CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: NaylaArisha

***Rumah Borak Bod Tip, Petua & Pantang Larang Vol.14 ***

 Close [Copy link]
Post time 15-1-2022 10:21 PM | Show all posts
ai suka lagu whitney greatest love of all
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:21 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:23 PM | Show all posts

ai x kira u kata u pny pg pkl 10pkl 10:01 x de ai assume u titun lg
hampir ai nk bckan yasin td
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:24 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:20 PM
kalendar negara mana u tengok ni

u kata u jab hari isnin kan?
isnin 17hb
tp bkn u jab 18hb ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:25 PM | Show all posts
cpt nau melatah macet ni
g beklog rmh lm
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:26 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:21 PM
ada pulak macam tu

ai punya GREAT AUNT datang lah

mmg x fhm sila la bg ai fhm
klu x u tau la kan
ai akan tny hari2 smpi ai fhm
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:27 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:22 PM
dia tak minat nak bina badan ke

x nmpk minat pun
bdn dia ok je
slim v shape
bina badan nnt ai la kn pau
so biar je dia mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:28 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:23 PM
mesti lah ai tahu

ai dah kenal u lama kan

mohtep u dabel tang part knl ai lama tuactually brp lm kita knl?
sbb 6 thn tu tempoh lost contact
yg kita start moyan tu bila?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:28 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 09:53 PM
tq kaka anak nov dah follow dah

wc nov. benda yg baik apa salahnya share.
nti admin atau sesapa bgtau bila boleh apply itu ini
bila upu buka dll
bila result keluar ada yg tepek result tanya apa bidang yg sesuai
nti ada lah yg bg advise.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:30 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:25 PM
mungkin mak sedara u tak ada rasa nak kawen lagi

mungkin dari perkahwinan sebelum ni dia dah seri ...

mmg serik sbb dia pttnya ade 8 anak tp kembar tu meninggal lps lahir
dia berhenti keje jg anak2 sbb laki keje bgs
lgpun nk anta mengasuh anak smpi 6 brp nk kn byr
bapa sedara (adik ipar arwah abah) selalu outstation kjp KL kejap tganu kjp kedah
then dia knl pompuan lain
dia tgglkan makcik ai mcm tu je
sian makcik ai dgn x de keje bela anak2
ai x tau mcm mn dia survive
tp skrg alhamdulillah anak2 dah bsr dah kawin dan ade cucu
yg ex dia anak2 sek ren lg 4 org

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:31 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 09:55 PM
itu la dia
x bole ilang kjp cari smpi ke whatsapp
nsb rmh jauh

itulah hikmahnya rumah jauh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:32 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 10:28 PM
wc nov. benda yg baik apa salahnya share.
nti admin atau sesapa bgtau bila boleh apply itu ini
bil ...

oo mcm tu tp anak nov ni x tau la nk dpt apex nmpk beria pun
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:33 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 09:57 PM
sm gak novAllah akan bg sesuatu mengikut keperluan dan tepat pada waktunya

ye nov kaka pun selalu mcm tu
apa yg ada walau sikit kaka terima.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:33 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 10:31 PM
itulah hikmahnya rumah jauh.

itu la kan
tp itu la dari 6thn lps tny bila bole jmp
nov pun ade je la mcm2 hal x smpi2 lg
tp one day insyaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:34 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:26 PM
adakah mak tiri boleh jaga seperti anak sendiri
tapi kan... sebab yang kecik tu tak pernah jumpa  ...

cuba u bgtau prediction based on pengalaman u dari novel2 u dah bc
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:34 PM | Show all posts
novelloverzz replied at 15-1-2022 10:03 PM
sblm ni ade tp mgg ni weekday x smpt nk join
smpt join yg utube je
nnt nov join blk tp weekend fre ...

bila2 rasa nk tacang masuklah. bod situ sentiasa terbuka untuk sesapa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:35 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:27 PM
ai memang jenis yang suka keluar ramai tak suka keluar sorang2

ai tau ms u ckp x pernah mkn sorang dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:35 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 10:33 PM
ye nov kaka pun selalu mcm tu
apa yg ada walau sikit kaka terima.

bila kita sentiasa bersyukur selalu akan dpt lbh kan kaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:36 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 15-1-2022 10:34 PM
bila2 rasa nk tacang masuklah. bod situ sentiasa terbuka untuk sesapa.

InsyaAllah kaka
ni nay dah tny psl kuiz kat bod dunia wanita
mgg lps nov x up
mgg ni kn up la
nnt kaka join bila free
esk kot baru up
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:37 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 15-1-2022 05:28 PM
tepuk dada ... sakitlah dada

mmg la sakit dah itu pilihan u
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:12 PM GMT+8 , Processed in 0.084299 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list