CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: stingerprincess

Nasir kata kesalahan terlepas kerana tiada aduan. Yang tweet viral hari tu bukan aduan kewww? Saja tergedik meroyan kat GSC punya twitter account?

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 15-1-2022 09:56 PM
Banyak la dia ereb
Malayalam dak sebenarnya ke apatah ada india utara ngn india selatan.


Kalau ereb dah tentu pandai cakap ereb. Ni sepatah tak keluar.

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Buatlah apa pun. Lemak tetap tak relevan dan kepam
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:00 AM | Show all posts
cheezel replied at 15-1-2022 01:16 AM
Stopla bagi limelight kat yenna ni. Bosanla. Xminat langsung muka kari. G hantar blk pukistan. Semak ...

kan iols pun fikir mcm uols
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Erkkk pehal tetiba apipah tagged anak.   najib?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeww.    No cmmt

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Still kalau thread lemak ni

Soalan macik totap yang sama

Mana anak dia? Penat2 hiatus 9 bulan dulu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2022 01:27 PM | Show all posts
Eleh sedang kakak dia dia gi beli karpet kene saman je sikit..

Klu orang merhain cam aku ni lain le.. sengkek tu yang diorang paling nak highlight..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2022 01:39 PM | Show all posts
she replied at 9-2-2022 08:27 PM
Still kalau thread lemak ni

Soalan macik totap yang sama

masa si lemak ni hiatus,,, dia preggy kah???
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2022 01:46 PM | Show all posts

wowww dengan anak najib ker nih?
hahhhaaa.... mak mah setuju ker tuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ironi nya, sekarang pak anzalna plak komen kesalahan undang2 yang adik lofa dah buat. Ibarat roda ya. Maka nya hidup jangan bimbo sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 9-2-2022 08:27 PM
Still kalau thread lemak ni

Soalan macik totap yang sama

Hiatus tu mende? Benar ke dia preggy dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang kalau gila glemer lapar perhatian kat ig

Tetiba tutup ig berbulan2
Ghaib ke UK
Xde penampakan dalam ig keluarga

Hahahahahahahahahahahaha
Korang rasa boleh tahan ke hidup dia selama berbulan tu tak dapat menayang lifestyle? Mesti lah ada sesuatu yang menahan dia kan dari muncul di public ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada alami kes cenggini, Arab sluts yang idup2 campak tudung duk sini. Siap snap picca dalam theatre pakai flash. 2 kali aku komplen kat staff. Staff masuk sekali jerk, larang & belah. Staff lebih suka borak2 kat depan. Tapi tu TGV KLCC lah. Ngabis duit jerk, baik layan channel beli kat shoppe siap ada latest movie. Kampung sluts memang perangai peghak cenggini.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2022 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
jambuberhias replied at 9-2-2022 08:16 PM
Eeww.    No cmmt

Kawan kawan je kot. Pipah ni kan suka kawan orang have2. Family Nasir ni kalau bercinta sampai join family holiday sama2 bagai. Kalau tak jadi buat malu je.

Utk tak OT, yeah LMK ni try hard sungguh nak copy paste akak dia tapi tak jadi2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2022 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
makbedah replied at 12-2-2022 12:59 AM
Kawan kawan je kot. Pipah ni kan suka kawan orang have2. Family Nasir ni kalau bercinta sampai joi ...

Kahkah rasanya adik bradik Anzalna paling kurang pipah ini lah kan. After dia buat kontroversi dgn alif aziz itu. Burukkan image keluarga jr.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2022 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni ayah anzalna …mesti kalau ada kerabat retis bt salah depa cari anak dia kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:00 PM GMT+8 , Processed in 4.356734 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list