CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NaylaArisha

***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.14 ***

 Close [Copy link]
 Author| Post time 15-1-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 10:47 PM
macet apasal u x tido lg
mst tgg laki blk ni

laki ai ada jer

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:51 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:34 PM
pelik juga nov geram punya pasal boleh terlelap lama

sbb energy ai hbs dkt situ
so ai mls fkr apa lg titun la
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:52 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:35 PM
patutlah ai tak dapat tacang
tapi bila dapat dabel terus

jgn risau psl tacang
delay sehari dua 3 tu biasa
selagi ai x declare nk cuti pjg selagi tu akan msk tabur
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:53 PM | Show all posts

kan dah waktu tido u
knp u x tido lg
kan dah terbuka hijab




















Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:54 PM | Show all posts

laki u dah titun?
u x nantok ke ni?
pelik ai rasa u dah terlepas waktu tido u

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:55 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:35 PM
baby bahasakan diri dia ke dia bahsakan u KAK

baby bhskan diri dia KAK BABY dkt ai
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:56 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:38 PM
dah tau badan macam tu
awat amik size XS
mmg saja nak menonjolkan apa yang patut di tonjol ke

mcm ni ms dpt measurement XS tu mcm size M standard
so dia ambik la XS sbb ikut measurement M tu
sekali ha mcm nangka sian tgk jaket tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 10:55 PM
baby bhskan diri dia KAK BABY dkt ai




Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:56 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:38 PM
okay ai dah habis kait nov....

esok tgok notis kalau ada yang ai tak reply lagi

yeay
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:57 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
laki ai kat luar tgh makan

hari ni ai masak nasi lemak

makan bertambah... sbb tu ai masih berjaga lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:58 PM | Show all posts
ai dah nantoks
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:59 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 10:32 PM
oo mcm tu tp anak nov ni x tau la nk dpt apex nmpk beria pun

apex tu apa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:00 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 10:33 PM
itu la kan
tp itu la dari 6thn lps tny bila bole jmp
nov pun ade je la mcm2 hal x smpi2 lg

dah ada plan nk jumpa ke korang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:01 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 10:35 PM
bila kita sentiasa bersyukur selalu akan dpt lbh kan kaka

in shaa Allah nov.
lg 1 klu kita selalu bersedekah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:02 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 10:36 PM
InsyaAllah kaka
ni nay dah tny psl kuiz kat bod dunia wanita
mgg lps nov x up

aah kt situ dah 2 minggu rasanya takde kuiz.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:03 PM | Show all posts

huhu
2 ayat berbeza tu kaka
dah taip asing tp ms post jadi combine

novelloverzz replied at 15-1-2022 10:32 PM
oo mcm tu tp anak nov ni x tau la nk dpt ape




x nmpk beria pun







Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:04 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 11:00 PM
dah ada plan nk jumpa ke korang.

plan dari 6 thn lps tp sekrg sekadar borak je blm direalisasi lg
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:05 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 11:01 PM
in shaa Allah nov.
lg 1 klu kita selalu bersedekah.

btl tu kaka
nov ade follow tele yg ade kuliah2 on9
ade ms nov dgr gak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:06 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 11:02 PM
aah kt situ dah 2 minggu rasanya takde kuiz.

huhu nay ade up kuiz tp tacang ade la dlm 4, 5 ketoi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 06:59 AM GMT+8 , Processed in 0.083260 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list