CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 28473|Reply: 74

"Cantiknya Wife, Baru Tahu Yassin Dah Kahwin" Netizen Teruja ‘First Time’ Tengok Keluarga Yassin Senario

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 03:14 AM | Show all posts |Read mode





Sejak menyertai rancangan Gegar Vaganza musim kelapan (GV8), Yassin Senario atau nama sebenarnya Yassin Yahya, 43, kembali menjadi bualan ramai.

Hampir tiga dekad dalam dunia seni, Yassin sememangnya pelawak yang masih relevan dalam dunia hiburan hingga ke hari ini bersama anggota Senario yang lain.

Namun satu perkara yang ramai tidak tahu mengenai dirinya, Yassin sememangnya jarang sekali mendedahkan tentang keluarganya di media sosial hingga ramai yang menyangka dia belum berkahwin dan ‘bujang terlajak’.

Namun baru-baru ini rakaman video di TikTok yang dikongsi di akaun Puteri Warda menjadi tular menunjukkan wanita itu bersama Yassin di dalam sebuah kereta.




Dalam video berdurasi 15 saat yang lain pula, Yassin yang berbaju kuning dilihat melayan anak dan isterinya menari.




Meninjau di ruangan komen, netizen dilihat begitu teruja dan terkejut kerana pertama kali melihat isteri dan anak Yassin. Ramai yang memuji kecomelan anak dan kecantikan isteri Yassin.














Selain terhibur melihat aksi Yassin "menampar nyamuk" di belakang anak dan isterinya, ada juga yang mengatakan wajah isteri Yassin persis pelakon Janna Nick.

Apa pun, semoga Yassin sekeluarga terus kekal bahagia hingga ke jannah. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:28 AM | Show all posts
iols pun baru tau.. ok cantik isteri dia

anggota senario yg lain pun dah kawen ke? cam tak pernah tengok dorang kat socmed ngan anak bini pun
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila dia kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
loh baru 43 ke umur yassin ni. dalam interview GV aritu dia cerita pasal muka dia masuk TV untuk berita gejala ponteng sekolah time dia sekolah menengah. rupanya sezaman dengan aku.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
baru 43 ke yassin ni, baya tokti? ingat lg tua
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Loh br 43 ke
Kurus sgt sampai nampak tua
Aku pun br ini la tgk family dia
Apek pun sama kan, jarang tgk pic dgn family
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut sorok..lawa..anak pun cantik
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama ke dia kawen? Rasa dia mmg berumur sangat rupanya takla tua mana
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
macam adira versi akak2
jaga baik2 sinnnnn
jangan ulang lagi dahhh dadih segala
jaga baik2 apa yang dah ada sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat ayat yasin dlm senario..

'Eh ko cakap aku bodoh... kita sama2 bodoh ok'..

Lebih kurang lah ayat dia. Masa tu i gelak beria
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
COmel bini and
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
joyahPPR: iols pun baru tau.. ok cantik  ...

Bini wahid comel & manis. Anak2 3 lelaki muka macam dia tapi bentuk muka panjang.
Bini mazlan pernah jumpa dia masa dia kerja bank. Makeup tebal (adik beradik che ta kan?), kurus je
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp iolss tengok socmed banyak nau org kedah je dok komen. Tak kiralah kat fb ke ig ke tiktok. Org kedah mmg layan semua socmed ke [em:12:]
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:21 AM | Show all posts
mmg dia dh lama kahwin ker 2nd marriage... ? dulu mcm ada gossip dia  x bayar sewa rumah family dia duduk dulu sbb xder job.. 8 - 10 tahun lps punya gossip .. atau iols confius dgn pelawak lain
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
amon_79 replied at 15-1-2022 09:21 AM
mmg dia dh lama kahwin ker 2nd marriage... ? dulu mcm ada gossip dia  x bayar sewa rumah family dia  ...

Taklah..ni 1st marriage dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
I baca komen dekat situ,,wife dia anak buah saiful apek.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 15-1-2022 08:59 AM
Knp iolss tengok socmed banyak nau org kedah je dok komen. Tak kiralah kat fb ke ig ke tiktok. Org k ...


kadang tu bukan org kedah, org luar negeri Kedah pun suka buat komen guna perkataan2 kedah mcm “hang”, “awat” etc..memember iols ada yg stail gitu..saja kot nak bg nampak catchy..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
I rsa nie isteri baru dy...dlu rsa dlm 2011@2012 dia pernah kawin tp xda ank....isteri dia dulu penjawat awam....orang putjya...tapi dulu xdak ank...sb isteri dia dulu mcm berumur sikit...
Nie kAtanyr isteri dia janda da anak laki sorg kn...dgn isteri nie dia kawin dia dpt anak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Isteri apek senario pun tak penah tengok
Private sungguh life diaorg
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:32 AM | Show all posts
cantik n comel je... mujur heshe dapat baiki genetik... harap2 yassin jaga la elok2 dan bahagia sampai ke jannah agittewww...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 05:53 AM GMT+8 , Processed in 0.118519 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list