CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1101|Reply: 11

Bakal Pengantin Jatuh Naik Kuda Masa 'Photoshoot', Netizen Berang Si Lelaki Lari Selamatkan Diri

[Copy link]
Post time 16-2-2022 04:16 PM | Show all posts |Read mode
Sumber: Tiktok silvita




Menjadi kebiasaan kepada setiap pasangan yang bakal berkahwin ataupun yang sudah berkahwin mempunyai keinginan untuk merakam setiap momen-momen ketika hari pernikahan ataupun gambar pre-wedding supaya menyimpan setiap detik indah itu.


Baru-baru ini, viral satu video yang dimuat naik oleh pengguna yang dikenali sebagai silvita. Dia telah berkongsi satu video berkenaan satu pasangan yang sedang menghasilkan video pre-wedding mereka di tepi pantai sambil menaiki seekor kuda.





Malang tidak berbau apabila kedua-dua pasangan itu  terjatuh semasa menaiki kuda tersebut. Namun berdasarkan video tersebut, netizen mengatakan bahawa semuanya berpunca dari bakal pengantin lelaki itu di mana dia telah melompat ketika mahu duduk di atas kuda tersebut. Tindakkannya telah menyebabkan kuda itu terkejut lalu menajatuhkan mereka berdua.


Lelaki itu turut dikecam netizen apabila dia terus melarikan diri selepas terjatuh dan 'lambat' bertindak untuk membantu pasangannya yang tersembam atas tanah. -CARI




Sumber: Tiktok silvita






Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Asik amik TikTok jadi berita je..dah la made in yindon..malas nk tgk...tmbh viewers je..

dislike3x
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 04:51 PM | Show all posts
tiktok yindon pun boleh jadi thread berita fokus.... yihhh!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni sedara friskies ni...tak payah kesian lah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde berita lain ke. Asyik yindon je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab: Ni sedara friskies ni...tak pa ...
hahahahaha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-2-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ingatkan berita pasal apa tadi
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo aku jd pompuan tu cancel kawin then aku g propose photog yg baju cream tu...baru ko tau erti penyesalan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2022 06:00 PM | Show all posts
tak nampak melarikan diri pun...  more to dia nak tersembam n cuba balance kan diri...  kan lepas tu dia pi ke pengantin perempuan balik...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 17-2-2022 06:00 PM
tak nampak melarikan diri pun...  more to dia nak tersembam n cuba balance kan diri...  kan lepas tu ...

I pun nampak mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 06:31 PM | Show all posts
Apa ke jadah naik kuda camtu? Ingat dia koboi
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2022 02:07 PM | Show all posts
Kudanya pun kecik je dengan dua orang dewasa naik macam tu mau tak kena kick
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-12-2023 02:54 PM GMT+8 , Processed in 0.063074 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list