CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NaylaArisha

***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.14 ***

 Close [Copy link]
Post time 15-1-2022 04:26 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:25 PM
yer nay dengan nov jer yang meroboh kat sini

sembang berdua jer

itu lah kelebihan otai2 poremer
berdua jer dah boleh roboh rumah

setengah jam tu laju lah nay merempit tu


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:27 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 04:25 PM
wahhhh...semangat kerajinan memasak hari ni yaa
nay masak menu apa?

nay masak nasi lemak hari ni

ayam sambal


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:27 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:16 PM
okay silakan moyan

nay dah nak out

laaaa cepatnya nay dah nak out
matt baru nak mula..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:27 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 04:26 PM
itu lah kelebihan otai2 poremer
berdua jer dah boleh roboh rumah

tak setengah jam tu dah kira slow lah

sepatutnya 15 minit jer nak robohkan

sebab kitorang start dari page 95
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:28 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:27 PM
nay masak nasi lemak hari ni

ayam sambal

wahhh sedap tu...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:28 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 04:27 PM
laaaa cepatnya nay dah nak out
matt baru nak mula..

hehehehe

dah lama sangat online ni

tadi nay g submit buat banner

matt tak nak join buat banner ke

tapi hari ni dah due
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:29 PM | Show all posts

eh tak rasa pon dah tau sedap ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:30 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:27 PM
tak setengah jam tu dah kira slow lah

sepatutnya 15 minit jer nak robohkan

ooo gitu
satu percubaan yg bagus tu...walau pun sikit terlambat

tahniah


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:31 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 04:30 PM
ooo gitu
satu percubaan yg bagus tu...walau pun sikit terlambat

okay next time

kalau nak robohkan rumah matt

panggil nay tau...  
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:32 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:24 PM
wah makan lauk kenduri lagi

Tengahari gantung kuali

Mlm ni oda je
Maleh nk msk

Apa menu nay arini
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:33 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:29 PM
eh tak rasa pon dah tau sedap ke

pasal nay yg masak
matt tahu mesti sedap tu..


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:34 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:28 PM
hehehehe

dah lama sangat online ni

oklah kalau dah lama sangat tu
nay berhenti lah dulu

banner apa tu? matt tak tahu plak


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 03:11 PM
macet masa bila u moyan

Mak aii gilo ko apo? Semlm time keje mmg bz. Mlm pkl 8.30 dah kong.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:36 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:31 PM
okay next time

kalau nak robohkan rumah matt

ok nay
next time matt akan jemput nay bagi robohkan rumah matt tu..


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:01 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:25 PM
yer nay dengan nov jer yang meroboh kat sini

sembang berdua jer

Setengah jam laju la

Live chat atau kait mengait
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 05:05 PM | Show all posts
tari replied at 15-1-2022 04:32 PM
Tengahari gantung kuali

Mlm ni oda je

hari ni nay masak nasi lemak

ayam sambal ...

ikut resepi sugu pavithra
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 05:06 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 04:33 PM
pasal nay yg masak
matt tahu mesti sedap tu..

amboii puji melambung nampak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 05:06 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 04:34 PM
oklah kalau dah lama sangat tu
nay berhenti lah dulu

banner untuk bod bantuan, sumbangan & food bank tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 05:07 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 04:35 PM
Mak aii gilo ko apo? Semlm time keje mmg bz. Mlm pkl 8.30 dah kong.

tu lah ai nak tau masa bila u moyan

kenapa ai yang aktif semalam

leh nomot 3 jee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 05:08 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 04:36 PM
ok nay
next time matt akan jemput nay bagi robohkan rumah matt tu..

nanti dah nak page 95 matt panggil lah nay
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 07:46 AM GMT+8 , Processed in 0.083356 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list