CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: natrahn

Berfikir Luar Kotak, Tindakan Bijak Ayah Ini Tak Terjangkau Dek Akal Ajar Perokok Tak Endah Teguran

[Copy link]
Post time 17-1-2022 10:58 AM | Show all posts
krustykrab replied at 16-1-2022 02:39 PM
Pelik kan jantan melayu ni, padahal dh kluar fatwa haram merokok, tp aman2 je sapkok..mungkin dior ...

Jejantz Mulayu Meleis mmg camtu, sllu prasan entitled. Klau dorg buat dosa xpe ktanya tpi klau prmpuan yg buat, 7 kturunan prmpuan tu d kutuk. Dsar mysogynist & hipokrit.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:00 AM | Show all posts
Adrif replied at 15-1-2022 02:50 PM
benci dengan perokok dengan orang isap vape ni

kadang2 macam takde adab, suka2 je hembus asap. aku  ...

Aiol yg xde heart complications pun xsuka kat kat asap rokok & vape, like, issa no from me.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 17-1-2022 10:58 AM
Jejantz Mulayu Meleis mmg camtu, sllu prasan entitled. Klau dorg buat dosa xpe ktanya tpi klau prm ...

Tu yg iol ckp, sbb diorg dh tau kt neraka lg ramai pompuan, so diorg x perlu pun susah payah kt dunia ni sb dijamin masuk syurga.
Pompuan byk benda nk kena jaga, in fact lg susah nk masuk syurga.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:12 PM | Show all posts
krustykrab replied at 16-1-2022 02:40 PM
Bau taik tu je pun dh boleh buat 1 kedai loya

Wekkkk, x snggup iol nak bayangkn, yarkkkk.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:52 PM | Show all posts
Mcm pelik je citer ni.. customer lain tak sound ke taik atas meja?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul cerita ni, dengan aku sekali muntah oleh pampers tu!
Tauke kedai mana? Kenapa tak tegur perokok tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:10 AM | Show all posts
krustykrab replied at 17-1-2022 11:20 AM
Tu yg iol ckp, sbb diorg dh tau kt neraka lg ramai pompuan, so diorg x perlu pun susah payah kt du ...

Mmg dsar trpaling kan? Lgi2 jejantz Meleis.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aku pernh tegur yg merokok dlm restoran. Perokok tu boleh jwb larangan merokok tu zmn gomen ph, gomen skrg (ms ni yidin jd pm) dh x terpakai.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 02:29 AM GMT+8 , Processed in 0.071241 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list