CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cintaerina

Khairul Aming Kini Ada Kilang Sambal Nyet Sendiri Selepas Berjaya Raih Jualan RM7.5 Juta

[Copy link]
Post time 6-3-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 6-3-2022 08:59 AM
sejenis sambal dalam botol ni
dia akan ada satu bau masam
tak caya try beli mana2 sambal memang ada  ...

itu ialah bau preservatives samada natural or artificial. Natural preservatives ialah garam, gula & varieties of vinegar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2022 08:05 AM | Show all posts
Pernah makan lebih dari 3 kali sambal ni dan lain2 batch. Setiap botol memang lain2 rasanya....ada yang terlalu pedas, ada yang pedasnya sederhana ada yang kurang kepedasannya. Mungkin sebab faktor cili yang digunakan tu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2022 04:41 PM | Show all posts
tak penah beli gak tapi suka cara KA ni umum mcm2 hal pasal bisnes dia.. jatuh bangun bisnes dia, berapa sales dia.. telus la kiranya.. tak macam bisnes orang lain.. kejap2 jual tu, kejap2 jual ni.. apa pun taktau jatuh bangun bisnes dia.. tau2 je "infaq" ke anak yatim.. eh eh..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 01:55 PM | Show all posts
pada iols sedap..memula mcm x sedap lelama dh blend ngan nasik ya ampun pedas dan sodap...
mak pun ckp sedap dia soh beli saja wat stok
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2022 02:00 PM | Show all posts
aahh....musim perlukan sambal telah kembali...

i nk kena beli stock utk romadhon..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih minat sambal buat sendiri. Sebab fresh.
Pernah orang beri sambal dlm botol, bukan KA punya. Tapi suku pun tak habis.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-3-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I dah banyak kali beli, so far i dapat semua rasa ok dan sedap kena dgn tekak i.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2022 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
2 3 try nk beli kt shopee tp tk dpt. At last ank buah tlg order dan dpt rasa. Ms rasa smbal tu terus pelik  apa yg sdp sgt smbal ni??? Smpi skrg heran bin ajaib. Satu sudu tuler mkn n simpan dlm fridge. Tk tau la apa nsb sambal tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2022 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Haihh kite ni drpd dia launch smpai skg tak dpt beli. Susah benoo nk beli asik sold out je ????
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah khairul aming
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Minggu ni beli utk stok romadhon. Tak sesusah dulu, just make sure top up siap2 shopee pay utk lancarkan proses. Sekali cuba terus dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan sambal adik meols jual sendiri je
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 05:17 PM | Show all posts
tahniah KA. suka tengok org berjaya bisnes mcm ni, takpayah tayang kopek, takpayah buat advert bangang semata2 nak viral. i pernah rasa sekali sambal dia, tapi tak minat. tapi suka KA buat insta post masak2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:16 PM | Show all posts
ini baru boleh dipanggil influencer...buat konten tak merapu, bisnes telus takde tipu2, dah kaya buat kilang untuk bagi peluang pekerjaan pada orang lain...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak bersih kilang dia. Semoga berkekalan dan bertambah maju.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni one of a kind bisnesman la
Anak didik jijan jajan sume tercampak jauh
Rare breed of klate guy jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2022 10:00 AM | Show all posts
aku baru dapat beli 2 botol direct dari dia minggu lepas

puas hati...rasa lebih kurang mcm sambal bajak Indon

semoga terus berjaya KA
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 10:02 AM | Show all posts
evlinne replied at 21-3-2022 09:55 AM
Dia ni one of a kind bisnesman la
Anak didik jijan jajan sume tercampak jauh
Rare breed of klate gu ...

yes...tak payah buat content mengarut

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
endihesh replied at 7-3-2022 04:41 PM
tak penah beli gak tapi suka cara KA ni umum mcm2 hal pasal bisnes dia.. jatuh bangun bisnes dia, be ...

Yang pasti declare sale yearly konon juta2 tapi nama product pon tak pernah dengar
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 21-3-2022 10:02 AM
yes...tak payah buat content mengarut

Kannn. Tk pernah nmpk dia pos pakai kereta apa, baju branded, kontroversi teruk2 ke apa
Dan heols berdiri atas tapak kaki sendiri
Takde kaitan dgn ultra rich meleis or anything
Mmg anak muda yg shud be respected
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 06:02 PM GMT+8 , Processed in 0.069997 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list