CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: SY_Mumi

[Lain-Lain] THOR: LOVE AND THUNDER

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 6-5-2022 06:48 PM
Iolls tak hype sangat Lady Thor tu, iolls cuma nk tgk Thor + GoTG team up together je, deolls punya  ...


Sama. I pun lebih kpd nak tengok dinamik antara Thor dgn team GOTG terutama Thor+Rocket+Peter. Tapi I rasa tak banyak pun scene diorang. Movie ni mcm fokus kat Thor+Jane+Valkyrie
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-7-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 3-7-2022 08:41 PM
Sama. I pun lebih kpd nak tengok dinamik antara Thor dgn team GOTG terutama Thor+Rocket+Peter. Tap ...
Thor+Jane+Valkyrie


Threesome kettewww?
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 3-7-2022 08:41 PM
Sama. I pun lebih kpd nak tengok dinamik antara Thor dgn team GOTG terutama Thor+Rocket+Peter. Tap ...

Iolls smcm annoying dgn valkyrie ni masa ragnarok dulu, tak tahu sebab pelakon tu ke atau watak sheolls cm over sikit haha. Better Sif lagi drpd Jane dgn Valkyrie. Iolls tak sabar nk tgk GoTG esp Peter & Rocket. Excited kalau James Gunn yg direct, baru ni DC Peacemaker tu best jugak even kt Suicide Squad iolls tak suka Peacemaker tu haha.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:46 PM | Show all posts
Tanda tanya pada scene akhir...

masa Gorr jumpa eternity... lepastu kan...
Jane bagitahu Gorr pasal anak dia *she's not alone*... apa maksudnya?
lepastu tiba2 muncul anak Gorr tu dalam bentuk bayang Eternity, lepastu tiba2 budak tu ada di samping Gorr... lepastu Thor bela budak tu... eeee tak faham...

tapi not bad film dia... ok je tapi takde la sebest no way home... cumanya... iols lagi suka Guardian of the Galaxy kot sebab cerita yang Thor ni macam rush sikit... Banyak benda iols tak faham... kena tengok lagi... Sebab Jane tiba2 mati jadi habuk emas, Gorr pulak badan fizikal kekal macam biasa. Adakah Jane korbankan diri pada Eternity untuk kembalikan anak Gorr?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:58 PM | Show all posts
delia3003 replied at 3-7-2022 08:41 PM
Sama. I pun lebih kpd nak tengok dinamik antara Thor dgn team GOTG terutama Thor+Rocket+Peter. Tap ...

memang tak banyak pun scene GOTG... tapi serius lawak masa dalam kapal dengan kambing2 Thor dapat hadiah tu
Senang cerita tanpa GOTG tak happening la movie ni...

Jane ada cancer rupanya sebabtu dia menghilang... Last sekali agak susah nak faham, iols kena tengok lagi baru faham la kot... sebab Gorr dapat jumpa the most powerful cosmic being bernama Eternity katanya... lepastu bila dia jumpa Eternity... anak dia muncul, tapi sebelum muncul tu bayang anak dia adalah rupa Eternity (macam universe dalam bentuk manusia)... dan eternity tu pun wajahnya seakan Gorr...

Kemungkinan la Gorr jadi Eternity lepastu anak dia tu jadi Enmity, kebetulan Enmity tu pun anak kepada Eternity... agittew susahnya nak faham... ok next kaka tak sabar nak tengok last episode ms marvel jah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-7-2022 05:45 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-7-2022 05:47 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Gcs kluar statement Thor dari release  21 July kt msia ke TBA.undate. yg dah tgk neh uols tgk kat maner?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-7-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 13-7-2022 03:37 PM
Gcs kluar statement Thor dari release  21 July kt msia ke TBA.undate. yg dah tgk neh uols tgk kat ma ...

THOR: LOVE AND TUNDA

Singaporn tersenyum sinis

Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 10:46 AM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 13-7-2022 11:48 PM
THOR: LOVE AND TUNDA

Singaporn tersenyum sinis {:mllaug ...

scene apa pulak kali ni yg kena cancel tu?lgbtq lagi kah?disney skrg bermasalah dgn msia.seb baik abam joni cancel disney
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 05:07 AM | Show all posts
I really enjoyed the new Thor teaser. I think this movie is worth seeing in the theater.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 15-7-2022 09:57 PM

I mcm malas nak tgk movie ni. So, igt nak masuk baca review je. Terkejut tgk thread ni mcm lemau, kenapa baru page 2. Lupa, kat Malaysia belum release lagi

Tunda lagi. Dari 21 July ke TBA

Tapi mcm tak gempak sgt Thor 4 ni.

Ok, nak baca plot kat wiki
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Best ke citer ni? Tgk trailer mcm tak best..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2022 12:30 AM | Show all posts
Senarai negara release date lambat:

Sapa yg dah nonton, yes memang ada unsur LBGT
Sejak Marvel dibeli oleh Disney, mereka seakan nak Universe kan benda2 gini

Kalau boleh layan Thor Ragnarok continue je tengok Thor latest nih...
Arahan under Taika Waititi mestilah banyak scene lawak

ma this time banyak features Gods yg mungkin abit sensitive issues also to those countries yg delayed nak release.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kambing menjerit tu yang tak menahan tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2022 12:24 AM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 17-7-2022 12:55 PM
Kambing menjerit tu yang tak menahan tu {:mlheh ...

Kan betul nya kambing kayangan...
Dah arahan sih Taika Wakiki

Tapi sedih part Korg berkecai
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-7-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
aku tgok review dlm youtube sebab lama sangat tunda
katanya movie sampah
sebenarnya aku dah agak akan jd movie lawak...tp takla seteruk ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
SY_Mumi replied at 18-7-2022 12:24 AM
Kan betul nya kambing kayangan...
Dah arahan sih Taika Wakiki


Wah, kah, kah, kah!

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sekngucing replied at 18-7-2022 01:31 AM
aku tgok review dlm youtube sebab lama sangat tunda
katanya movie sampah
sebenarnya aku dah agak aka ...

Suka lettewww Thor jadi felem lawak persis Thor Ragnarok
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
To Be Announced hingga yaumul akhiroh katanya, padan muka Malaysia, siapa suruh Malaysia anti-LGBTQ+? Azmin Ali dengan Anwar Ibrahim helok jah LGBTQ+

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 05:40 AM GMT+8 , Processed in 0.178634 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list