CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NaylaArisha

***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.14 ***

[Copy link]
 Author| Post time 15-1-2022 05:38 PM | Show all posts
Tang peyoit je cikit nk kena g exercise. Tp semlm baby princess pki bj ala2 pagoda dgn jacket company bg tu. Semua bole nmpk gegaran tang peyoit ms jln sbb dia ambik jacket sm size ngan ai XS. Tp u dah tgk dia kecik mn kan? So jacket tu x leh zip
dah tau badan macam tu
awat amik size XS
mmg saja nak menonjolkan apa yang patut di tonjol ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 05:38 PM | Show all posts
okay ai dah habis kait nov....

esok tgok notis kalau ada yang ai tak reply lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:39 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:36 PM
hahahaa

dah lama tak buat cerpen

Bila nk mula

Skrg bz ea
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:40 PM | Show all posts

Masing2 ada komitmen kan

Kita kena hormat tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:31 PM
u dah balik dari rumah mak sedara u ke

Dah smpi 5.30 relax jap sbb x solat lg. Mgantuk ni sbb kn pns td. Tp g 1 rmh je satu lg esk la. X larat dah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tari replied at 15-1-2022 05:40 PM
Masing2 ada komitmen kan

Kita kena hormat tu

Hi tari nov dah add fav benang baru kat bod haiwan. Brp max post tu sblm org lain smbg?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tacang check in mlm ni bg ye tgg buka lappy
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tacang utube kaka zura gak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:59 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 05:45 PM
Hi tari nov dah add fav benang baru kat bod haiwan. Brp max post tu sblm org lain smbg?

Tq Nov

3 post
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:00 PM | Show all posts

Heheheh

Tacang berguguran jgn dibiarkan
Sila kutip dgn jayanya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 06:40 PM | Show all posts
tari replied at 15-1-2022 05:39 PM
Bila nk mula

Skrg bz ea

belum ada masa nak menulis lagi tapi idea tu sentiasa ada

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 06:41 PM | Show all posts
tari replied at 15-1-2022 05:40 PM
Masing2 ada komitmen kan

Kita kena hormat tu

betul tu... kita tak boleh nak minta org sentiasa  ada masa untuk kita

porem ni tak lari mana pun kan ....


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 06:43 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 05:44 PM
Dah smpi 5.30 relax jap sbb x solat lg. Mgantuk ni sbb kn pns td. Tp g 1 rmh je satu lg esk la. X  ...

ai tengah tunggu turn nak guna toilet
anak ai yang kecik ni bakal

mengikut yang no 2

mandi nak berejam...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 06:44 PM | Show all posts

satu post berapa tacang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 06:44 PM
satu post berapa tacang

+20

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 06:51 PM
+20

oh patut lah

kalau tak u tak ko masuk kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 06:52 PM
oh patut lah

kalau tak u tak ko masuk kan

X join lg br add fav. Eh ade je yg krg +20 ai join dan ade yg +20 ai dah x join.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 03:09 PM
tu lah pasal

nampaknya kita berdua jer yang join

hahaha
3 org je peserta, yg sorang lg tu nay kenal ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tashu replied at 15-1-2022 07:18 PM
hahaha
3 org je peserta, yg sorang lg tu nay kenal ke?

tak kenal... nay join sebab nak tacang penyertaan je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 07:08 PM
X join lg br add fav. Eh ade je yg krg +20 ai join dan ade yg +20 ai dah x join.

u dah tepek pica kat bod kaka zura tak ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 07:12 AM GMT+8 , Processed in 0.100256 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list