CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

Netizen Berteka-teki Status Perkahwinan Sarah Hildebrand Yang Dah Pandai Tayang Perut

[Copy link]
Post time 7-3-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk saiko
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2022 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah takde langsung gmbr masing-masing kat ig sendiri. And dah mcm tak follow each other kat ig. Laki dia nampak baik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 10:27 PM
Siapa?nabil ke Sarah..ke rosnah jebat ni

ES HECH..tapi posting tu dah tak de.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Reira77 replied at 7-3-2022 01:24 AM
Dah takde langsung gmbr masing-masing kat ig sendiri. And dah mcm tak follow each other kat ig. Laki ...

Ada satu comment org tu kata good dia dah find new love ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 7-3-2022 02:36 AM
dia ada mental illness ke? mmg ada satu jenis mental illness ada satu fasa nak seksi nakminum arak.. ...

Xnmpk mental..tp nmpk berontak tu ada laaa..

Maklumlaaa darah muda..

Dlu aku baik

Semua benda aku jaga


Tp aku diperguna

Now aku buat apa saja aku suka..haaa gitu...

Idgaf kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
off topic sikit ..Baru saya sedar today final ajl. Ingat baru nak mula selection. Oscars belum kan?
Jadi NR tad de ler ye
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 7-3-2022 01:29 AM
Ada satu comment org tu kata good dia dah find new love ...

Lorrrr. Sheols mcm lonely je. Mcm tak ramai kawan, artis lain tkde pun komen kat post dia, gmbr dgn artis lain pun tkde.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Reira77 replied at 7-3-2022 01:33 AM
Lorrrr. Sheols mcm lonely je. Mcm tak ramai kawan, artis lain tkde pun komen kat post dia, gmbr dg ...

Lahai, tengok laki dia cam baik..hmmmm..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2022 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 08:48 PM
Skrg nabil mendonia dgn rosnah jebat... Yang sarah ni sendu jah.. Sian tgk... Even lawa dr rosnah  ...

Mungkin dia buka tudung sbb rasa limited opportunities . Saya agak je.klu salah, salah lah.
Klu ye, i rasa sbb her acting mmg tak rasa....dia sedar tak benda ni? Kalau nak berlakon sbb mmg passion dan nak jadikan profession pergi lah berguru. Cabang seni yg lain this woman i tak tahu. Dua je drama dia i tengok ..pastu tak minat. Yg dgn fattah dan drama aeril berlakon. Can't remember the titles. Muka comey tapi muka campur ni pun roles limited....sbb nak match dgn other roles yg muka melayu ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Reira77 replied at 7-3-2022 01:33 AM
Lorrrr. Sheols mcm lonely je. Mcm tak ramai kawan, artis lain tkde pun komen kat post dia, gmbr dg ...

Mungkin new love tu activity workout kut...bukan semestinye new man.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 7-3-2022 03:45 AM
Mungkin dia buka tudung sbb rasa limited opportunities . Saya agak je.klu salah, salah lah.
Klu ye ...

Apa yang kaka nmpk dia ni too much play victim

Dlu dgn nabil dia play victim

Now dh separated pon play victim

Walhal decision on in her hand..

Xde sapa letak pisau Suh ko kawen awal..

Dh la kawen laki mcm kaum penan(no offense) tp she deserves better

Kalau kaka muka lawa gitu kaka rela kawen lmbt..Bina kerjaya dulu..tgh laku..nnt kawen la..berderet lg semenggah Dr nabil Mahupon ottoman tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu nampak dia struggle nak bantu ex husband cari duit di malaysia. Buat brand pakaian la. Smpai 1 thp, takde job kot jual baju2 preloved di ig. I think due to financial prob kot. Bukan sng dri us, nk settle down sni dgn culture baru apa sume.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 10:36 PM
Dia jolok sarang tebuan

Sarang tebuan tanah gengstar kg pisang plak tu

Tebusn mana? Tebuan Azmee ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada iols cantik je sarah ni, cuma mungkin ada konflik dalaman ada la tu terkurang mana2. Parent dia hidup lagi ke? Kalau bapa kt US mak dia kt malaysia ke? Takda adik beradik lain? Iols start kenal dia as ex nabilayda tu jelah
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 7-3-2022 03:56 AM
Tebusn mana? Tebuan Azmee ke?

Azmee bkn tebuan laaa.aiyokkkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 05:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-3-2022 10:43 PM
Oyen tu gila tp idak la dia kacau org mcm Manakulai aka Rahim OKTU tu..

But if u messed with her. ...

Kena kejar sampai luar forum ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2022 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 7-3-2022 02:24 AM
Pada iols cantik je sarah ni, cuma mungkin ada konflik dalaman ada la tu terkurang mana2. Parent dia ...

Sarah H ni anak tunggal
Parents divorced masa dia kecik
Walau tak dok dgn ayah dia, nampak rapat n syg btl kat si ayah tu

Maybe ada la kot issue dlmn, past trauma ke kan
Semoga sheols baiik2 saja...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 07:34 AM | Show all posts
.HannahMontana. replied at 6-3-2022 09:53 PM
Aku nak ambil kesempatan ini menyeru rakan seforum aku yg nama dia Sarah juga yang dari Kedah itu ke ...

sis bukak la satu tred pasal seru menyeru forumer yg hilang tibe2 ni.
sbb i pun ada nak mnyeru forumer jugak
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sarah ni tgk depan2 memang lawa. Tp rezeki berlakon sendu, dah campak tudung pun still gitu gitu je. Ke ko ada attitude prob...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
moga Sarah bertemu dengan insan yang dapat membimbing dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:37 PM GMT+8 , Processed in 0.098410 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list