CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

40 Tahun Menjanda, Nenek Seronok Dapat Nikahi Pucuk Muda

[Copy link]
Post time 15-1-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 15-1-2022 11:23 AM
omy gosh..byknya mn..

Tak paham kheun macamana ada yg sanggup ada berpuluh ratus mn...

Goshhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 15-1-2022 10:06 AM
Memang ngilu kalu terkena gigi, lagi best kalu ada gula-gula Hacks, ada aircond

Tak mungkin greentea(nama tidak ada kaitan dgn yg masih hidup atau yg sudah keok... sekadar nama hiasan) kena cerai sebab giginya yg besar yg selalu tergesel kepala waktu mengolom....?

Cannot be that bad kheunz?

Apa nak jadi dgn bangsa ku kalau betul perce4aiannya disebabkheun perkara ini...

Sigh...











Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sunyi betul hidup takde orang sayang...
Sampaikan kisah dalam kain orang pun sibuk nak tolong fikirkan....

:
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 15-1-2022 12:11 PM
Konsep sekufu dlm memilih pasangan yg ko fahami aponya?

Aku kasi satu scenario....aku gunakhen ko ...

Org miskin macam ko ni mmg cepat sentap kan mmg sajak la ko ngadap sepital gomen bayo singgit
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-1-2022 12:32 PM
Org miskin macam ko ni mmg cepat sentap kan mmg sajak la ko ngadap sepital gomen bayo singgit

Aku yg konon sentap ko yg ngadu , report

Very the ironi...inila bahana banyak sangat mengwapkheun laki sebab iteww otak ko pun dah jadi tomyamgoong

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 15-1-2022 12:30 PM
Sunyi betul hidup takde orang sayang...
Sampaikan kisah dalam kain orang pun sibuk nak tolong fikir ...

Biar pikir kisah dlm kain org jgn macam ko terus masuk dlm kain org....

Kahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 15-1-2022 09:23 AM
Sian ekkkk ...keanu tu jadi bottom
Gitula hidup alam maya
Suka2 jd sesapa..camne leh kantoi

Key dia
- dia nak jadi orang jepun
- dia bangga dgn indon
- benang yg dia bukak mesti ada kaitan dgn kes melayu

Yg keane tu dia jadi diri dia yg bugisdoom.. kuat meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2022 07:37 AM
Jantan..
Sebelum ni dia guna nickname bugisdoom. Pada masa sama dia ada 2 mn nobito, iloveselangor ...

Dasatnya... scary...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:01 PM | Show all posts
sementara itu....geng2 ifanonline masih tertunggu jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:05 PM | Show all posts

sbb dah macam mummy


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-1-2022 07:37 AM
Jantan..
Sebelum ni dia guna nickname bugisdoom. Pada masa sama dia ada 2 mn nobito, iloveselangor ...

IP sama ka derang2 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 15-1-2022 12:12 PM
Tak paham kheun macamana ada yg sanggup ada berpuluh ratus mn...

Goshhhhhh

ohh goshhhh ..uncle sting selalu ckp dpn cermin.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 15-1-2022 03:01 PM
ohh goshhhh ..uncle sting selalu ckp dpn cermin.

First stop, aku memang tak perlukheun cermin kerana im already a fully motivated confidence creature.though humbled, have very high self esteem...

Secondly if I were to look into the mirror dlm konteks ayat ko ini...im pretty sure I will see you

Ko nak aku sambung lagi?(tagline pendeta tersohor board sebelah)

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 15-1-2022 07:24 AM
44 thn pun kira pucuk muda ke? TT ke wartawan Kosmo kelas belakang

Tu la. Even age gap 19 tahun, masing2 dah dewasa sangat. Selagi tiada maksud jahat dan nk menganiaya, meols harap mereka berdua bahagia selamanya

Cuma, pengantin salah pilih MUA. Agak cringe Di situ
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 15-1-2022 08:05 AM
till jannah la kan acik..kalau 16 thn beza jauh tak eh

Nape chuols? Ada anak hekan sedang menaruh minat kat chuols ke...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 15-1-2022 03:22 PM
First stop, aku memang tak perlukheun cermin kerana im already a fully motivated confidence creatu ...

ok dh stop sampai sini sajork
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 15-1-2022 03:42 PM
Nape chuols? Ada anak hekan sedang menaruh minat kat chuols ke...hehe

kalau ank hekan yg beza 16 thn dr iols masih sekolah lg
idok ank ikan..i think i suka org tua
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
so cite diaaa
iol pun bakalan kawen dengan pucuk muda laa ni nanti?
sampai ke sudah andartu haa... apa kes?
yassssss!
dapat pucuk mudaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah nek & pasangannya, pucuk tak berapa muda
Till jannah hokeyh

Sapa mua nenek ni weiiii
Kesian betul tengok mekapnya
Macam pesen mekap mayat kat obersi sana
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tua ni bau dia sama x dgn org muda
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.079177 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list