CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
 Author| Post time 3-7-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 3-7-2022 06:02 PM
Mungkin sbb pengerusi kang tu kan pengerusi LY group. N ada kaitan lak ngan han pan ro.
Itu pun pn ...

Itulah kan... tak pasal2 Chairman Kang masuk dalam list La El jugak... sebab dia Chairman LY Group... padahal tak nampak pun dia buat apa2 kat family La El... La El memang nak balas dendam kat semua dalam LY Group...

Tapi iols rasa memang abang dia jadi pewaris... appa dia bukan suka sangat kat Chairman Kang... sebab anak maid jer...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-7-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 3-7-2022 06:03 PM
Seremmmm bila tgk Lael dah psiko.

Even sora tu ada backstory knp dia jdi mcm tu. Aku x kesi ...

Madam Jang pun takut tengok psiko La El...
Sora pun tak psiko macam tu... don't play2 with La El...

Iols pun tak kesian dengan Sora tu... tengok peel dia macam tu... tak kesian langsung...

Senator Seo tu dah naik pangkat... anytime je dia boleh tolong La El... dia je yang boleh dipercayai...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 3-7-2022 06:07 PM
Haha.
Aku suka jgk tgk Lael n pengerusi kang.
Cuma yg penting Lael dpt balas dendam. X kesah la di ...

Haah... nak tengok apa jadi lepas La El kawin dengan Chairman Kang... apa jadi kat family Han Pan Ro & family Chairman Kang...

Iols speku ending sadis kot... sebab ramai yang jahat dalam citer ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 3-7-2022 06:26 PM
Haah... nak tengok apa jadi lepas La El kawin dengan Chairman Kang... apa jadi kat family Han Pan  ...

Khennnn. Dah la utama pun psiko.
Cuma bgi aku Lael tu still kategori baik.
Sora kategori jahat.

Aku pun expect ending mmg sadis.

N mmg x letak high expectation utk ending cerita ni. . Cuma klu dpt happy ending utk Lael kan lebih baik.

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 3-7-2022 06:18 PM
Itulah kan... tak pasal2 Chairman Kang masuk dalam list La El jugak... sebab dia Chairman LY Group ...

Aku pun ternanti nnti jgk kot2 ada flashback psl apa yg pengerusi kang buat ka Family Lael. Tp xde pun. Cuma dia jdi mangsa keadaan dlm misi mbalas dendam.
Takkan Lael nak goda2 Ayah sora pula kan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 3-7-2022 06:23 PM
Madam Jang pun takut tengok psiko La El...
Sora pun tak psiko macam tu... don't play2 with La El. ...

Senator seo je bleh diharap utk tolong Lael. Tetap setia dr dlu.

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku hrp pengerusi kang dpt rampas LY group tu sepenuhnya.
Lps tu kawen ngan Lael.

Lps tu, Lael lak rampas dr pengerusi kang. Hahhaha.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 08:28 AM | Show all posts
harap nya minggu depan cepat la lael kawin dgn chairman kang..tak sabar nak tgk kes cerai 12trilion ni....sukanya tgk eun pyeong...dia je yg bole comfort kan lael...

mmg geram la ngn chairman kang ni...muka satu expression jee...tau la stress ngn sora n hidup...tp dgn lael tu rindu muka mcm tu....make love pun muka mcm tu...haahhahaa

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 4-7-2022 08:28 AM
harap nya minggu depan cepat la lael kawin dgn chairman kang..tak sabar nak tgk kes cerai 12trilion  ...

Haahhaha. Kelakar wey komen ko ni.
Mmg betul, ekpresi pengerusi kang mmg mcm tu jek setiap masa.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
park byung hyun mmg acting bagus sgt.. nampak kekeliruan dkt mana dia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 03:14 PM | Show all posts
lonso replied at 4-7-2022 12:28 PM
park byung hyun mmg acting bagus sgt.. nampak kekeliruan dkt mana dia...

tula...mmg sajak la dia dpt watak ni...tp tetap geram...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik senator seo xapa apa jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana la reaksi pengerusi kang klu tau sunbin tu Lael sbnrnya. Dah la dia mcm betul2 sygkan lael. Mcm nak kesian kat pengerusi kang sbb mcm ditipu. Tp xnak la kesian sgt. Sbb Family dia n sora la menyebabkan kehancuran Family lael.

Tp xtau la lael tu, dah la dia mmg nak balas dendam tp tgk mcm dia pun ada feeling jgk kat pengerusi kang.

Tgk la bila lael dgr kata2 pengerusi kang psl bunga tu, mcm kata2 Ayah dia kan.

Mlm ni bru smbg tgk epi seterusnya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 3-7-2022 07:55 PM
Khennnn. Dah la utama pun psiko.
Cuma bgi aku Lael tu still kategori baik.
Sora kategori jahat.  ...

La El bukan saja2 nak balas dendam...
Parents dia pun orang baik2... La El tu pun bijak jugak macam appa dia... tu sebab idea2 dia bernas...

La El balas dendam sebab parents dia kena bunuh dengan kejam... sampai dia kena jumpa psychiatrist... plus nightmare setiap malam... sedih la tengok dia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 3-7-2022 08:01 PM
Aku pun ternanti nnti jgk kot2 ada flashback psl apa yg pengerusi kang buat ka Family Lael. Tp xde ...

Iols just tau Chairman Kang sign agreement take over Gediks tu jer... tapi Sora kan yang bagi present tu... still tak tunjuk lagi apa salah Chairman Kang... just nak tau dia terlibat ke masa family La El kena pukul tu...

Appa Sora dah tua... tak sesuai dengan La El...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 3-7-2022 08:02 PM
Senator seo je bleh diharap utk tolong Lael. Tetap setia dr dlu.

Senator Seo je yang boleh diharap... Ms Jang tu pun kadang2 tak nak tolong dia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-7-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 8-7-2022 06:11 PM
Mcm mana la reaksi pengerusi kang klu tau sunbin tu Lael sbnrnya. Dah la dia mcm betul2 sygkan lael. ...

La El terpaksa pendam perasaan dia... even though dia suka kat Chairman Kang...
Tapi kesian la sampai cederakan diri dia...

Bila masa diorang nak kawin ni... Sora & Chairman Kang dah tau pasal La El... Sora pun belum divorce lagi dengan Chairman Kang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak puas hati la... kejap sangat Sora tu frust pasal Chairman Kang pilih La El... iols suka tengok dia kena karma tu sebab dia dulu pun perampas jugak...
apasal awal sangat dia dah tau pasal La El & Ms Jang... Ms Jang pulak dah kena kidnap... geram betul... iols rasa rushing la sebab tinggal 4 episodes je ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 8-7-2022 08:29 PM
Iols just tau Chairman Kang sign agreement take over Gediks tu jer... tapi Sora kan yang bagi pres ...

Itu la kan, nak tau jgk apa salah pengerusi kang. Smpi dia jadi target utk lael balas dendam.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Jdi, anak pn jang tu penyelidik kat LY kan. Dia tu ke yg terlibat ngan kemalangan tu ngan Mak pengerusi kang?
Tgk mcm cedera berdarah darah kan.
Aku x berapa nak fhm scene tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 09:29 PM GMT+8 , Processed in 0.112367 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list