CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Idola Sangat," Ramai Kagum Hanis Zalikha Sempat Ajar Kupas Manggis Dengan Sempurna Dalam Jet

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg kaki jilat ke si sepol ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
So boleh tau la kan otak followers dia setakat mana je
Semua benda baru tau
Selama ni bodoh lembam belaka
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:34 PM | Show all posts
apa la sgt nak jadi kan keknis ni idola...
tuari aku tengok reel dia memasak masa mco. dia nak buat rendang , kari bagai pon cili kering masih nak kena timbang bagai...apa daa...hahahha

yang betul2 reti masak..suma main campak je...still masih sedap ok.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu: apa daaa...kat tiktok berlamba ...


Xtahu lah SG rasa mcm lagi susah n struggle je cara yg HZ ni tunjuk

My cara rasanya lagi senang and efforless kot…SG kopek pakai hujung jari both hand…lagi senang

Dulu2 SG tekan kat tengah2 tapak tangan, mudah tp tangan kotor laa kena getah manggis
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
2 orang ni mmg jutawan ke, mewah sungguh hidup..tp tgk kerjaya mcm sendu je
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ternyata fans hanis adalah BBNU, gadis2 baru kawen dan mak yg baru dapat anak. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
musim manggis dah ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:53 PM | Show all posts
apa susah nak kopek sendiri suruhh la org kopekkan .
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kupas manggis pn blh jd idola apooo
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti yg mengidolakan ni dari jenis budak2 muka berminyak, kepam, mekap mcm orang tua
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhh kaya x taw sebb ape social climber ke ?

Husnuzon je la

Sedekah banyak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni aku nak tgk dia kopek buah durian pula
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Harley_Quinn replied at 14-1-2022 03:53 PM
I confuse diorg ni sarkastik atau betul2 puji?

i rase dorg sarkastik je...... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
SalenaGomez replied at 14-1-2022 04:35 PM
Xtahu lah SG rasa mcm lagi susah n struggle je cara yg HZ ni tunjuk

My cara rasanya lagi senang a ...

Tgk Cara dia konpn xnak Kotor Kan tangan .tapi Kotor je tangan dia Kena manggis Tu..Cuba tgk video Dià betul2. .kalau Cara biasa Tu X da la Kotor tangan kalau pandai jgn tekan sgt Dan terus pusing buah Tu LG selamat Dari Cara hamis silap jatuh kat kusyen
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:01 PM | Show all posts
Harley_Quinn replied at 14-1-2022 03:53 PM
I confuse diorg ni sarkastik atau betul2 puji?

aku rasa sarkastik tu sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:02 PM | Show all posts
kotakominami replied at 14-1-2022 02:39 PM
Sebab ari ni jumaat aku tangguh dulu maki ke hari sabtu....

Nak mmaki hamun zmn skrg pun dh ada tangguhan hahahaha lollll.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:04 PM | Show all posts
Kopek buah mnggis pun boleh jdi topik, ni msti x prnh mkn buah mnggis sblum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tupaiterbang replied at 14-1-2022 02:11 PM
Malas aku nak mencarut kat thread ni

Iols second chuol.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke bawa sendiri manggis tu sebab tengok rambutan dah siap potong half.  Terfikir gak dalam jet yg serba putih tu diberikan manggis.  Apooo habis la berecap segala seat, cabin wall etc yg serba putih tu dgn getah manggis purple tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 02:00 AM GMT+8 , Processed in 0.084450 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list