CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 2205|Reply: 51

[Politik] Adun pun main dadah...air kencing positif

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 07:34 PM | Show all posts |Read mode
Adun dari Perak ditahan akibat positif dadah


GAMBAR HIASAN

Bukit Mertajam: Seorang Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) dari Perak ditahan polis selepas ujian saringan air kencing dijalankan ke atasnya positif dadah.

Adun itu dilaporkan ditahan di sebuah restoran yang berlatar belakang seolah-olah seperti kelab malam dekat Perai, di sini, pada 9 malam tadi.

Difahamkan, restoran itu dahulunya adalah sebuah kelab malam, tetapi kini beroperasi menggunakan lesen restoran.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) negeri, Asisten Komisioner Mustafa Kamal Gani Abdullah mengesahkan mengenai penahanan Adun itu.

Bagaimanapun, Mustafa Kamal enggan mengulas lanjut memandangkan perkara itu masih dalam siasatan polis.

"Polis mengadakan serbuan di premis itu dan melakukan ujian saringan air kencing terhadap 36 pelanggan termasuk Adun berkenaan sebelum dia didapati positif.

"Adun itu kini direman selama sehari dan kita akan menyelesaikan siasatan sebelum membebaskan beliau dengan jaminan polis," katanya ketika dihubungi, di sini, hari ini.

Beliau berkata, Adun itu akan dibebaskan sementara menunggu laporan patologi siap.

Menurutnya, ujian awal akan diserahkan kepada pakar patologi untuk pengesahan lanjut.

Sumber:https://www.hmetro.com.my/utama/ ... kibat-positif-dadah

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia darul funny....pemimpin kaki songlap..kaki penipu...kaki penjahat...kaki dadah...kebal segala undang2 yg depa sendiri cipta....cuma anwart je sorang yg pernah dihumban ke penjara...yg lain2 semua terlepas...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe yang penting dah beksin.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts

Siapa la adun Perak ni weh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:38 PM | Show all posts
oh ade di Malaysiakini

ADUN mane and apa cerita :

https://www.malaysiakini.com/new ... F2ZlSteng9yX4IzT3hE
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 14-1-2022 11:38 PM
oh ade di Malaysiakini

ADUN mane and apa cerita :

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka skema pun main dadah choiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooohh adun dap rupanya. Patutlah tak meriah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:32 AM | Show all posts
Isu jadi senyap sebab ADUN dari PH..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai tgh preare nk sambut thaipusam tu agaknya. Tu yg sunyi je
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Adun kaper kan? Next!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini semua salah DAP….ok next!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 07:57 AM | Show all posts
noor2 replied at 14-1-2022 07:39 PM
Malaysia darul funny....pemimpin kaki songlap..kaki penipu...kaki penjahat...kaki dadah...kebal sega ...

anwart tu dihumban kut kut wayang.... kita sbg rakyat dah kna game sejak zaman nenek moyang mereka lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 15-1-2022 07:57 AM
anwart tu dihumban kut kut wayang.... kita sbg rakyat dah kna game sejak zaman nenek moyang mereka ...

Tu la pasal.....orang lain semua x kena humban pun ..knp x berani sebab yg nak menghumban tu pun bnyk lakukan kepincangan...depa sama2 tahu semua jenis korup dan kaki songlap duit negara kut
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Gini lah kalau undi org muda2..dadah pulakkk...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:20 AM | Show all posts
takpe nanti lepas je. sebab kad pengenalan, no plet kereta ADUN tulen tapi tak dapat dikenalpasti identiti dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh adun kafir..x pe la masih suci..boleh vote lg next pru
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan ujung ujung pdrm plk yg dituduh nak kenakan DAP. Biasa lah kannn....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kalu amik dadah die rosakkan diri die je, serupe main pompuan, main bontot..kalu yg amik rasuah die rosakkan negara dan org lain yg jd mangsa sbb rasuah dia. Yg tu bezanya, spt jibby amik rasuah rugi negara billion2, jemin main bontot yg tu masalah peribadi dia, kegemarannye dan die xkacau periuk nasi orang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:59 AM | Show all posts
patutnya WA group aku tak ada berita pasal dadah
rupanya ADUN parti pujaan hati
peliknya
dlm SR portal pun tak ada sikit habuk tak ada kecaman
dlm Rani Kulup fans pun sikit habuk tak ada kecaman
netizen tgh menyorok
maklum la


thread ni dijangka sendu

mohon spesis cina2 DAPig buka tabung bantu ADUN ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 04:06 AM GMT+8 , Processed in 0.083580 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list