CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 8-6-2022 12:06 PM | Show all posts
cerita ni best..baru 2 episod mmg wajib follow sampai ending..plot unpredict sikit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa pengerusi park (hero) tu mcm boneka kepada Ayah mertua dia je. Mcm dia tpaksa kawen ngan sora tu ye jgk.
Kan pengerusi park tu mcm pandai urus bisnes.
Itu yg baru Lael baru goda2 dah mcm ala2 terpikat gtu.
Tgk je la mcm mana wife n Ayah mertua tu layan dia mcm mana. Itu yg bila jumpa prpn lain yg lebih lemah lembut cpt la terpikat gituuuuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 10-6-2022 09:19 PM

Laaaaa... Asben lael tu pun ada terlibat sama apa yg berlaku dlu tu ke? Patut la dia kawen ngan asben dia tu. Mmg ada niat nak balas dendam. Patut la Lael x kesah pun nak curang2 bagai, goda2 pengerusi kang.

Asben dia tu pun xde la baik sgt pun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 11:53 AM | Show all posts
hijau88 replied at 8-6-2022 12:02 AM
Cerita ni leh masuk dlm kategori best bagi aku.

Aku hrp senator seo (lee sang yeob) tak gangg ...

kat ep3 dah reveal rupanya tu bukan mak dia. tapi misi sama nak balas dendam kat orang yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 10-6-2022 11:53 AM
kat ep3 dah reveal rupanya tu bukan mak dia. tapi misi sama nak balas dendam kat orang yang sama

Owh. Aku tunggu epi hari ni. Trus tgk sekaligus. Aku mula2 ingt tu Mak mertua La el, yg scene d rumah tu. Rupa2nya bukan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg kesian kat Lael. Trauma dia menyebbkan dia akan sentiasa cederakan diri sendiri.

Apsal Lael n pengerusi kang beria ia sgt nak kan alat muzik tu?
Still tertanya tanya kenapa lael target pengerusi kang tu.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-6-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat ep 4, bru reveal psl Family pengerusi kang. Rupa2nya dia pun org kaya juga. Tp anak ke2. Sbb lebih bijak dr abg dia tu yg Ayah dia lantik dia jdi pengerusi. Tp tu la, Ayah pengerusi kang mcm akan wariskan syarikat tu kat sepa2 yg ada cucu lelaki.

So, syarikat LY tu sebenarnya dirampas oleh Ayah pengerusi kang atau Ayah han sora sebenarnya?

Ok. Sambung tgk lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 11-6-2022 08:33 PM

Family pengerusi kang tu agaknya pemilik terbesar LY group. Ayah han sora n sorg lgi timb. pengerusi tu mungkin jdi sebahagian sj.
Sbb misi Lael n Mak pura2 dia tu mmg nak gunakan pengerusi kang utk kucar kacirkan LY kan.
Tp takut pewaris LY berubah, abis la rncgn dorg 2 tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagenda psl alat muzik tu hanya cerita fantasi sj. Kiranya Lael n pengerusi kang penah terserempak je dlu. Sbb dorg bjumpa maria, org yg cerita kesah alat muzik tu. Wpun sekadar lagenda tp mcm Lael n pengerusi kang percaya utk yg gigih cari alat muzik tu.

Pengerusi tu anak maid pula. Patut la muka dia mcm x berapa nak happy je. Ada trauma dr kecik pula. Mcm ada persamaan lak ngan Lael.

Cuma takut je nnti nasib Lael mcm nasib Mak sbenar pengerusi kang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya, seo eunpyung x sengaja dah ternmpk parut tu, Lael tpaksa ngaku yg dia mmg Lael.

Seo eunpyung tetap akan sentiasa utk tlg Lael even dia tau yg pilihan Lael utk balas dendam tu sgt berbahaya.

Lgpun dia betul2 terhutang budi kat Ayah lael sbb taja pengajian dia utk jdi peguam dlu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-6-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 12-6-2022 05:40 PM
zehra2 replied at 4-6-2022 11:59 AM
mcm best. rating pun ok. makjang ke..
puluh2 episod ke


16 episode jer... tapi memang makjang drama...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 09:35 AM | Show all posts
cite ni makin sizzlinggg...

seo eun pyeong bakalan jadi mcm han ji pyeong kee? nampak sangyeob ensem nau dalam cite ni....hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 10:02 AM | Show all posts
hijau88 replied at 11-6-2022 11:01 PM
Lagenda psl alat muzik tu hanya cerita fantasi sj. Kiranya Lael n pengerusi kang penah terserempak j ...

bile tengok kisah lael ngn pengerusi kang ni...diorg kan dua2 mcm mangsa laaa....masing2 ada pengalaman trauma dr kecik...silap2 diorg jatuh cinta betul nanti ni....
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 13-6-2022 10:02 AM
bile tengok kisah lael ngn pengerusi kang ni...diorg kan dua2 mcm mangsa laaa....masing2 ada penga ...

Khennnn, ntah2 betul2 terjatuh cinta.
Ahahahhaha.

Cuma skrg pengerusi kang yg nmpk betul2 tergoda gtuuu.
Tp taktau la klu demi harta sanggup je bertahan ngan han sora.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 04:29 PM | Show all posts
hijau88 replied at 13-6-2022 12:15 PM
Khennnn, ntah2 betul2 terjatuh cinta.
Ahahahhaha.

han so ra tu kemain....asal stress jumpa Dr Jung...ingt doctor apa laaa...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn_dmm replied at 15-6-2022 04:29 PM
han so ra tu kemain....asal stress jumpa Dr Jung...ingt doctor apa laaa...hahahaha

Ngek tul kan. Malas aku. Scene dia la kekdg aku fast forwardkan jek.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 15-6-2022 04:55 PM

Klu ikut preview, mcm ada scene epi mlm ni sambungan dari opening scene ep 1.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 05:15 PM | Show all posts
hijau88 replied at 15-6-2022 04:53 PM
Klu ikut preview, mcm ada scene epi mlm ni sambungan dari opening scene ep 1.

terus pegi ke present time la kot kan...

uols...yang si pengarah kim langgar tu sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 15-6-2022 06:11 PM
lynn_dmm replied at 15-6-2022 05:15 PM
terus pegi ke present time la kot kan...

uols...yang si pengarah kim langgar tu sapa?


Mdm jang.
Yg bkerja d kelab utk pelanggan vip. Dia menunjuk nunjuk yg pengerusi kang tu pelanggan tetap.
Ayah han sora tu xnak la nnti pengerusi kang gunakan hal tu utk cipta kontroversi bagai.
Itu la dia suru pngrah kim langgar.

Tp yg herannya, pengerusi kang tu terus rasa risau lak bila ada yg inform kat dia psl kejadian tu. Xtau napa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin jgk demi han sora, Ayah dia tu akan hapuskan je mana2 wanita yg berpotensi nak rapat2 ngan pengerusi kang wpun sebenar xde apa2 hubungan pun.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 142893 Replies : 1870
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 26991 Replies : 55
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 5997 Replies : 8
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 28487 Replies : 24
Kucing Rafizi nama Muffin hilang di Putrajaya
YgBenarKucing Rafizi nama Muffin hilang di Putr
Views : 27759 Replies : 62
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91760 Replies : 719
Pelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,  Shannen Doherty meninggal dunia
mojarean_XPelakon Beverly Hills 90210 & Charmed,
Views : 28176 Replies : 28
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 22130 Replies : 154
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19423 Replies : 253
Bila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
ciksepatuBila Jumpa Orang yang Kita Kenal Be Like
Views : 20145 Replies : 111

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 06:44 PM GMT+8 , Processed in 0.068120 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list