CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

"Cantiknya Wife, Baru Tahu Yassin Dah Kahwin" Netizen Teruja ‘First Time’ Tengok Keluarga Yassin Senario

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 10:35 AM | Show all posts
amon_79 replied at 15-1-2022 09:21 AM
mmg dia dh lama kahwin ker 2nd marriage... ? dulu mcm ada gossip dia  x bayar sewa rumah family dia  ...

Yassin la.. Xtau la ni wife sama ke bukan. Dah lama dia kawen, netizen xprasan kot. Rasanya xde anak lagi masa kes sewa umah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 15-1-2022 08:59 AM
Knp iolss tengok socmed banyak nau org kedah je dok komen. Tak kiralah kat fb ke ig ke tiktok. Org k ...

Tak semestinya org kedah. Perlis, penang dan sebahagian perak pun cakap utagha jugak!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:52 AM | Show all posts
Beribear replied at 15-1-2022 08:59 AM
Knp iolss tengok socmed banyak nau org kedah je dok komen. Tak kiralah kat fb ke ig ke tiktok. Org k ...

tapi mujur deorang tak bubuh R semua jadi Q macam permaisuri kokdiang... mujur si nenek tak taip Quran jadi Quqan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:15 PM | Show all posts
Yassin ni mmg dah lama kawin..ada kuar paper..dgn janda anak 1. Cuma xperasan dah besar anak dia hasil perkahwinan ni.

Saiful apek dulu selalu je expose family dia masa awal2 dulu time anak2 kecik 2 lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg tahu yasin ni sebaya tok ti
Masa dia dgn senario dulu dia belasan tahun lagi..senario pun gelar dia adik bongsu kitorang tp muke dia mmg nmpk tuala
Ape pun semoga rumahtangga yasin kekal hingga ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tengok dekat tiktok wife dia macam dah lama kahwen..Ada throwback gambar kahwen wktu zaman muda dan xpakai tudung..memang lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:27 PM | Show all posts
cantik itu subjektif. Namun bagi meols, sheols ni basic sahaja. Idokle cantik persis definisi budak2 tiktok. Sama pesen macam bini si shuk curang tu. Biasa saja.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yassin kan adik paling bongsu dlm senario. Sbb tu geng2 senario tu syg betul dgn dia sbb dia adik2 lg masa join senario tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Yassin ni kelakar ok masa dalam senario dulu
Dia macam spontan je dia mimik muka dia
Tak over macam Mazlan tu
Walau pun dia mendadah
Tapi iols macam soft spot kat dia
Macam laki baik2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca kat fb, netizen komen muka wife yassin ni mcm mek jenna.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 15-1-2022 05:37 PM
Su_annur replied at 15-1-2022 10:19 AM
I rsa nie isteri baru dy...dlu rsa dlm 2011@2012 dia pernah kawin tp xda ank....isteri dia dulu penj ...


Anak tiri lelaki dah besar kan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 15-1-2022 01:33 PM
Mmg tahu yasin ni sebaya tok ti
Masa dia dgn senario dulu dia belasan tahun lagi..senario pun gelar  ...

Mak yassin lawa kan. Yassin mmg nmpk muka tua walaupun dlm senario dia lah paling muda. Muka serius tpi org boleh gelak . Tak macam azlee try hard nak buat muka lawak smpi dah macam apa tp jadi meluat
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
@makadek tersengeh kerang penuh sinis dibucu katil...mana mungkin siputeri boleh bernafsu dgn siputera....berkocak dihatinya...



Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 15-1-2022 04:40 PM
Yassin ni kelakar ok masa dalam senario dulu
Dia macam spontan je dia mimik muka dia
Tak over macam  ...

Setuju. I rasa lawak dia macam effortless and tak over sangat. I pun soft spot dkt dia ni walaupunlah mendadih dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 15-1-2022 04:40 PM
Yassin ni kelakar ok masa dalam senario dulu
Dia macam spontan je dia mimik muka dia
Tak over macam  ...

Ai lagi tak boleh tengok si azlee tu. Mula dulu ok aje. Dah kenapa tetiba dia buat muka and gaya macam tu. Ai dlu pernah tengok wayang senario , anak2 la sibuk ajak
Ai bantai tido dlm tu
Sungguh tak boleh nak layan  dah tak macam masa diaorg memula dulu. Senariooooo. Paling ditunggu2 time puasa dgn raya
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Filter kuattt
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 15-1-2022 10:25 AM
Isteri apek senario pun tak penah tengok
Private sungguh life diaorg

ada dulu2 lawa orgnya, anak2 dia elok2 semuanya tapi tak silap lps tu cerai, pastu terus taktau apa status dia gossip majalah dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel bininya
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Yasin ni kawin dgn wife ni dah lame lah…10 thn lepas kot…wife die org Kluang…salute dgn wife die susah senang tetap dgn Yasin…semoga kekal hingga jannah…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
joyahPPR replied at 15-1-2022 03:28 AM
iols pun baru tau.. ok cantik isteri dia

anggota senario yg lain pun dah kawen ke? cam tak pernah  ...

Smua skli dh khwin brotha/sisthur.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:40 AM GMT+8 , Processed in 0.075873 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list