CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

Netizen Berteka-teki Status Perkahwinan Sarah Hildebrand Yang Dah Pandai Tayang Perut

[Copy link]
Post time 6-3-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 6-3-2022 09:53 PM
Aku nak ambil kesempatan ini menyeru rakan seforum aku yg nama dia Sarah juga yang dari Kedah itu ke ...

Haah mana pegi @sarah82? Risau iols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2022 10:00 PM | Show all posts
anony-mous replied at 6-3-2022 09:57 PM
Haah mana pegi @sarah82? Risau iols



Itulahhhhhhhh aku pun seru dia kembali berforum

Harap dia baik-baik saja lah

Semoga Allah jaga dia dimana sahaja dia berada , dimurahkan rezeki dan bertemu jodoh dengan lelaki yang cukup baik dan paling layak mendapatkan dia, Ameen.


Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 08:48 PM
Skrg nabil mendonia dgn rosnah jebat... Yang sarah ni sendu jah.. Sian tgk... Even lawa dr rosnah  ...

Hari tu ada post pasal certified as coach ape tah..i terpikir juga...dia nak coach sapa sbb ig dia kdg2 ada juga outbursts...ke i yg tak faham ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-3-2022 07:09 PM
yang pasti gigih betul heshe terus kahwin dengan pinoy mix beruk saji tu tiba2...
taktau apa motif t ...

Agree. Too soon. Revert pulak...not easy unless yg islam tu strong
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 7-3-2022 12:00 AM
Itulahhhhhhhh aku pun seru dia kembali berforum

Harap dia baik-baik saja lah


Ade je tu bersalin kulit mcm manak...lari Dr kena maki dgn oyen...

Nway... Ape nak risau...dia dh 40 taon ni..dah tuwe bangka..pandai la dia nk hidop cmne...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 7-3-2022 12:07 AM
Hari tu ada post pasal certified as coach ape tah..i terpikir juga...dia nak coach sapa sbb ig dia ...

Siapa?nabil ke Sarah..ke rosnah jebat ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 02:27 PM
Ade je tu bersalin kulit mcm manak...lari Dr kena maki dgn oyen...

Nway... Ape nak risau...dia d ...

aik.. mcm ade kesah disebalik tabir je.. pttla lame xnmpk sarah... xpela.. semoga yang baik2 jela...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 6-3-2022 09:53 PM
Aku nak ambil kesempatan ini menyeru rakan seforum aku yg nama dia Sarah juga yang dari Kedah itu ke ...

Iols lame dah carik die. Mcm rmai jgk carik die kan

Semoga kaka sarah sehat2 sajo offline tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 10:27 PM
Ade je tu bersalin kulit mcm manak...lari Dr kena maki dgn oyen...

Nway... Ape nak risau...dia d ...

Oyen mane plk nie haha
Mcm2 drama dlm forum nie kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 6-3-2022 10:31 PM
Oyen mane plk nie haha
Mcm2 drama dlm forum nie kan

Lejen forum ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 7-3-2022 12:31 AM
Oyen mane plk nie haha
Mcm2 drama dlm forum nie kan

Si oyen Kaki maki che Minah syg laaa Sape lg..

Sarah tu delusional mcm Rahim OKTU tp sbb dia junior
So xla sewel mana lg..Masih blh dilendurkan kesewelan dia tp dia pergi poke the bear..mendapatlaaa..mencicit lari xcukup tanah..kat benang mana ntah lupa dah kaka...

Last year punya kisah.hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 7-3-2022 12:46 AM
nuril86 replied at 7-3-2022 12:29 AM
aik.. mcm ade kesah disebalik tabir je.. pttla lame xnmpk sarah... xpela.. semoga yang baik2 jela. ...


Dia jolok sarang tebuan

Sarang tebuan tanah gengstar kg pisang plak tu


Mmg kena sengatttt laaaa

Nway korang caya ke dia kulit putih muka comel segala tu?

Dia gundu katek ok

Berat 100kgsama je mcm si Rahim OKTU aka ManakKulai
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:36 PM | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 10:27 PM
Ade je tu bersalin kulit mcm manak...lari Dr kena maki dgn oyen...

Nway... Ape nak risau...dia d ...



Kenapa xde guna id yg sama  xkan dia kena troublemaker juga , sister ???

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:37 PM | Show all posts
missyL replied at 6-3-2022 10:29 PM
Iols lame dah carik die. Mcm rmai jgk carik die kan

Semoga kaka sarah sehat2 sajo offline tu :lov ...

Xperlu offline offline lahhhhhhhhhhh

dunia dah nak kiamat

Marilah kita berforum macam hanat


Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 02:36 PM
Dia jolok sarang tebuan

Sarang tebuan tanah gengstar kg pisang plak tu

lah... kesahnye... pttla lame xnmpk... ngusik2 kak oyen ke... hadesss...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 6-3-2022 02:37 PM
Xperlu offline offline lahhhhhhhhhhh

dunia dah nak kiamat

hannah gak steady gonzales...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 7-3-2022 12:44 AM
nuril86 replied at 7-3-2022 12:39 AM
lah... kesahnye... pttla lame xnmpk... ngusik2 kak oyen ke... hadesss...


Oyen tu gila tp idak la dia kacau org mcm Manakulai aka Rahim OKTU tu..

But if u messed with her..dia naik angin...mmg dia kejar la ko smpi ko xcukup tanah.. hahahaha


This is the power of oyen otai

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 6-3-2022 07:09 PM
yang pasti gigih betul heshe terus kahwin dengan pinoy mix beruk saji tu tiba2...
taktau apa motif t ...

Dah check td ig nya.. memasing xda follow dh.. gmbo kt ig pun dh xda lakinya..

Semoga yg baik² je lah
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi lawa Masa bertudung..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 12:36 AM | Show all posts
dia ada mental illness ke? mmg ada satu jenis mental illness ada satu fasa nak seksi nakminum arak..orang normaltak akan faham
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:55 PM GMT+8 , Processed in 0.105819 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list