CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NaylaArisha

***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.14 ***

 Close [Copy link]
Post time 21-1-2022 12:00 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:05 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
sunquick replied at 20-1-2022 10:18 PM
Hahaha..
Ntah le...sun tgk resepi  yg ringkas2 je
Aritu sun buat piza roti guna roti gardenia ...

Ingatkan resepi ns beriani. Klu resepi ringkas smpt je dlm tik tok tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sunquick replied at 20-1-2022 10:20 PM
Yess..
Ikut zaman skang
Mendidik anak bukan lagi dengan kekerasan kan

Tp x semua ckp akal nk fkr jauh. Nov ade colleague dia dah ckp anak2 dah bsr nnt nk srh berambus ddk jauh2. X yah duk menyendeng dkt dia. Duit gj dia utk dia je. Anak2 nak cari sendiri.
Skrg pkp dia x g mn la. Selalu every year dia akan pegi vacay ke Korea etc. Up dkt fb main salji. Anak2 tgk x tau la apa diorg rs.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:38 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 19-1-2022 03:11 PM
haha lawak lah
nana tu derang dah banyak
kenenkan dengan alif satar lah dengan khai bahar lah

Dia dah lm single lgpun marriage dia dulu ada prob so mgkn dia sgt2 berhati2 memilih skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 19-1-2022 03:12 PM
kan... dia leh besar kan anak2 dia
tak silap dia ada lawat
juga bawa anak dia jumpa

Nay ckp psl nana kan? Dia ade anak srg je. Mak anak lain pun srg gak. Sbb ex dia meninggal ms si caras pregnant.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 19-1-2022 03:13 PM
yer u dah biasa ... kalau ai makan sorang2 rasa lain maciam

Dulu ai x biasa tp akak fatehana (klu x slh nov tp somebody senior from forum) ckp best sbnrnya. Nov try. Mmg best tgk gelagat manusia. Alamak teringat choc chip stabak la pulak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 08:47 AM | Show all posts

lain maciam u punya energy lepas vaksin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 08:51 AM | Show all posts
amiraira replied at 19-1-2022 10:09 PM
sama la akk pn settle keje dulu

br masuk moyan

hai akak semalam tgh mereply

terstop kejap

sebab dah sampai rumah kan

kat opis nay bz sangat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 08:52 AM | Show all posts
amiraira replied at 19-1-2022 10:11 PM
tu lagi sadis

dh mati nak takut apa

betul akk

kadang labah2 mati pon

derang terjerit2 kat toilet tu

stress nay jadinya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 08:54 AM | Show all posts
amiraira replied at 19-1-2022 10:11 PM
tu la kan

kena ikhlas dgn apa yg kita buat

betul akak

banyak orang cakap anak angkat akan mewarisi

perangai ibu bapa kandung (yg jenis tak baik lah)

tak jugak... kalau ibu bapa angkat

pandai didik mesti tak jadi lah perangai tak semengah tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 08:54 AM | Show all posts
adeihh beli puteri mandi tapi.... gula melaka sebiji dalam kuih tu

tak suka lah... ai prefer gula melaka dia dah cair kat dalam
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 19-1-2022 03:14 PM
ai dah habis kait notis u

ada 2 page lebih

Ai hr ni mood santai. Tp pg2 anak buah kacau. Lupa cara nk receipt brg. So dr ai ajar dia guna VC baik ai je buat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 08:56 AM | Show all posts
amiraira replied at 19-1-2022 10:13 PM
opkos la kan ramai tgh online kot

x mcm dulu,sendunya nk tunggu reply dr sesorg

kan.. dulu alah reply lambat pon tak apa

bukan ada nak reply

sekarang lambat kalu

lambat lah naik tacang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 08:57 AM | Show all posts
amiraira replied at 19-1-2022 10:14 PM
ala nk kacau cmne sgt pun kan

kacau suka2 jer

best oo kacau org

lagi2 time dia bz

hanatar emoji bagai kat WA dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 08:57 AM | Show all posts
amiraira replied at 19-1-2022 10:16 PM
bagus la kalau nay exlain kat derang

jgn sampai derang x tahu kan

have to akak nnt nay di tuduh bersubahat menindas staff pulak kan ke naya macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 19-1-2022 03:15 PM
u borak dengan adik ipar u?

dia duduk mana

Ler ai kan close ngan SIL yg bongsu tu. Skrg ddk SA. Kawin org perak tp keje KL so ddk sn ler. Dia setiap kali blk mst jmp ai. Ai baik dgn dia dr adik2 kandung. Sbb SIL ai mmg baik. Thn lps bg ai telekung ngan tdg. Bkn ai suka psl dia suka beli brg tp sbb mmg dr msk rmh MIL dia kamceng ngan ai. G tgk wyg sm2 ms dia blm keje KL. Dia exam ai anta g sek. Etc
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-1-2022 08:58 AM | Show all posts
amiraira replied at 19-1-2022 10:16 PM
banyak hotel dh fully booked nay

kat lexus pd pn dh fully booked

alamak yer ke dah fully booked?

macam mana nak balik kampung macam ni

6/2 family in law nay ada function
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 05:05 AM GMT+8 , Processed in 0.082085 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list