juwan tu mcm dr gu dlm dr lawyer.
Kekdg leh confuse tau tgk 2 cerita ni. Sbb bbrp pelakon ada blakon dlm 2 cerita ni jgk.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-7-2022 11:58 AM | Show all posts
hijau88 replied at 11-7-2022 11:05 PM
Watak juwan tu mcm dr gu dlm dr lawyer.
Kekdg leh confuse tau tgk 2 cerita ni. Sbb bbrp pelakon ad ...

Choi Ju Wan ni dalam WWW.Search yg Im Soo Jung and JAng Ki Young tu pun berlakon sebagai suami  kayu juga yg , tatau nak buat ape ape ...hmm so dia ni asyik dok bawa watak yg hopeless and helpless ke? atau may be he has some other works / jobs which still need more commitmnet lepas tu dia decide nak ambik peranan yg gitu gitu hopeless and buat kite nyampah je..

i expect he could o something lah, like  ade plan dengan Oh So Jae ke nak kenakan balil CEO Choi dengan care dia ke, ape apelah

ni tak dia sembang kekalahan So JAe dalam kes Gong CHan tu macam zalim leh tak ade perasaan gitu , annoying.
Director Baek tu pun satu , pada I teruk juga, ade ke dia benamkan kebenaran? dengan alasan tanak kalah , hey anak perempuan org lain kot kene bunuh...bukan ank you..boleh plak decided nak suruh So Jae kalahkan aje kes  Kim Do gu tu , ape punya orang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 12-7-2022 11:58 AM
Choi Ju Wan ni dalam WWW.Search yg Im Soo Jung and JAng Ki Young tu pun berlakon sebagai suami  ka ...

Aku sejak tyg kat tv. Aku tunggu je episod yg ada. Sj tgk balik. Tu yg dah ketinggalan mcm dr ep 7 lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 09:58 AM | Show all posts
hijau88 replied at 12-7-2022 01:53 PM
Aku sejak tyg kat tv. Aku tunggu je episod yg ada. Sj tgk balik. Tu yg dah ketinggalan mcm dr ep 7 ...

tapikan kalau u tengok scene  ep 2 ke 3 yg Ketika hujan Oh so jae diberi payung oleh Gong Chan tu depan foyer law school tu , So jae berdiri  bertentang mata dengan Gong Chan , Gong Chan pegang umbrella....i ingatkan masa tu So Jae dah boleh agak siape Gong Chan...tapi tidak rupanyaaaa...dia tak ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian soo jae, dr remaja smpi la skrg, byk tul dugaan dia hadap.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 14-7-2022 09:58 AM
tapikan kalau u tengok scene  ep 2 ke 3 yg Ketika hujan Oh so jae diberi payung oleh Gong Chan tu  ...

Mmg aku rasa soo jae tak ingt. Mungkin dia hanya terpaku sbb tetibe ada org bagi payung.

Agaknya soo jae dah lupakan apa yg berlaku dlu. Kan lps tu, mcm2 hal yg blaku kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama2 dah tak sbr lak nak tgk yg kat tv. Aku tgk dah ep 7 n 8.

Nnti tgk balik kat tv.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 16-7-2022 11:25 PM

Ntah2 chairmain choi tu yg sbnrnya dgn park so young.
Sbb apsal result dna tu dia simpan?
Atau berkaitan ngan chairman han, so, dia simpan spy lps ni leh la dia guna utk mengugut.

Hrp2 org2 jahat dlm cerita ni tak terlepas. Kot2 la sbb dorg berpengaruh, senang la terlepas. Yg menanggung, org bwhn dorg mcm secretary ha, han gi taek etc.

Mmm. Dah la usb tu pun dah kat tgn chairman choi.
Tp grup 8 dah ada buat copy jgk kan.
Cuma, apsal soo jae agak terkejut bila song mirim ckp dah hilang... Soo jae risau psl usb ke result dna tu?

Aku still tgk kat ep 8.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2022 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka tgk strategi soo jae. Ada je idea bijak dia. Wpun watak2 jahat dok kenakan dia jek.
Wpun kekdg dia down jgk. Tp otak dia tetap bfikir next step apa yg perlu dibuat. Hope so, misi dia bjaya la.

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 15-7-2022 01:07 AM

Settle tgk ep 8.
So, mmg hong seok pal yg tolak park so young dr rooftop tu la?

N han gi taek dah jdi kambing hitam. Tak psl2 terpaksa, bom kan kereta hong seok pal. Atas arahan chairman choi.

Cisssss.
Yg jahat bgi arahan je, yg lain yg tlg buat.
Goyang kaki jek.

Soo jae je jdi harapan utk jatuhkan org2 jahat tu.

Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm dah confirm je jaeyi tu anak soo jae.
Wah. Pengerusi choi mmg dah rncg ambik anak tu utk ugut soo jae bila tiba masanya.

Mmg byk dugaan soo jae dr dlu smpi skrg. Adeiiiiii.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 14-7-2022 09:58 AM
tapikan kalau u tengok scene  ep 2 ke 3 yg Ketika hujan Oh so jae diberi payung oleh Gong Chan tu  ...

oemgeee u r absolutely right bout je yi
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua cerita yg aku tgh follow akan abis minggu dpn. Lps ni taktau nak tgk cerita apa lgi. Adamas tu tgk la klu best, mungkin follow.

Cuma, sbb why her kat tv, bsok bru epi 7. Ok la, tgk sekali lgi why her. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian najung berada d tmpt n masa yg salah.
Kejadian yg blaku tu slps apa yg jdi kat eunsoo.
Rupa2nya saling berkaitan.
Semuanya disebabkan 3 dakjal aka juwan n kwn2 dia tu. Sebijik la dgn Ayah dorg jgk. Kemain jahat. 6 org ni selayaknya dpt balasan nnti.

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Weyyyy. Napa la tulis cerita yg buat soo jae betul2 sengsara. Kesiannnnya dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada 2 episod lgi. Kena bertabah tgk org jahat hanya akan tumpas kat final epi. Org baik lak dpt bahagia kat final epi. Itu pun klu writernim nak buat happy ending la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-7-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Chairman choi tu mmg betul2 nak jatuhkan soo jae. Klu betul hong tu yg tolak park so young, mungkin jgk dr arahan chairman choi.

Tgk la mcm mana cara dia hapuskan hong...

Semua kjadian tu mesti kebetulan soo jae di tmpt kejadian.

Nasib baik la dia ni bijak n ada support system yg mmg akan bantu dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg yoon sepil tu nak balas dendam kat chairman choi, chairman han n lee in soo. Ingtkan awal2 dia tu sekutu ngan chairman choi. N ingtkan dia sj2 nak dekati soo jae.
Rupa2nya mmg dia nak balas dendam. Lama dah rncg jgk.
Itu yg dia nak tagteam ngan soo jae masa awal2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Watak song mi rim best sbb jdi sidekick soo jae. Wpun dia bkn watak utama.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 02:41 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 17-7-2022 02:44 AM

Ep 13 and !4

well semua dah tahu dah apa jadi and yesss  SK partners tu that guy yg sebelahi Director Baek dah jumpe bukti

yay!!! boleh dah kaitkan anak Hansu CEO, The other one  and Choi Ju Wan dengan Kes kim Dong Gu dah sebab dah jumpa bukti dalam rumah tu...


okay now - upper hand kat tangan Oh So Jae - sebab dia tahu apa jadi kat anak dia, dia tahu siapa bapa pada bayi si mati - Park So Youn iaitu CEO TK firm tu sendirik...

tapi apakan daya - sengsara lagi OhSoJae.....anak dia , baru  dapat tahu  kewujudan rahsia anak bayi dia selam a ni ....jahat CEO CHOI tu..less than 24 hours dah .....

kesiannya dan sebak scene kat bilik OT  tu ...aiyaaaa...

scene masa dia witness accident tu  macam nak jantung pecah , adehhhh sedeihhhhhhhh , baru je the last flower gift she received from her daughter ...then....this...mau tak giler
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:23 PM GMT+8 , Processed in 0.078507 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list