CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Rahah

[tvN/viu/iQIYI 2022] EVE - Seo Ye Ji, Park Byung Eun, Lee Sang Yeob

  [Copy link]
Post time 26-7-2022 02:48 PM | Show all posts
Edited by JiEunTak at 26-7-2022 06:50 AM
piahsemah replied at 26-7-2022 05:12 AM
Hahhaha..iols setuju semua ini
Mr kang tu kan muka dia kejung sampai akhir hayat,huhuhu

tapi kalau tgk BTS....bleh jaa Chairman Kang ni gelak2 senyum2 hehehe
ntah kenapa I x move on lagi dari drama nih...
asik tersebut2 Ee Ya Yel (Lee La El)



I rasa Han So Ra ni deserves an award la...
lakonan dia mmg daebakkk sangat...
di mata aku lakonan Seo Ye Ji pun tenggelam dek Han So Ra apanamabetoidiaakutatau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-7-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 26-7-2022 08:03 AM
OK ja uols, dari situ dia betul2 nampak betapa nyawa Lee La El ni terancam....
and dari situ juga  ...

Actually iols kecewa sebab dia tak pernah dapat happiness dalam hidup dia... plus terjun gaung pulak... nak buat macam mana kan... sebab dia nak tengok La El hidup bahagia...

Iols ada terbaca komen... nanti Da Bi pulak take revenge... continue season 2 plak eh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 26-7-2022 09:41 AM
Dah abistq rahah
I tetap kesian so ra tu,hahhaa..mmg jahat tp ada la sikit kesian
Mr kang tu muka  ...

Bagus uols...
Iols kejam sikit sebab tak kesian kat Sora...

Actually La El ni budak baik... dia jadi macam tu sebab appa dia kena seksa depan mata sampai mati... kena jumpa psychiatrist pulak tu... maybe ada orang boleh terima & tak balas dendam tapi ada orang sama macam La El... La El balas dendam pun dia tak bunuh orang... dia just kumpul evidence & fight kat court...

Haah tu la... iols memang puas hati La El langgar VC Kim... tu pun gigih nak bunuh La El...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 26-7-2022 02:48 PM
tapi kalau tgk BTS....bleh jaa Chairman Kang ni gelak2 senyum2 hehehe
ntah kenapa I x move on lagi  ...

Chairman Kang dalam drama ni tak banyak expression... tapi iols still suka acting dia... entah tak tau nak explain macam mana... sebab dia banyak pendam...

Iols suka dia dalam  Because This Is My 1st Life... character bubbly...

Sora tu memang good actress kan... memang menjiwai habis watak Sora...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 10:59 AM | Show all posts
Rahah replied at 26-7-2022 01:42 PM
Actually iols kecewa sebab dia tak pernah dapat happiness dalam hidup dia... plus terjun gaung pul ...

Benda ni mmg bermain2 di fikiran I
kan I tertanya2 apa jadi kat dia nih dia tu Da Bi Boram bagai

tapi cukup dah la kot...
Da Bi x yah laa dendam2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 01:48 PM | Show all posts
nape iols rase cite ni after lael reveal die la skandal laki sora, tros slow dah jln cite, macam kureng sket thrill. mayb iols je kot rase gini

ending die okla, x semestinya semua cite hepi ending ye dak? cume x puas ati yg jahat2 semua x masuk penjara, kojol tros dgn jd gile je. mcm x puas kot dorang ni x kene seksa kaw2

pastu iols nak tergelak je tgk sangyeob walaupun watak serius, teringat kat show sixth sense

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 27-7-2022 10:59 AM
Benda ni mmg bermain2 di fikiran I
kan I tertanya2 apa jadi kat dia nih dia tu Da Bi Boram b ...

Haah...
Mujur la takde sambung season 2... I tak suka sangat kalau drama makjang banyak season... drama Eve ni kira puas hati...

Kita anggap je Da Bi tak tau pasal family dia... so takde dendam...
lagipun La El layan dia baik...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 27-7-2022 10:17 PM
oreocheesekek replied at 27-7-2022 01:48 PM
nape iols rase cite ni after lael reveal die la skandal laki sora, tros slow dah jln cite, macam kur ...


Iols setuju pasal tak kena seksa tu... VC Kim tu kena sikit langgar sikit je...

Sangyeob kelakar kalau dalam kshow... dulu dia selalu jadi guest RM... skang dah tak jadi guest RM... so takde effect sangat iols tengok dia berlakon serious...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 02:17 AM GMT+8 , Processed in 0.076605 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list