CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 67605|Reply: 1675

[BREAKING] SimplySitot Sdn Bhd bakal di Serba Dinamik kan? Audit report tak clean, kerugian terkumpul dekat RM10 jota tapi CTCaras tetap in denial kata sukses in Mailsia? Laporan page 19 komen #367

  [Copy link]
Post time 7-5-2022 07:32 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Racurve at 16-5-2022 11:16 AM

"Panggil TokTi Boleh, Kak Iti Pun Boleh" - Siti Nurhaliza

Penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza tampil mengulas isu panggilan namanya seperti yang tular dibangkitkan oleh segelintir peminat beliau di Twitter.

Kata Siti, panggilan dirinya tidak sepatutnya diperbesarkan dan tidak menjadi masalah seandainya peminat mahu memanggil dengan apa-apa gelaran sekali pun.

"Kalau pasal nak panggil tu pun jadi masalah, susah jugak tu… Takpelah apa-apa pun lah.

"Kak Iti boleh, TokTi boleh. Itu bukan satu masalah yang besar lah kot kan.

"Kadang benda tu lah yang terlalu remeh pun jadi besar. Sebab tu saya tak suka sangat carry perasaan, carry minda saya dalam Twitter punya isu.

"Komen sikit-sikit tu takpe lah… kalau melampau saya senang je zaasss (block)," kata Siti memetik laporan XTRA.

Terdahulu, timbul perbalahan dalam kalangan netizen berhubung panggilan nama TokTi yang kurang disenangi oleh segelintir peminat setia beliau.

Tambah pelantun lagu Kesilapanku Keegoanmu itu, dia tidak mengambil pusing akan kontroversi di platform media sosial Twitter berbanding Instagram.

"Saya kurang berada di Twitter berbanding dengan IG sebab IG ni orang-orang dia lebih memahami dan dia hormat sikit berada di rumah orang.

"Jadi sebab tu saya jarang tahu sikit apa yang terjadi di Twitter. Apabila saya nak upload nak beritahu tentang sesuatu, baru saya masuk.

"Tak adalah hari-hari asyik tengok apa orang cakap pasal saya… sebab tu kadang saya banyak missed kat Twitter punya isu," ujarnya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2022 07:32 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-5-2022 07:32 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tok ti dalam KMI kat tv2 nampak nau gundu nye ...dalam ig kemain cun kau yer....hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Menanti kutukan dan makian dari @tikusmontok di sini. Kemon...x kan hilang kata² nak memaki dan mengutuk?
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
cikenit2007 replied at 8-5-2022 09:35 AM
Tok ti dalam KMI kat tv2 nampak nau gundu nye ...dalam ig kemain cun kau yer....hahahaha

kan! pandai dia edit jadi langsing.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 10:21 AM | Show all posts
anak dia masih oren ?
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 10:24 AM | Show all posts
achik2 twitter tu nak ct ni trending selalu


tapi bagi aku ct dah tak perlu semua itu

dia dah sangat tekenal
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 8-5-2022 10:48 AM

karatz dia mrempan ke pangil kak iti? kalau betul padan muka jugak pada karatz dgn statement kak iti ini.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy lbh sensng memanggilnya ctcaras
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ctkus jela senang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 11:12 PM | Show all posts
Memang laa dia hari2 kat ig. Pos boomerang selpi sambil jeling jeling, tenung tenung, angkat kening sebelah. Sehari 4-5 kali bhai...Kalah bbtb (budak baru tumbuh bulu)
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Panggil ctselfie pon ok.. Kan kan kan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ctpooooohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:00 AM | Show all posts
yang penting haterzzz tetap menanti setiap pos mak iti di IG dan Twitter yach....
sgt mengambil berat yach....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka betul dia selfie lately or nyanyi mcm tiktok tu... Geli geleman tengok sbb dah agak kertu nak perangai gitew.. Dulu tak rajin pun berselfie dan agak menjaga imej juga tak gitu?
Tp ok laaa pemenat2 beliau terhibur hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 9-5-2022 01:05 AM
Suka betul dia selfie lately or nyanyi mcm tiktok tu... Geli geleman tengok sbb dah agak kertu nak p ...

Dulu mana ada smart phone apa la..yg dok follow ig dia dah napa..gedik
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 9-5-2022 01:48 AM
Dulu mana ada smart phone apa la..yg dok follow ig dia dah napa..gedik

Tak follow tp dah lalu lalang dlm ig.

Zaman dulu yg xde smart phone.. Few years back memang dah ada and lately start asyik selfie2.
It's sokkay, me sorang je rasa geli... Org lain happy2 enjoy lah kot terhibur amat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 03:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Lately ni mata iols je ke nampak muka Mak itibmcm saerah??
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 8-5-2022 09:45 AM
Menanti kutukan dan makian dari @tikusmontok di sini. Kemon...x kan hilang kata² nak memaki dan men ...

Org sibuk beraya, tine gundu giler takda life ni dok menyembah idolat sambil melahap dekat nak abis sebalang batang buruk, feeling2 army ctcaras menyerang di sana sini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 12:08 AM GMT+8 , Processed in 0.092192 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list