CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NaylaArisha

***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.14 ***

 Close [Copy link]
Post time 15-1-2022 03:42 PM | Show all posts

pagi tadi bz
sekarang dah kurang bz

nay tak keluar hari ni?


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:44 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 03:40 PM
mesti masuk senarai kalau matt aktif moyan

yee
ada free ni boleh lah aktif moyan skit...


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:55 PM | Show all posts
Check in

Tahniah rumah baru

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:15 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 03:42 PM
pagi tadi bz
sekarang dah kurang bz

oh ... patut lah masa nay meroboh dengan nov tadi

matt tak ada masuk join
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:16 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 03:42 PM
pagi tadi bz
sekarang dah kurang bz

tak keluar ke mana2

hari ni nay masak kat rumah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:16 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 03:44 PM
yee
ada free ni boleh lah aktif moyan skit...

okay silakan moyan

nay dah nak out
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:17 PM | Show all posts
tari replied at 15-1-2022 03:55 PM
Check in

Tahniah rumah baru

hai tari

selamat datang

bz tak hari ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:18 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 12:21 PM
assalamualaikum
masuk dgn langkah kanan..
masa tu mmg ramai sangat yg terkesan.
yg paling kesian org yg keje sendiri mcm asben nay
dan peniaga kecik.
betul kaka...

tapi tu lah bantuan yang datang

kena keluar dari tabung epf sendiri
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:19 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 12:21 PM
assalamualaikum
masuk dgn langkah kanan..
tengok semua tarikh dekat2.
nmpk gov nk cepat2 abiskan stok vaksin.
adik pompuan kaka dpt tarikh selasa ni
tp AZ. dia tak nak AZ.
hari tu SIL nay dia dapat AZ
sebelum ni dia sinovac
demam 3 hari
manager nay pulak
sebelum ni AZ
dapat booster pfizer
demam jugak 3 hari
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:20 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 12:21 PM
assalamualaikum
masuk dgn langkah kanan..
ramai juga. nmpk semua umur 40 ke atas.
walaupun ramai 1 jam kt sana.
1 jam kaka tunggu kat sana

wah kira ramai jugak lah kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:20 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 12:21 PM
assalamualaikum
masuk dgn langkah kanan..
tak pasti la nay
ada yg gov ada yg swasta.
betul jugak

ada yang freelance pon ramai kat sini ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:21 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 12:21 PM
assalamualaikum
masuk dgn langkah kanan..
hehe tak ketahuan pulak kakasb tak penah cek brapa post setiap hari.
dulu2 ada kuiz perkataan kt bod borak
mmg laju lah mengepost.
sb paling byk dpt post perkataan dpt kedit.
ada eh tak pernah pulak nay tahu yang tu
kalau tak dah lama join
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:22 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 12:21 PM
assalamualaikum
masuk dgn langkah kanan..
tak nay. kaka baru dpt spec utk reading minggu lps tp tak pakai pun.
sb jarang2 rasa kabur.
tapi kan kaka macam sekarang
budak2 di usia awal pon dah rabun
sebab mata asyik lah tengok hp
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:23 PM | Show all posts

Baru blk kenduri

Tenet lak sangkut2 ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:23 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 12:21 PM
assalamualaikum
masuk dgn langkah kanan..
kaka tiap2 minggu keluar beli barang.
masa tu la dpt tengok dunia.
sekurang2nya kaka ada jugak keluar rumah lah kan
macam nay g keje balik rumah
dari rumah g keje tu jer
tak ada lah nak menyinggah ke tempat lain pon
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:24 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:15 PM
oh ... patut lah masa nay meroboh dengan nov tadi

matt tak ada masuk join

nay dan nov berdua jer yg meroboh kan tadi?
hebat hebat

matt tadi memang kebizian..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:24 PM | Show all posts
tari replied at 15-1-2022 04:23 PM
Baru blk kenduri

Tenet lak sangkut2 ni

wah makan lauk kenduri lagi



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:25 PM | Show all posts
mattzzx replied at 15-1-2022 04:24 PM
nay dan nov berdua jer yg meroboh kan tadi?
hebat hebat

yer nay dengan nov jer yang meroboh kat sini

sembang berdua jer

tak sangka lah pulak laju jer robohnya

tapi tu pon amik masa setengah jam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:25 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 04:16 PM
tak keluar ke mana2

hari ni nay masak kat rumah

wahhhh...semangat kerajinan memasak hari ni yaa
nay masak menu apa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 04:26 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 12:21 PM
assalamualaikum
masuk dgn langkah kanan..
doa byk2 nay. minta dipermudahkan Allah swt.
klu AZ nay nk ke tak
tak apa lah kalau dapat AZ
amik jer tak nak sinovac je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 06:33 AM GMT+8 , Processed in 0.092311 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list