CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

"Cantiknya Wife, Baru Tahu Yassin Dah Kahwin" Netizen Teruja ‘First Time’ Tengok Keluarga Yassin Senario

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 15-1-2022 10:25 AM
Isteri apek senario pun tak penah tengok
Private sungguh life diaorg

Sllunya yg pling riuh time lakonan/nyanyian, tu lah yg pling private klau it comes to their private life.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
knp org cakap cantik..hehehehe..i turn off tengok org ada gigi lapis2 teruk. i tengok circle i yg gg lapis bergaya bukan main, mekap nak yg mahal2 je, baju branded, x salah kot labur sikit duit pergi psg braces. Kdg bila senyum tu nmpk cm ada taik2 ggi, geli i terpandang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Yasin ni nampak tu banding dgn senario lain
Pdhal rasa dia antra yg muda dlm grup ni
Mungkin sbb kurus kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
amon_79: mmg dia dh lama kahwin ker 2nd ...


Ni wife dia dulu la. Nama farah tak silap
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes, maknya yassin mmg cantik. Nampak muda
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: cantik n comel je... mujur hes ...
edoraixora: Isteri apek senario pun tak pe ...

dalam majalah mangga,hai dgn urtv ada la muka wife dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ni 2nd marriage yassin kan
nampak sepadan dgn yassin, moga kekal hingga hujung nyawa
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiklah jgk tp bkn sbb makeup n filter ke jgk..igt sblm ni kes suami hnsome n wufe biasa2 tu..pdhal jauh sgt beza mukanya...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:00 AM | Show all posts
"seperti pernah ku lihat, tapi di mana ya"

sampai skrg woiii tagline tu org guna..even bdk2 bbnu yg tidak membesar di zmn senario pon guna
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:41 PM | Show all posts


tak boleh move on cerita ni..kira hebat gak lah masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
1st time tgk famili yassin.. semoga bahagia till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya baby si yassin ni. Moga kekal selamanya
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:46 PM | Show all posts
i pun ingat yassin bujang terlajak.. apek pun dah kahwin ke? azli duda kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel org umah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:55 PM | Show all posts
Ada ja berita dia nikah dedulu...masa tu dia baru jer lepas bersih dr mendadih...tak silap kaka ler...rasanya mcm saing2 thn adam corrie nikah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:31 AM | Show all posts
yondu replied at 15-1-2022 08:46 PM
knp org cakap cantik..hehehehe..i turn off tengok org ada gigi lapis2 teruk. i tengok circle i yg gg ...


sebab cantik tu subjective kot.. nak ikutkan muka wife dia sedap mata mandang lah. bukan lah sampai level cantik supermodel


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Untuk yassin kira lawa comel bini heshe… baru tahu yassin dah kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
yondu replied at 15-1-2022 08:46 PM
knp org cakap cantik..hehehehe..i turn off tengok org ada gigi lapis2 teruk. i tengok circle i yg gg ...

miera liyana gigi berlapis
obvious sgt tgk dlm drama kt tv1 smlm
dia marah boyfren dia tanya bila nk kawen sama dia sambil camera close up dekat2 muka dia,nmpk la gigi lapis dia and berterabur sume gigi.
tp kalo x tunjuk gigi mmg dia lawa la
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga berkekalan smpai akhir hayat yassin
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ingat lagi masa tengok gambar yasin kawin..wife dia gigi berlapis macam ni jugak..so memang dah lama da kawen dgn yg ni..orang yg sama..

suka lawak yasin..bersahaja dan spontan..muka serius je tapi kelakar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 06:57 AM GMT+8 , Processed in 0.081230 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list