CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 2701|Reply: 45

[Tempatan] Seks luar nikah, vandalisme dikesan di pusat kuarantin Kelantan.pesakit lain tengok aje diorang buat?

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Perbuatan vandalisme serta masalah sosial termasuk penghuni melakukan persetubuhan luar nikah adalah antara kesalahan yang dikesan di Stesen Kuarantin COVID-19 di Kelantan.

Penyelaras Stesen Kuarantin Kelantan, Kapten Angkatan Pertahanan Awam (APM) Mohd Shafie Rosli, berkata selain itu, terdapat juga kes penghuni melarikan diri sebelum tamat tempoh kuarantin.

Katanya, semua masalah itu dikesan di Stesen Kuarantin Sektor Sumber Teknologi Pendidikan, Pengkalan Chepa, di sini, yang juga satu-satunya stesen kuarantin di Kelantan.

Katanya, itu adalah antara cabaran yang dihadapi petugas yang mengawasi stesen berkenaan.

“Kami telah mengasingkan lelaki dan perempuan… kita tak jaga sepenuh masa mereka di dalam. (Dalam) bilik mereka bebas bergerak.

“Walaupun dah bagi teguran… bila (petugas) keluar bilik berlakulah perkara tersebut… staf saya buat semakan (pemeriksaan) ternampak pesakit lelaki keluar bilik… keluar dari blok perempuan.

“Selain itu, ada juga yang yang lari dari stesen kuarantin… Ada empat atau lima kes… Mereka cabut besi, lari keluar dan datang balik… keluar sebab nak berbuka puasa di rumah.

Untuk semua kes serta masalah sedemikian, kami akan terus buat laporan polis untuk siasatan,” katanya di sini, pada Rabu.

Beliau berkata, Stesen Kuarantin itu yang mempunyai blok asrama perempuan dan lelaki turut menempatkan bekas banduan yang perlu menjalani kuarantin.

Menurut Shafie lagi, sejak dibuka, Stesen Kuarantin itu telah menerima lebih 1,700 orang untuk proses saringan dan kuarantin termasuk 41 bekas banduan.

Beliau berkata, pihaknya mempunyai 24 petugas yang mengawasi stesen berkenaan 24 jam sehari, dengan pengawasan lebih ketat dibuat terhadap bekas banduan serta penghuni yang kurang berdisiplin. Awani
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:45 PM | Show all posts
mcm ada askar jaga masa mula2 pkp 1 dulu

arahkan aja tembak tanpa notis, cm kt kazahstan tu.... polis bole tembak aja org awam berdemo tnpa notis
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
perangai jenuh la kalau nak kena monitor 24 jam..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah yang mereka fikirkan, sangat tidak bermoral
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti check yg buat kesalahan tu setakat mana tahap pendidikan mereka. Kemungkinan besar mereka ni tak habis sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak heran dah dgn perangai sskjp...lobai2 puspus punya angkara
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Serambi Mukah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nauzubillah min zalikkkk... Patut la sskjp jadi mangsa cercaan dari dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:53 PM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 15-1-2022 07:55 AM

Sebab itulah menutup aurat berlebihan mengarut sahaja, menjadikan orang lelaki di pantai timur bertambah gila apabila nampak perempuan.

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:01 AM | Show all posts
dah diajar dari kecik.. nampak tumit pompuan pon boleh naik nafsu.... jadi gitulaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-1-2022 11:47 PM
Nauzubillah min zalikkkk... Patut la sskjp jadi mangsa cercaan dari dulu


Uols baru tau ke perangai sskjp pelahap budu? Tgk jer perangai terpaling retis2 asal sana, almost all mcm batak sakai baru keluar utan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
One night stand ke ni..or mmg girlfriend n boyfriend kena quarantine sekali?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 15-1-2022 07:57 PM
perangai  jenuh la kalau nak kena monitor 24 jam..

Udah nazak pun ingat ngeseks lagi.. hebat ore kelate ni.. aku rasa konpom mulayu islee.. cina yindu yg bkn isle ni lg elok prragai..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 15-1-2022 11:32 PM
Serambi Mukah

Sbb tuu jange duk bangga sgtlaa dgn serambi laa sskjplaa tp seko seko huduh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 16-1-2022 03:31 AM
Uols baru tau ke perangai sskjp pelahap budu?  Tgk jer perangai terpaling retis2 asal sana, a ...

Iols berkawan ramai dgn set2 ni...kwn2 iols ok je...yg iols kenal baik2 je..tapi one thing yg iols perasan, dia org ni kalau yg berduit tu mmg berlumba2 nak jadi yg terpaling..terpaling bergaya, terpaling lawa, terpaling byk brg kemas,terpaling kereta hebat, terpaling rumah besar n cantik...competition ni among them je lah..coz org2 negeri lain tak kuasa la nk layan terpaling dia org tu..tapi bila bergaul dgn kita2 org luar ni, depa baik je..adehhh..iols tak nak la mengutuk lelebih....takut dpt menantu org sana nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Huk aloh klate gedebe cawwat kote buah mempele serambi Moscow gommo klate gommo!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting sek sek kito jange pecoh !!!!! Pecoh dara tak pa
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-1-2022 03:47 PM
Nauzubillah min zalikkkk... Patut la sskjp jadi mangsa cercaan dari dulu

yg rosak tu yang anak jati sana. duduk di sana
tapi yg merantau duduk negeri lain tgk sihat je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
suruh nik amar bagi sepatah dua kata sikit
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:19 PM | Show all posts
dua tempat di mana manusia2 dari 2 hujung spektrum sosio-ekonomi berpeluang berjumpa dan terkejut beruks:

1. PLKN
2. Pusat Kuarantine

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 05:33 AM GMT+8 , Processed in 0.100075 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list