CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

"Tak Tahu Untuk Apa Atau Pergi Ke Mana,"-Khai Bahar Tak Nak Beli Kereta, Rela Naik LRT

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok le tu bujang lg. Esok dah berfamily baru cari yg sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 14-1-2022 09:32 PM
Peak dik peak
Pick tu pilih2

Acik la
Bkn adek
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat my ex.even lepas kahwin pun dia ckp xde keperluan nk beli kereta ,
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti saving berkepok kepok
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 14-1-2022 11:44 AM
Alaa..x gentlemen lah ni....patutlah xde awek..

Nk p dating  awek Mai ambik,
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ok ler tu, jimat duit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:00 PM | Show all posts
love_warrior replied at 14-1-2022 09:45 PM
Nk p dating  awek Mai ambik,

teringat colleague kat ofis lama dulu. budak2

perempuan tu membebel asal nak gi dating, dia kena jemput pakwe dia naik motor
sebab pakwe dia takde lesen. pastu takut bawak motor kereta
dating nak kat tempat best2 je. mall lah, tepi pantai lah.
tapi dia duk belakang aman-aman. awek yang kena merempit
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:01 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 14-1-2022 02:11 PM
Ok lah tu, selalu pompuan atau peponen bottom memang takut bawak kete. Iols pun kadang2 takut nak ba ...

ala ngek la. menyembur aku gelak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Memanglah rasa takda keperluan sebab ko single lagi. Tak duduk dengan mak ayah kan? So senang takda komitmen nak jaga family bagai. Nanti dah kawin ada anak bini mesti ia 1 keperluan. Kalau itu pun ko xbuat memang ko tak bertanggungjawab. Selfish dan kedekut. Takpun penakut.
Macam kitorang ni lah actually taknak beli kereta
Tapi sebab keperluan sangat2 dah kena beli jugak kereta 7 seat untuk keselesaan anak2 jalan jauh.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah tu kan.... I tak keseorangan. I memng naik pblic transport dan e hailing je. Tak jenuh fikir service ke apa dah.. woohoo
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Time bujang ok la
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 14-1-2022 10:57 PM
Oklah tu kan.... I tak keseorangan. I memng naik pblic transport dan e hailing je. Tak jenuh fikir s ...

Parking lagi nak fikir bila drive.
Salah satu benda Ganja stress nak pergi mana-mana kat kl, mesti nak fikir parking kat mana.
Ganja dah la kedekut, selalu nak cari parking murah sebab selalu kalau melepak tu lama nak mampos. Lepak suria klcc kang, parking je dah RM40. Mampos.
Baik guna duit parking tu makan salted egg yolk cronut kat Dotty’s yang penuh dengan minyak itu.

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:42 PM | Show all posts
naina replied at 14-1-2022 10:16 PM
Memanglah rasa takda keperluan sebab ko single lagi. Tak duduk dengan mak ayah kan? So senang takda  ...

khennn... kalau berkeluarga memang kena jugak ada keta nak angkut satu family tu... mana boleh nak grab2 ke lrt...

tapi untuk kes heols ni kaka iols rasa ok je dia takde keta... sebab dia akan single sampai bila2 macam haelina
kalau bersama naik lrt pun takde sape akan syak wasangka apa2 sebab sesama jantan kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Sementara itu, aku pulak akan dapat MPV idaman minggu depan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 14-1-2022 05:40 AM
Org malaysia je selalu kalut rasa keta tu keperluan penting padahal bersepah je org lain hidup sel ...

Korea sojuk, Malaysia paneh. Cubo kau poie kojo jalan kaki..atau cukup la  dr umah kau jalan kaki ke stesen lrt. Lagi satu , negaro kito ni tak mesra pejalan kaki. We have no proper sidewalk.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeke nokss
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli la tengok laki pakai spek bulat
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Grab mmg ada tp masalahnya bila peak hours jenuh la nk menunggu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Khai tu boleh je memandu. Dua kali kot juara toyota gazoo racing dan dia bukannya kedekut.Kat Perlis tu pn dia dh belikn rumah dan kereta utk kegunaan emaknya. Betullh kot rasa belum berkeperluan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ye la tu tak beli.
jenis ada kereta tapi letak rumah parents bagi parents pakai kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:50 AM GMT+8 , Processed in 0.081668 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list