CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1027|Reply: 7

“Pergi Cari Bukti Aku Kutuk Lagu Kau!” - Michael Ang Tempelak Aliff Syukri

[Copy link]
Post time 14-1-2022 02:56 PM | Show all posts |Read mode
Ketika sedang sibuk mempromosi lagu Cinta Atau Propa, pengarah sensasi Michael Ang berdepan kecaman daripada usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri.



Enggan melatah, Michael bagaimanapun berkata dia tidak pernah melabelkan Aliff sebagai ‘tergedik-gedik’ seperti yang disensasikan usahawan berkenaan.



Foto: IG




“Kau kata aku cakap kau (Aliff Syukri) tergedik-gedik, kau faham tak apa yang aku cakap?



“Aku cakap aku tak tergedik-gedik keluarkan lagu dan bayar sendiri, aku dibayar untuk menyanyi... itu perbezaan kita,” ujarnya kepada mStar.








Tambah Michael, dia sesekali tidak pernah mengutuk lagu nyanyian Aliff namun pernah memuji lagu nasyid nyanyian usahawan tersebut.



“Pergi cari bukti yang tunjukkan aku pernah kutuk lagu kau... tak pernah, puji lagu nasyid kau ada la.



“Apa-apa pun dia ada hak, kalau dia tak suka saya tak kisah... bagi saya, lagu tersebut untuk orang dengar dan untuk orang judge,” katanya.-CARI



Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Yassssss
Perlawanan antara fonen!
Tarik rambut cepat!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:13 PM | Show all posts
fonen kalau bergaduh.... abisssssss......
semua perkataan keluar... hahahahhahaa.....

nak tahu lelaki atau ponen, tengok time dia gaduh...
hahahhahahaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:30 PM | Show all posts
nakkomenjugak replied at 14-1-2022 03:05 PM
Yassssss
Perlawanan antara fonen!
Tarik rambut cepat!

Mau botak dedua klo tarik rambut.
Rambut diorg pn cm nipis2 jee.
Tp I nk tgk jgk, mcm meriah jee ponen gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:58 PM | Show all posts
Part “Adakah saya kena keluar lagu baru dan tunjukkan kat dia suara saya lagi sedap” tak boleh blah.

Siap ugut tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
seriously mike.. u shud stick what u do best instead of singing. even people ask /pay you to do it, tolak je la mike. rasa mcm not good for ur reputation. terkejut la mike nyanyi, maybe buat talk show ke lg entertaining kot.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:37 PM | Show all posts
yang pasti dedua ponen meroyan sebab lubsjubs dah bersawang tak kena servis gamaknya... ye la pkp kan... mana nak cari hanak hekan... kalau keluar mesti la di perhati penguatkuasa...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:01 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 14-1-2022 03:13 PM
fonen kalau bergaduh.... abisssssss......
semua perkataan keluar... hahahahhahaa.....

Dlu kat Form 6 iol ada fonen, time ckp kmain suara kepit time mrah, hambik ko, garauuuu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 05:49 PM GMT+8 , Processed in 0.097550 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list