CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

Netizen Berteka-teki Status Perkahwinan Sarah Hildebrand Yang Dah Pandai Tayang Perut

[Copy link]
Post time 7-3-2022 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizen pun

Dia nak tunjuk perut trimester pertama, nanti setiap Bulan dia update la progress

Bila baby dah keluar senang nak buat ig reels gambar dah ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2022 08:35 AM | Show all posts
soy_beans replied at 7-3-2022 01:54 AM
Dulu nampak dia struggle nak bantu ex husband cari duit di malaysia. Buat brand pakaian la. Smpai 1  ...

ex husband??????
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku speku dah cerai. Dia ni berlakon citer apa jer. Masa jadi jurucakap review film kat astro dulu cara penyampaian over ngan tudung berjurai.. Famous sebab couple ngan nabil jer..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 7-3-2022 01:54 AM
Apa yang kaka nmpk dia ni too much play victim

Dlu dgn nabil dia play victim

Jenoh mikior...doctor nabil dan ultraman....faham sis.
She s pretty and intelligent too. Tapi ada issue jiwa ke mental mcm mild ...i think semua pun ada overthinking...tapi sampai asyik duk smash org kat socmedia ...klu agak pandai bab human behaviour ni, pursue betul2....ni duk menyelfie buat mcm2 pose org tengok pun lama2  nampak kosong...long term it s always 'substance over form' pinjam sat accounting principle ye...maaf para accountants
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukak tudung terserlah minah saleh look dia. Biar la she ols nak feefeeling blackpink.walaupun sheols ada personal issue sheol cantik langsing. Ko hado?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 09:48 AM | Show all posts
mcm hilang arah dah aku tengok sarah ni. muka cantik tapi tulah mcm serabut pulak life
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 7-3-2022 05:17 AM
Sarah H ni anak tunggal
Parents divorced masa dia kecik
Walau tak dok dgn ayah dia, nampak rapat  ...

Biasanya kalau kawen kokusen ni macam ni la kan dapat anak sorang, divorced. Macam dd, hannah delisa. Nampak nabilayda pula aman2 skg walaupun peel tak semenggah tapi serasi betul dia dgn aydamataris. Apapun semoga baik2 jela sheols, harap ada circle yg membantu
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Jaga imej elok2 Sarah. Nanti ada la peluang untuk dapat job berlakon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2022 12:24 PM | Show all posts
nuril86 replied at 6-3-2022 10:39 PM
lah... kesahnye... pttla lame xnmpk... ngusik2 kak oyen ke... hadesss...

OYEN ni sape plak..ttbe x bole nk tgkp..
tp sarah tu mmg jaga tok mn sakit kan..


Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:04 PM | Show all posts
misz_sanggul replied at 7-3-2022 04:24 AM
OYEN ni sape plak..ttbe x bole nk tgkp..
tp sarah tu mmg jaga tok mn sakit kan..

sis oren sistur....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 03:08 PM | Show all posts

X prsnla ade pakai user oren ye sblm ni..plg sll prsn akak dudaberhias je psl sll cte kambus kek mama sab...


Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 04:00 PM | Show all posts
anony-mous replied at 6-3-2022 09:57 PM
Haah mana pegi @sarah82? Risau iols

Adakah dia dah kahwin dengan frontliner lepas tu suami dia xbagi dia berforum lagi

suami cemburu kan ..xtahulah apa sebab dia xdatang forum lagi
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 04:01 PM | Show all posts
nuril86 replied at 6-3-2022 10:42 PM
hannah gak steady gonzales...

apa-apa pun bolehhhhhhhhhhh xkisahlahhhhhhh



Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 04:11 PM | Show all posts
makton replied at 7-3-2022 07:34 AM
sis bukak la satu tred pasal seru menyeru forumer yg hilang tibe2 ni.
sbb i pun ada nak mnyeru for ...

mohon seru forummer yang hilang tiba-tiba kannnnnnnnn

mohon sesiapa yg baca komen kami ini silalah buka thread menyeru forummer hilang


setuju dengan ko maktonn
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 05:01 PM | Show all posts
.HannahMontana. replied at 7-3-2022 08:11 AM
mohon seru forummer yang hilang tiba-tiba kannnnnnnnn

mohon sesiapa yg baca komen kami ini silala ...

tajuknye kena letopan ye.... "Misteri kemana menghilangnyaa forumer2 yang ........".......
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 05:05 PM | Show all posts
nuril86 replied at 7-3-2022 05:01 PM
tajuknye kena letopan ye.... "Misteri kemana menghilangnyaa forumer2 yang ........".......




Minta mana mana forummer buatkan thread tu guna tajuk yg ko  sebutkan tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm ada bipolar sebab suka buat keputusan mendadak/drastik.

Hopefully she will get the help that she needs. Children from broken family are prone to mental health issues.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 10:36 PM
Dia jolok sarang tebuan

Sarang tebuan tanah gengstar kg pisang plak tu

Betul ke dia 100kg ?. Kena kuat iltizam dalam diri. I yg moncit sikit pun susah nak slim down dan rasa frust selalu.

Pasal sarah tu I ada baca dia kenal online dgn polis lah doctor lah. Kata dorang tu baik dgn dia dan dia harap harap salah seorang dapat jadi calon somi dia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Berat 100kg ke 200kg boleh turun.
Hati hitam boleh cuci asalkan tak libatkan orang.
Dosa dengan tuhan boleh taubat, Allah tu maha pengampun.
Dosa dengan manusia, kena mintak maaf direct dengan orang tu tak kisah la orang yang mengumpat tu alim ulamak ke ape.
Nak argue boleh cuma kalau dah sampai cross hal personal, harap masing2 dapat setel la sebelum dijemput ilahi. #done tazkirah.

Utk tak ot, sarah h ni cam forumer cakapla, kena sayanh diri dan fikir ape dia nak sebenarnya dalam hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 7-3-2022 08:40 PM
Lily_Elizabeth_ replied at 7-3-2022 07:41 PM
Betul ke dia 100kg ?. Kena kuat iltizam dalam diri. I yg moncit sikit pun susah nak slim down dan  ...


Dik..

Dlm forum ni baca boleh percaya jgn..

lg2 yang acah2 Itu ini..sbg cth happily married jantan from hook up apps n good sex life sbb cik nek laki 8inch siap JD pakar ngeseks dlm forum tanpa segan silu(ni sbg cth jeee)hehe

alangkan irl pon ramai blh 2faces bagai..inikan plak sekadar dlm forum..escapism utk menjadi terpaling

Agak2 ko la kan..klu dh ketek cup D pastu rajin pandai masak segala siap declare kulit putih mulus segala keturunan raja Siam bla bla bla ex bf captain army la doktor la bla bla tp xde yang sangkut until she reach 40yo rasa2nya apa sebab?

Dia sebarang Kara kot..org laki ni takut komitment sbb risau expectations side perempuan..tp klu dh xde fmly sgt..bkn ke lg senang nk masuk merisik xde hantaran Pon sure onz.yet.. Masih xde takers..why is it so?

Kaka norm ain't no BS

regardless u retis ke puyu ke porumer ke..idgaf

Delusional ppl Gini kaka togel2kan ajer..because forum ni bukan tempat menipu or brag Pon..ni forum utk disskusi..nobody give a damn who u are..this isn't FB yg ko nk flex n humble brag pencapaian ko..sini anon je..

in the first place xperlu menipu unless ko mmg pathalogical liars..so sendiri mau ingat laa..

For more verification..Gi tanya oyen directly..heheheh

Ps:try IF dgn amalkn minum ACV utk hilangkn moncit kt peyut awk tu..good luck!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.091875 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list