CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 6512|Reply: 59

Sama Seperti Dulu (Hael Husaini) ni sesuatu..

  [Copy link]
Post time 26-3-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Cuba korang perati gambar tu...macam tangan lelaki dan lelaki je aku tengok. Ke mata aku kero?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu & mengundang sgt gambar tu.. mata iols tgk pun dua2 tgn jantan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2022 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 26-3-2022 09:56 AM
Sesuatu & mengundang sgt gambar tu.. mata iols tgk pun dua2 tgn jantan..

Officially dari production dia ke gambar tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 10:01 AM | Show all posts
husnuzon utk gambar tu
lelaki dengan lelaki sebab kalu guna perempuan kan dosa
hahahahha
@
mungkin tangan perempuan tu jenis rajin kerja.. haaaaaaaa hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 26-3-2022 09:59 AM
Officially dari production dia ke gambar tu?

Xtau la plk.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa duet dengan Cakra Khan tu keluar pun berdenting je radar.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 26-3-2022 10:01 AM
Xtau la plk.. hehe

Ada nampak kat IG Hael... Maknanya dia tahu kewujudan gambar ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 26-3-2022 12:03 PM
Masa duet dengan Cakra Khan tu keluar pun berdenting je radar.

Tp cakra tu hensem
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-3-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
epal_putih replied at 26-3-2022 10:01 AM
husnuzon utk gambar tu
lelaki dengan lelaki sebab kalu guna perempuan kan dosa
hahahahha

Oooo guna lelaki & lelaki sebab tak haram bersentuhan..kan? Hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 26-3-2022 12:03 PM
Masa duet dengan Cakra Khan tu keluar pun berdenting je radar.

Tak pernah tengok lagi.. Kejap nak ke YouTube....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 26-3-2022 12:04 PM
Oooo guna lelaki & lelaki sebab tak haram bersentuhan..kan? Hahaha

rasanya tu pasal dua2 tgn laki..laki dgn laki pegang x haram..dok sermh pun xde sapa nak tangkap basah hihihi playsafe nampaknya
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 26-3-2022 12:04 PM
Tp cakra tu hensem

Kalau lepas ni ada duet dengan Achey atau Black, boleh lah menidakkan speku liar diluar sana.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-3-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 26-3-2022 12:04 PM
Tp cakra tu hensem

Cakra tu dah kawin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tangan@Kurex ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 02:40 PM | Show all posts
Kalau nak elak haram, ambik la gambar tangan mana2 laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Umum mengetahui… tapi takpelah lantak la kau hael…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-3-2022 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
orenmango replied at 26-3-2022 02:40 PM
Kalau nak elak haram, ambik la gambar tangan mana2 laki bini

Komen ni I like! Yes betul...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mase mula2 tgk dlu xingt bila, dh terdetik tgn lelaki dgn lelaki tp ku pendam..tup tup rupenye ade org lain pk mcm aku huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Open secret.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ummah gay LGBTQ+ dalam almari tersenyum sinis

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.097766 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list