CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Zarina Kongsi Kisah Rumah Tangga, Suami Hampir Ditembak Arwah Bapa Isteri Pertama

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tak prnh guna title datin seri tu kan...
Kalau retis2 sangkak yg lain, crpat je vlaim title tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 14-1-2022 04:53 PM
Artis 80an dulu ramai juga yang jadi isteri kedua & bertahan lama. Takdelah sangat kita dengar sur ...

Dulu2 tak de medsos nak menayang hidup lavish..tu yg elok2 je semua...
Tgk skrg ni mil tiri nowa, dgn tak malunya posing mcm berbogel padahal bini politaik tu..langsung tak jaga maruah suami..suami pulak mcm kna nasik kangkang je
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:10 PM | Show all posts
zarina ni baik dan peramah je in real life... kata2 pun down to earth gittewww...
btw tengok rhoper somi dia... patut la yang 1st wife punya ayah tu nak tembak heols...
mujur nampak bahagia je... semoga kedua2 isteri dan suami bahagia sampai ke syurga... agittewwww
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 14-1-2022 04:14 PM
haritu hotfm ada call dia. AG/fad tanya, kalau husband dia nak kawin lagi sorg, apa reaksi dia?
dia  ...

Kiranya madu ketiga dah takde la yer .. tinggal berdua je sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga yg baik2 je utk diorg sekeluarga
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
JalaEmas replied at 14-1-2022 10:45 PM
kire lakinye pon jenis tegas.. takde nak side satu pihak jee.. tak lembik tengkuk.. baguslh.. spes ...

Sebab suami dia and bini pertama nampak educated.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 14-1-2022 04:53 PM
Artis 80an dulu ramai juga yang jadi isteri kedua & bertahan lama. Takdelah sangat kita dengar sur ...

Sama mcm pelakon mira edora tu lah. Smp terus menghilangkan diri dari radar xda nak bukak2 ig bagai sbb xnak status bini pertama diperkotak katikkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu aku respect dia. Isteri kedua tp sedar diri. Mana ada dia nak canang how sweet laki dia dgn dia. Xde dia nak tayang kata laki dia cinta mati la kat dia. Dia jaga batas. Sbb tu la kot isteri pertama pun lembut hati terima. Tringt dlu bini bernombor si serapm dlu tu. Dahla ambik laki org. Kemain dia punya tayang how sweet cinta laki kat dia. Siap kata dia pun berhak nak tunjuk laki. Lol. Nasib baik skrg nmpk ok dah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:35 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 14-1-2022 10:25 PM
ada dia cerita, awal2 kawin tu dia tamak jugak. nak conquer laki dia sorg2. Bila laki nak balik um ...

Klau gini mmg betul la laki dia kahwin sbb rasa tanggungjawab bukan napsu serakah mcm now. Dpt je bini baru terus mcm org muda berkepit. Ni 1st time i baca laki marah bini muda smpai mcm tu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:37 AM | Show all posts
kechikchomel replied at 14-1-2022 04:14 PM
haritu hotfm ada call dia. AG/fad tanya, kalau husband dia nak kawin lagi sorg, apa reaksi dia?
dia  ...


serius lah dia cakap lantak?

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Zarina ni baik orang nya, kenal dulu waktu belajar, dia dah kawin, sangat menjaga keluarga. Memula ingat dia gedik2 mcm lakonan dia. Rupanya sangat berbeza. Cakap sangat lembut dan sopan santun. Memang terkejut. Dia ni sangat lurus orangnya. Memang sangat berbeza dengan apa yang terpapar kat majalah atau tv.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
So zarina ni xde la kebulur sgt dgn gelaran datin kan
Xpenah rasanya media address dia sebagai datin zarina
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 14-1-2022 11:14 PM
Kiranya madu ketiga dah takde la yer .. tinggal berdua je sekarang.

Pernah ada yg ke3 ke? Tak tau lak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Seronok baca pasal org baik2 ni
Semoga semua mereka berbahagia dan terus menjaga hati
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
joyahPPR replied at 15-1-2022 03:37 AM
serius lah dia cakap lantak?

Lebih kurang camtu la ayat dia. Mcm tak kisah camtu. AG dgn Fad tergelak² dengar.

Baru iolss ingat. Topik dorg pagi tu 'Nak sangat tau'. Ada sorg ni tanya, nak tau apa perasaan fad lepas arwah abam meninggal. Pastu ada sorg ni nak tau dorg dua tu ada teringin tak nak kawin lagi satu.

Pastu ada sorg ni nak tau apa perasaan bini ke2 ni. Tu yg dorg call ZZ ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:01 AM | Show all posts
orkidorkido replied at 14-1-2022 04:53 PM
Artis 80an dulu ramai juga yang jadi isteri kedua & bertahan lama. Takdelah sangat kita dengar sur ...

itu la..kalau pandai bawak diri..semua orang pon suka..cara dia nikah dulu pon bukan senyap2..sebelum nikah dia dgn suami dia pergi mintak izin dulu dgn isteri pertama..kalau isteri pertama tak izin..dia tak nikah katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:03 AM | Show all posts
pinkzara replied at 14-1-2022 10:25 PM
ada dia cerita, awal2 kawin tu dia tamak jugak. nak conquer laki dia sorg2. Bila laki nak balik um ...

pandai laki dia main peranan..dia pon muda sangat lagi time tu..ada tertengok  gak interview dia dulu..lepas tu dia plak yg suruh laki dia balik rumah madu dia bila laki dia terlajak time kat rumah dia..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
balakkampung replied at 15-1-2022 08:03 AM
pandai laki dia main peranan..dia pon muda sangat lagi time tu..ada tertengok  gak interview dia d ...

Mujur la tanya Zz, kalau tanya si totttt , mau keluar segala ayat islamik
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:06 AM | Show all posts
nia_salina replied at 14-1-2022 10:50 PM
i penah jadi extra dulu. dia mmg rajin bawak anak dia merata. masatu anak dia kecik lagi.despite d ...

kan..tgk dia rajin cari duit sendiri..berlakon..masak..jual rendang...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 15-1-2022 07:54 AM
Pernah ada yg ke3 ke? Tak tau lak

Ada, husband dia bagi bisnes kosmetik sorang satu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 03:42 PM GMT+8 , Processed in 1.294451 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list