CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 855|Reply: 6

Paling Tak Logik, "Ingat, Jangan Pergi Dekat Langsir Nanti Terbelit Leher"

[Copy link]
Post time 20-5-2022 03:39 PM | Show all posts |Read mode
‘Tidak logik dan melucukan,’ itu antara reaksi orang ramai selepas menonton klip video dari sebuah drama hindustan yang ditayangkan di salah satu saluran televisyen terkenal.


Klip video drama yang kini sedang tular di media sosial itu menyaksikan watak heroin yang diselamatkan hero setelah lehernya tanpa sengaja terbelit oleh kain langsir.


Ketika lehernya terbelit, watak-watak lain hanya memerhati dengan perasaan takut, hanya hero sahaja yang mampu membantu memotong kain langsir yang terbelit itu.








Rata-rata orang ramai geli hati apabila menyaksikan sedutan drama itu, adegan tersebut turut mendapat kecaman dari penonton.


“Mana ada kain langsir terbelit dengan sendiri, macam hidup pula kain tu. Drama hindustan ni kalau tak menyeramkan dan lucu memang tak sah.


“Babak paling tak logik yang pernah aku tonton, pengarah dia mungkin berada di alam lain ni, ” jelas Jo Rahman.


“Kalau tak lucu memang tak sah, terlalu dramatik, ingat jangan pergi dekat langsir nanti terbelit leher.


“Kalah filem Hollywood, ini betul-betul sains fiction ni. Nasib langsir tu tak ada mulut dengan mata, ” ujar Pomen Isser. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-5-2022 03:56 PM | Show all posts
Kalau tak super dramatik macam tu bukan pilem dia orang ler
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah tgk movie tamil, bininya kena tembak dekat kepala tepat di dahi, sempat lagi buat video call bercakap2 sementara ke hospital. Transplant jantung terpelanting dari jalan raya terus masuk ikut tingkap dan terus ke dada patient. Handphone tertinggal dalam perut masa operation. Hero tembak penjahat melalui telefon. [em:3:][em:3:]
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboii korang ni.....

Klu bollywood terbelit langsir bkn main korang kutuk....klu hollywood buat terbelit langsir, kagum pulak korang ek......
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahah
halahhh
pisang pun boleh jadik pisau tikam orang
inikan pulak langsir puaka
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Movie dorang mn tak lawak...iols klau tgh stress nak gelak² mesti tgok movie tamil..cerita ganas pon boleh jd lawak..
Korang try tgok movie tamil tajuk doctor dekat netflix..iolls rasa lawak movie tu walaupun cerita sebenarnya pasal kidnap budak²[em:3:][em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 09:35 AM | Show all posts
Tu sebab iols sekarang lagi suka tengok filem tamil dari hindustan. Memang dah tahu kena tipu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 02:02 PM GMT+8 , Processed in 0.081192 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list