CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 17-6-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 17-6-2022 11:17 PM

So, ada kemungkinan han sora yg menghapuskan gf pengerusi kang n kebetulan lak Mak Lael ada dtg jumpa, sekaligus la kena.

Wife kpd pemilik zedix tu Mak Lael la kan. Yg dtg jumpa han sora nak ambik balik syarikat tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-6-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Chairman Kang dah jatuh cinta dengan La El... bagi present...

Iols ada soft spot kat Chairman Kang... sebab backstory dia sedih macam La El... entah2 appa dia yang plan accident tu... sebab dia tak nak orang tau Chairman Kang ni illegitimate child, anak maid... tengok appa dia cakap low tu macam hina sangat... plus dia cakap Chairman Kang tak layak jadi pewaris...

Hopefully jangan la ada plot twist watak Chairman Kang ni... sebab iols rasa dia ni baik je... cuma dia nak take over LY Group tu sebab dendam jugak...

Iols suka Chairman Kang & La El...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 17-6-2022 10:10 PM
Scene PC ni iols masa dia kantoi ada affair dengan La El... semua reporter dapat info tu...


Lps tu, sambung scene kat hotel / rumah kan (scene epi 5)?
Ke bukan? Haha.
Itu yg aku ingt scene tu berkaitan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Scene Lael tetibe menari tango masa pengerusi kang main piano tu aku rasa kelakar. Tibehhh nak menari bagai pula.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 18-6-2022 09:41 PM

Sora ada bagitau pasal La El dengan omma dia... meaning dia ke yang suruh VC Kim bunuh appa La El... plus dia ada bagitau Gedix tu jadi marital gift untuk Chairman Kang...

Iols speku Sora ni yang sorok omma La El...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 17-6-2022 10:19 PM
So, ada kemungkinan han sora yg menghapuskan gf pengerusi kang n kebetulan lak Mak Lael ada dtg jump ...

Yup... omma La El jumpa Sora...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 17-6-2022 10:42 PM
hijau88 replied at 17-6-2022 10:21 PM
Lps tu, sambung scene kat hotel / rumah kan (scene epi 5)?
Ke bukan? Haha.
Itu yg aku ingt scene t ...


Scene PC tu takde kaitan... tu nanti... sebab Chairman Kang baru jatuh cinta...

Episode 5 tu ada jugak scene kat episode 1... sambungan kalau tak silap... awal2 tu masih tak tak clear lagi baru bagi hint gitu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer ni makin best pulak... curious apa jadi lepasni... dah la synopsis La El mintak divorce dengan Chairman Kang...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 17-6-2022 10:07 PM
Padan muka Sora... iols puas hati dengan plan La El...

Iols memang tak kesian langsung deng ...

Khennnnn. Aku pun puas hati tgk plan Lael.
Apa yg penting org jahat dlm cerita ni terhapus. Titik.

Lael pun kena pastikan pengerusi kang yg akan mewarisi LY group. Klu x sia2 la rncgn dia selama ni. Pengerusi kang pun dah bkobar kobar nak dptkan LY group, ye la Ayah dia dah nak nafikan hak dia utk mewarisi harta kan. Ye la dia kan anak kpd maid jek.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 17-6-2022 10:41 PM
Scene PC tu takde kaitan... tu nanti... sebab Chairman Kang baru jatuh cinta...

Episode 5 t ...

X sbr nak tgk Lael kawen n pengerusi kang nnti.

Hah. Kecut terus asben Lael tetibe dpt bungkusan tu.
Dia pun jahat sbb bersekongkol ngan org jahat. Rasain loh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 17-6-2022 10:00 PM
Kalau La El jadi baik memang tak jadi balas dendam...

Apa pun iols tak kesian langsung pada ...

Lain mcm cara Lael balas dendam. Jdi perampas. Sabar je la.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 17-6-2022 10:52 PM
Khennnnn. Aku pun puas hati tgk plan Lael.
Apa yg penting org jahat dlm cerita ni terhapus. Titik. ...

Appa Chairman Kang tu pun jahat... sama la dua2 besan tu... sakit hati betul tengok orang jahat dalam citer ni... sesuka hati nak pukul & bunuh orang... rampas company... keji betul...

La El ni lagi bijak daripada Sora tu... idea dia bagi business proposal ke apa yang dia bagi appa Sora... pasal shopping mall tu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 17-6-2022 10:20 PM
Chairman Kang dah jatuh cinta dengan La El... bagi present...

Iols ada soft spot kat Chairman ...

Itu la. 2-2 tu jdi mangsa keadaan. Ada trauma.

Tp paling ketara, Lael la. Bila berdepan dgn org jahat2 tu, mcm dtg anxiety dia kan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 17-6-2022 11:06 PM
Appa Chairman Kang tu pun jahat... sama la dua2 besan tu... sakit hati betul tengok orang jahat da ...

Ayah pengerusi kang tu mcm x suka je ngan Family han sora. Sbb dia marah bila shopping mall tu kena ambik alih oleh dorg kan.

Tp, bleh pula benarkan pengerusi kang n sora bkawen.

Itu la bijak jgk Lael. Bru je bgi perancgn kat sora utk dptkan shopping mall tetibe dah dpt pula.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 17-6-2022 10:58 PM
X sbr nak tgk Lael kawen n pengerusi kang nnti.

Hah. Kecut terus asben Lael tetibe dpt bungkusan  ...

Haah... tak sabar tunggu diorang kawin... curious macam mana appa Chairman Kang tu boleh restu pulak dia kawin dengan La El...

Mula2 ingatkan husband La El tu baik kan... rupanya sama je... patutlah dia nak himpit Chairman Kang tu... nampak sangat nak naik pangkat... La El ni dah takde feeling... kawin pun sebab nak balas dendam jer...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 17-6-2022 11:03 PM
Lain mcm cara Lael balas dendam. Jdi perampas. Sabar je la.

TBH Iols tak suka citer2 perampas ni... tapi sebab motif utama La El nak balas dendam tu yang layan...

Plus Sora tu pun pe'el sama dengan appa dia... tak rasa kesian pun... tu iols layan jer...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-6-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 18-6-2022 02:36 PM
hijau88 replied at 17-6-2022 11:07 PM
Itu la. 2-2 tu jdi mangsa keadaan. Ada trauma.

Tp paling ketara, Lael la. Bila berdepan dgn org j ...


Haah tula... iols kesian tengok bila La El control anxiety tu bila berdepan dengan musuh dia... sampai cederakan diri sendiri... trauma tu takkan hilang sampai bila2 sebab depan mata dia sendiri...

Iols takut kantoi jer...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 17-6-2022 11:13 PM
Ayah pengerusi kang tu mcm x suka je ngan Family han sora. Sbb dia marah bila shopping mall tu ken ...

Maybe ada deal la tu kan... tu appa Chairman Kang tu bagi dia kawin dengan Sora... biasa citer2 orka gitu la... entah2 dia ada simpan rahsia ke apa... kalau leaked habislah appa Chairman Kang tu...

Mr Kim tu bagi suggestion shopping mall tu boleh guna untuk aktiviti money laundering...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 18-6-2022 02:27 PM
TBH Iols tak suka citer2 perampas ni... tapi sebab motif utama La El nak balas dendam tu yang laya ...

Aku ok je tgk cite2 mcm ni... Tp depends jgk. Aku pilih2 jgk cerita. Mcm cite world married tu tgk ep 1 je, lps tu x follow dah.

Watak perampas mmg aku tak suka.
Mcm dlm cite penthouse tu.
Nasib baik org yg mbalas dendam tu kiranya watak baik. Mmg support abis la watak baik khennn.

Tp dlm cite ni yg org yg teraniaya yg mbalas dendam bw watak jdi perampas lak. Tpaksa bsabar... Tak jgk support tp tgk je la mcm mana watak Lael tu mbalas dendam. Dah la yg lain2 mmg watak jahat kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tbaca kat ig, gadis muda yg han sora jumpa tu, yg dikatakan gf pengerusi kang tu, sbnrnya anak kpd mdm jang. Itu yg mdm jang nak balas dendam. Bleh jadi jgk kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 09:03 AM GMT+8 , Processed in 0.083230 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list