CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 15-7-2022 10:17 AM | Show all posts
kesian kang..nampak macam dia tak terlibat, tapi terpalit sama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-7-2022 11:51 AM | Show all posts
aku sorang jer ke nak lael kawin ngan Ketua Setiausaha tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pakupayung21 replied at 15-7-2022 10:17 AM
kesian kang..nampak macam dia tak terlibat, tapi terpalit sama

Owh. Mmg dia tak terlibat la? Apa bleh buat, dah dia tu terkahwin ngan sora. Lael tpaksa la aim dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:27 PM | Show all posts
da_vinci replied at 15-7-2022 11:51 AM
aku sorang jer ke nak lael kawin ngan Ketua Setiausaha tu

sayaaaaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 03:53 PM | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 01:58 PM
Owh. Mmg dia tak terlibat la? Apa bleh buat, dah dia tu terkahwin ngan sora. Lael tpaksa la aim di ...

kena tunggu next episode..kalau tgk yg smlm macam tak terlibat. semua so ra punya kerja
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pn jang terkorban akhirnya. X sempat nak balas dendam.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Lael dah start singkirkan dlu sorg2 esp yg org2 bawahan. Kim yisak, jinwook n timb presiden yg jahat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengerusi kang betul2 cintakan lael. Tp tu la taktau la lps dia tau lael tu anak pemilik zedix. Lps tu, dah tau psl bilik rahsia Lael pula lgi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-7-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 11-7-2022 10:52 PM
Kannnn. Mmg pengerusi kang tu jatuh cinta ngan Lael sbb diri Lael tu. Ye la, sbb dorg pun kisah do ...

Agaknya la... sebab masa tu Chairman Kang pun kat Buenos Aires... memang La El stalk dia... maybe dia belajar tango tu plan dia nak dekat dengan Chairman Kang...

Jap... iols ingatkan ada backstory pasal alat muzik yang Chairman Kang minat tu... just La El bagi hadiah macam tu je...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 14-7-2022 12:23 AM
I dah tengok citer ni skip2 dkt pesbuk
Tu pun tak puas hati sbb nak tengok full ep kan
Kenalah I tun ...

Tinggal 2 episod je lagi...

Bolehlah marathon...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cpkay replied at 14-7-2022 02:06 PM
La El pregnant ke ? sebab lepas Chairman Kang tolak dia kat bilik rahsia tu
asyiklah La El pegang p ...

Tak pregnant kot... maybe Chairman Kang tolak dia tu terkena perut...

Tapi tak taulah kalau tetibe plot twist pulak... tinggal 2 episod je lagi ni...  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
da_vinci replied at 15-7-2022 11:51 AM
aku sorang jer ke nak lael kawin ngan Ketua Setiausaha tu

Ramai uols... rata2 viewers nak La El dengan Eun Pyeong...  

iols je sorang nak La El dengan Chairman Kang... tapi impossible...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 08:55 PM
Ramai uols... rata2 viewers nak La El dengan Eun Pyeong...  

iols je sorang nak La El dengan Chai ...

Aku lak mana2 jek. Ikut Lael la nak pilih sepa.

Cuma ada hrpn salah sorg or 2-2 akan terkorban utk melindungi Lael. Bgitu spekuan aku.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 07:11 PM
Kesian pn jang terkorban akhirnya. X sempat nak balas dendam.

Jahat giler Han Pan Ro... eiiii... geram betul...
Dia ni memang heartless la... termasuk la anak dia So Ra... iols ingatkan dia berubah la sikit lepas kena kurung tu... rupanya tak... keji betul... Han Pan Ro tu dah berapa orang la dia bunuh...

Kesian tengok Ms Jang... kena bunuh jugak... padahal dia just nak justice je untuk anak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 08:48 PM
Agaknya la... sebab masa tu Chairman Kang pun kat Buenos Aires... memang La El stalk dia... maybe  ...

Psl backstory alat muzik tu, sekadar cerita dongeng macik mana ntah yg kat buenos aires kan.

Konon muzik tu bleh mengubati hati yg sedeyh ke apa benda tu.

So, Lael la yg hadiahkan alat muzik kat pengerusi kang. Ye la, dah dia nak tambat hati pengerusi kang. Hehe.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 07:23 PM
Lael dah start singkirkan dlu sorg2 esp yg org2 bawahan. Kim yisak, jinwook n timb presiden yg jahat ...

Selamba je La El langgar dia depan court tu...
Rasa macam puas hati... tapi lagi kejam apa yang dia buat kat parents La El...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-7-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 15-7-2022 08:01 PM
Pengerusi kang betul2 cintakan lael. Tp tu la taktau la lps dia tau lael tu anak pemilik zedix. Lps  ...

Tengok preview tu Chairman Kang serahkan LY Group tu pada La El kan... dia hilangkan diri...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 15-7-2022 09:00 PM
Jahat giler Han Pan Ro... eiiii... geram betul...
Dia ni memang heartless la... termasuk la anak  ...

Itu la. Kesian kan. Tinggal Lael n eunpyung je la utk tegakkan kebenaran lps ni.

Hrp2 han panro n sora tu terhapus. Ni je balasan yg sesuai. Klu dibiar hidup nnti ada je idea jahat dorg tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih betul la tengok Chairman Kang & La El... diorang enemies tapi fall in love... iols rasa Chairman Kang tu tak terlibat pun dengan Han Pan Ro & lain2 tu... kesian pulak tengok dia... sebab dia macam terkejut bila La El cakap pasal parents dia mati tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap... iols rasa synopsis drama ni macam salah je... sebab kisah La El & Chairman Kang ni kisah tragis...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 10:55 PM GMT+8 , Processed in 0.097729 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list