CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

Ifa Raziah menemplak mana-mana individu yang menegurnya supaya menutup aurat.

  [Copy link]
Post time 24-5-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 24-5-2022 10:01 PM
"Ifa turut menegaskan walaupun dirinya tidak menutup aurat Allah telah menjemputnya sebanyak tiga ka ...

Konon vvip di mata Allah. Sajat pon jejak ke sana. Org2 mcm ni la buat i x rasa nak ke sana. Sbb dpt jejak ke sana bkn penetu ko baik ke x. Takut jd riak
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-5-2022 03:43 PM | Show all posts
Kesian kat ppuan ini menidak kan perintah Allah.  Takbur sungguhlah . Tak takut pada Allah ker. Semoga dia diberi hidayah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 03:48 PM | Show all posts
ambooiii dah jatuh takbur ni.. haihhh.. jgn igt byk duit kau boleh pegi sna byk kali umrah yg mabrur yaa. kemainnn statement ya kak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sumbat tai pau ke dlm baju tu sampai membuak2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 03:51 PM | Show all posts
Cik Pah dah lama dlm industri pun masih tak tahu nak menjawab dengan netizen...apo....
Diam aje la cik pah...buduh tu simpan utk diri sendiri.

Laki dia mana??
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 04:53 PM | Show all posts
nauzubillah
tak usahlah ko nak pertikai dosa mana paling hebat siapa yang paling byk buat dosa
org tegur tu fikir je la mmg ada asasnya
tp content teguran tu mmg xde sapa boleh sangkal
kalau ko sangkal maknanya ko lawan tuhan
ni ko da timbang tara sana sini dosa sapa paling buruk, ko nak buat cmtu depan tuhan ke nnt?

taubat la kak oii
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sok kau senasib eton meon, baru kau tau.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pergi first time kat sana balik aku terus tutup aurat...walaupun takde pun niat sebelum tu. Tak tau nak explain macam mana tapi ada perasaan malu dgn Allah kalau dekat sana tau pulak tutup tapi bila balik dedah kan pulak...padahal Allah tu ada kat mana2. Lagi pun rasa syukur sangat2 di beri rezeki dan peluang ke sana. Harap ifa raziah ni check balik ibadat dia dan income dia...kutlah tak betul and tak bersih kat mana2.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-5-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Na'uzubillah... Semoga kita semua sentiasa dalam lindungan NYA
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-5-2022 10:40 PM
Konon vvip di mata Allah. Sajat pon jejak ke sana. Org2 mcm ni la buat i x rasa nak ke sana. Sbb d ...

U ..I harap u pergi sana...pengalaman setiap orang berbeza. Biasanye yg pergi first time tu lah yg mcm2 benda ajaib berlaku...yg akan buat u nak dtg lagi n lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
BellaThePrinces replied at 25-5-2022 03:51 PM
Cik Pah dah lama dlm industri pun masih tak tahu nak menjawab dengan netizen...apo....
Diam aje la c ...

Kat sebelah yg sama naik dgn dia tu bukan laki dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dulu ada kes gaduh ngn mak dia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni dulu kalo tgk depan2 cantik je..dulu la masa ade mood republik dulu..masa tu die xla sekenchang mcm ni kot..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhu dasyatt
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la kakkkk,jgn jap gi


"Bila izrail datang memanggil"

Bongkak sgt jwapan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang expect apa dari orang yg lepasan srp

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-5-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 25-5-2022 06:05 PM
Aku pergi first time kat sana balik aku terus tutup aurat...walaupun takde pun niat sebelum tu. Tak  ...

Income nyanyi retis perempuan ok tak eh.. halal haram
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik pah ni kan dia lg  cantik bertudung
Nampak lg muda
Pki style bawal
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bodo berdenyuttt.. ko diam je kn senang!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 25-5-2022 06:59 PM
Income nyanyi retis perempuan ok tak eh.. halal haram

Tak tau lah aku..kena mintak nasihat pakar...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.081562 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list